קיטווווווווור....

Arfilit

New member
קיטווווווווור.... ../images/Emo10.gif

אז אחרי שחזרתי בכזה היי מהסופשבוע - היה ברור מתישהו זה יעצור - לא? אז ככה: אתמול בלילה - התעוררתי בשלוש בערך - מצוננת עד לשד עצמותי. מה מצוננת?! גמורה מנזלת! ערפל בראש! וככה אני מאז. אבל זה באמת רק הרקע. אחרי ארוחת הערב, רציתי לשלוף את האפונה מהכסא שלה (הגבוה) - פתחתי את החגורות - אבל היא ביקשה להישאר ולשחק עוד בכסא - והסכמתי. בטמטומי כנראה לא חגרתי אותה שוב. בעודי מעבירה כלים מהשולחן לכיור והבעל מכניס אוכל למקרר - שמענו בום - ותוך כדי אני מסתובבת אני שומעת את הבום השני - ורואה אותה עפה מהכבסא - דופקת את הראש בשולחן וממשיכה בצניחה אל הרצפה. למותר לציין שהרגשתי האמא הרעה בתבל - נכון? הצרחות החלו מיד (שזה כמובן סימן טוב). במוקד ביקשו שנחזיק אותה ערה שעתיים ונעקוב 24 שעות. אז חיכיתי עם האמבטיה עד תשע. במהלך האמבטיה - סיבנתי אותה בידיים - ולפני שהספקתי לשטוף אותן - הקטנה שלחה יד לעין ושפשפה. שוב התחילו צרחות - שרק התגברו כששטפתי לה את העין במים. בשלב הזה נשברתי גמני - וכשאני מושכת באף מנוזל, התנצלתי בפניה שוב ושוב - כשדמעות חונקות אותי. באמת הרגשתי אמא מחורבנת. מכאן ועד הציצי נשפכו דמעות לרוב, ורק כשהיא סופסוף לקחה קצת ציצי, נרגע הווייב השלילי. אחרי כמה שלוקים היא ביקשה מים, קיבלה בקבוק, אז בין לגימה ללגימה היא פתאום התחילה לשיר משהו כמו: "חיים, חיים, פופי פה ננב..." (שזה "חיים חיים יופי של ארנב..."). היא כזאת מתוקה ואני מרגישה כל כך רע.

אוי ../images/Emo24.gif

הנה, עברת את מבחן האם של האמהות. הרגשת האמא הכי רעה בתבל. עכשיו את אמא מושלמת. שמחה שנגמר בשלום. תרגישי טוב ותטפלי (גם) בעצמך

galiaS

New member
איזו מתוקה האפונה, כבר שרה?

הרופא שלנו אומר שאם שעה אחרי הנפילה ("golden hour" בשפתו) הכל בסדר, הכל בסדר. אז תמשיכו לעקוב אבל אני בהחלט חושבת שאפשר להרגע. האמא הגרועה בתבל? מה פתאום. בכלל, את מודל ההערצה שלי אחרי סוף השבוע האחרון.

משוש30

New member
אוי ערפילית מתוקה אל תרגישי כל

כך רע עם עצמך. עשית טעות. אין מישהו שלא עושה טעויות. מתן עף לאלא שלי מהמיטה בזמן החתלה. הוא עף מהמיטה שלנו באמצע הלילה (מסתובב כמו מחוגה התינוק הזה), שמעתי על המון תינוקות שנפלו מהשידות. אז כמובן שזה לא צריך אבל זה קורה. כולנו בני אדם כולנו טועים. העיקר שהיא בסדר. לגבי הסבון את בטח לא אשמה. בקיצור היה יום נאחס אבל כולנו כאן יודעים איזו אמא נהדרת את. אז מותר לפעמים גם יום כזה. חוץ מזה קחי אוטריווין יעביר לך את הנזלת תוך שניה וחצי! תרגישי טוב

את בטח לא האמא הרעה בתבל

(אלא האמא המצוננת בתבל) לכולנו זה קורה. באמת. וכולנו מרגישות איום ונורא ובצדק. האפונינה שרדה את זה וזה מה שחשוב! תרגישי טוב!

lulyK

New member
מכל הסיפור המבאס, אני

בעיקר יוצאת מאוהבת באפונה המזמרת.

עמית@

New member
אוי, זה הכל מהערפל בראש.

כי באמת, באמת ובתמים את אמא נפלאה ורגישה, ומדובר פה ברצף של נאחסים שנפלו על קרקע פורייה

אדר שלי

New member
הם יוצאים מזה יותר מהר מאתנו../images/Emo24.gif

אנחנו נשארות עם הטראומה, בעוד הם מזמזמים להם את "חיים הארנב", ושכחו כבר מכל העניין... וזה לפעמים, בדיוק כמו שאת מתארת, עושה לנו עוד יותר רע, כי אם הם היו צועקים עלינו "איזו אימא רעה את", זה היה מפרק חלק מהאנרגיה, לא? התאור של האפונה שרה כל-כך חמוד... והתאור של הצינון שלך כל-כך מוכר (לצערי)... זהו, היום המגעיל ההוא עבר, ואפשר להתחיל מחדש! תרגישו טוב!

יש פשוט ימים כאלו!

אל תרגישי כ"כ רע... זה פשוט יום שצריך לשכוח ממנו (היה לי כזה אתמול אבל בלי קשר לעומר). ואצלי ערפל בראש זה כלום, יש לי לדעתי טורנדו בראש מההריון הזה... אתמול עשיתי מבחנים לעבודה ופשוט הרגשתי שהשאלות לא מצליחות להגיע לתאים האפורים (או שכולם נעלמו אי שם בבטן שלי...) אז מבחינתי יום האתמול פשוט הודחק! תשבי ותבריאי ותתפנקי בכוס שוקו מקופלת איכותית!

dorlim

New member
מקווה שהיום הנחס עבר

ושאת והאפונה מרגישות טוב

ה ו ב י ט

New member
אוי, איזה יום

את לא אמא רעה את רק בן אדם, ולכולם יש ימים "הפוכים" תרגישו טוב במהרה!

למעלה