קיוסק פרונטו - משלוח טעים

אור2221

New member
קיוסק פרונטו - משלוח טעים

עברתי משרד, התחלנו לעבוד עם תן-ביס ופתאום ראיתי שקיוסק פרונטו מבצעים משלוחים לבורסה.

הוזמנו שתי מנות - אני הזמנתי פסטה טרטופו - פסטה טָאלְיוֹלִינִי ברוטב של חמאה לבנה, פטריות כמהין, שמפיניון ופרמז'אנו עבור 56 ש"ח.
הגיעה מנה מאוד "כמהינית" ומאוד טעימה. טעם עשיר אבל מצד שני לא מאוד כבד. היה לי מאוד מוצלח ואני בדר"כ בחורה של רוטב עגבניות בפסטות. צירפתי את התמונה מהאתר כי לא צילמתי.

חברתי הזמינה ראגו - פסטה מֶפָלדִינו עם בשר עגל טחון בבישול ארוך ורוטב נפוליטנה. היא אמרה שהיה לה טעם של בולונז טוב ואני אמרתי לה שהיא בחרה בחירה שאף פעם לא יכולה להיות מלהיבה במיוחד.

מבחינתי אשמח להזמין משם שוב וגם לדגום את האפשרויות האחרות שהם מציעים.

 

החתולית

New member
בדרך כלל, ראגו = בולונז

מה שנקרא רוטב בולונז (כלומר רוטב מבולוניה) הוא ראגו. אז החברה צדקה
 

אור2221

New member
אני חושבת שהכוונה שלה הייתה

שלא היה שם שום דבר שיזניק את המנה למעלה מעבר לטעם הבולונזי הרגיל.
לכן אני כמעט לא מזמינה את המנה הזו במסעדות - בולונז אני עושה בבית לבד ודי בהצלחה.
 

החתולית

New member
כמו שמיתר כתב, ראגו יכול להיות מצויין

אם הוא עשוי כראוי מחומרי גלם טובים. פסטה טובה עם ראגו משובח, זה תענוג אמיתי :)
 

מיתר44

New member
באתי לפרוע את עלבונו של הראגו


הוא בהחלט יכול להיות טוב, טוב מאוד ואף מ צ ו י ן.
״אצלנו״ בטוסקנה הוא נקרא sugo ואני מחזיק במקפיא מנות ממנו שמשמשות ארוחה כמעט מושלמת (צריך
להשאיר מרווח ליין הטוב).
ראגו, כפי שציינה החתולית הוא רוטב בשר המוגש עם פסטה. הראגו הבולונזי הוא אחת הגירסאות לראגו ובהחלט
הפופולרי שבהן.
ברוטב הנאפוליטני, מן הסתם, תמצא עגבניות מהזנים הנהדרים שבארץ קשה למצוא (להוציא את השימורים)
ולפעמים גם חריפות שחלקנו אוהבים.

 
למעלה