קיום מישאלה..
..שווה קריאה...

קיום מישאלה..../images/Emo63.gif..שווה קריאה...

אשה אחת שהתהלכה להנאתה על חוף הים נתקלה לפתע בבקבוק. זוכרת את סיפורי הפנטזיות על שדים בבקבוק, החליטה להרים אותו, וראה איזה פלא - רק אחזה את הבקבוק בשתי ידיה ושיפשפה מעליו את החול שדבק בו – יצא ממנו פתאום שד זקן. מופתעת מאד, אבל גם שמחה על ההזדמנות שנפלה לידה, היא שואלת אותו מיד: "נו, מה, עכשיו מגיע לי להביע שלוש משאלות?" מתח השד את אבריו שהיו מכווצים זמן כה רב, ואמר "לאאא.... אני לא סוג כזה של שד. שדים של שלוש משאלות נמצאים רק באגדות. אני שד של משאלה אחת. מה תבקשי?" חושבת האשה וחושבת, ואומרת לעצמה שאם זו רק משאלה אחת אז מוטב לה שלא תהיה אנוכית ותתרכז במשאלה פרטית, אלא תבקש לפתור איזו בעיה בסדר גודל עולמי, לטובת האנושות. "אתה יודע", היא אומרת לו, "הנה במקרה יש לי כאן מפה של המזרח התיכון. תביט, אתה רואה את המדינות האלו? אני רוצה שהן יפסיקו את הלוחמה ביניהן. אני רוצה שכל הערבים יאהבו את היהודים ואת האמריקאים, וגם ההפך. אני רוצה שהם יעשו שלום וזה יביא לעולם רגיעה והרמוניה!" הביט השד ובתמונה, וקרא: "בחייך, גברת! תהיי הגיונית! המדינות האלו נמצאות במלחמה ביניהן כבר אלפי שנים.. אני לא בכושר, אחרי שהייתי סגור בבקבוק 500 שנה.. אני אמנם טוב, אבל לא עד כדי כך מוכשר! אני לא חושב שאפשר לעשות את זה. תביעי משאלה אחרת, ובבקשה תעשי אותה קצת יותר מתקבלת על הדעת, בסדר?" האשה חושבת וחושבת, ואז אומרת לו: "אוקיי, החלטתי לטפל בבעיה אישית שיש לי. אני לא מצליחה למצוא לי את בן הזוג המתאים. אתה יודע, אחד כזה שיהיה מתחשב וכייפי, שיאהב לבשל קצת וגם יעזור באחזקת הבית, שיהיה טוב במיטה וגם יסתדר עם בני המשפחה שלי, ושלא יצפה בספורט בטלויזיה כל הזמן, ושיהיה נאמן לי. זה מה שאני מבקשת, זיווג טוב! " השד הפליט אנחה כבדה, הניד ראשו ואמר: "תני רגע להציץ שוב במפה ההיא..." קבלתי במייל קראתי ונהנתי..מקווה שתהנו גם אתם

למעלה