קיום הבטחה

יעלת

New member
קיום הבטחה

לא יוצא לי כמעט להיות בפורום הזה בזמן האחרון.(עבודה רבותי עבודה) לפני מספר שבועות משהי שאלה מה עושים בחופש עם הילדים והבטחתי שהעדכן אותכם בקשר לביקור במרכז מבקרים של שטראוס. אז היינו אתמול,זה מתחיל בהסברים על שטראוס ואחר כך סרט תלת מימדי. התוכן של הסרט ככה ככה אולם הוא עשוי נחמד ,הילדים ניסו כל הזמן לתפוס את הדברים שכאילו ריחפו בחדר (נראה כך בגלל התלת מימד). אחר כך נתנו לנו ליצר וירטואלית מעדן - לדעתי הילדים לא ממש תפסו את הפרינציפ. אחר כך זללנו כל מיני מעדנים של שטראוס -פעולה שכולם אהבו. אחר כך ביקור קצר במפעל,ראינו איך מיצרים את המילקי.נחמד מאד. לסיכום-בשנה שעברה היינו בתנובה,לדעתי יותר מוצלח,אולם המפעל של שטראוס יותר חדש ומרשים. ולכן אם רחובות יותר קרובה -ללכת לתנובה. אם צומת אחיהוד יותר קרוב -ללכת לשטראוס. בקרוב עדכון על ביקור בעלית.

מחשבות

New member
כמה צריך כדי לבקר בתנובה?

האם קבוצה קטנה מספיקה? עולה להיכנס?

יעלת

New member
ביקור בתנובה

מצלצלים לקו 1-800 של תנובה (רשום על כל מוצר שלהם) ומבקשים לקבוע ביקור במרכז מבקרים. לא צריך קבוצה אפשר ללכת לבד או כל המשפחה,הם כבר מקבצים את המבקרים לקבוצה. בשנה שעברה עלה 15 ש"ח לאדם,המגבלה היא מעל גיל 6.(גם בשטראוס ועלית) מנסיון אפשר ילדים מתחת לגיל 6 ,אבל בתנובה יש סרט עם כיסאות נעים (מין סימולטור של חללית),ילדים מתחת לגיל 6 לא יכולים לעלות על הכיסאות הנ"ל (מטעמי ביטוח). בשטראוס נידמה לי שלא נותנים להכנס לביקור במפעל(הקטע עם יצור המילקי),אולם כל השאר אפשרי מתחת לגיל 6.

lilo

New member
ביקור בעלית../images/Emo13.gif

הייתי לפני 4 שנים בערך והיה ממש נחמד (ומשמין)
לדעתי שווה נסיעה, ובטח אחר כך הילדים יודיעו שיש כמה ממתקים שהם מעדיפים לא לאכול
אגב, נורא נורא כדאי ללכת ללפס הייצור של הטוויסט, כשהוא נאכל ישר מהפס ייצור הוא הרבה יותר טעים מבסופר
ידעתם שעלית מכינה ממתקים לחולי סכרת וכאלה?

מחשבות

New member
עדיף לחולי סוכרת שלא לאכול אותם

ממתקים מיוחדים להם שלא ימותו מיד מגועל. אין כמו סוכר.

למעלה