קיטורים על גולשים זה כאן?

קיטורים על גולשים זה כאן?

עוד מעט אני אפרט אילו גולשים מצליחים לגרום לי לתהות האם תהליך האבולוציה באמת הסתיים ואיך אנשים שיודעים איך להפעיל אינטרנט יכולים להיות כל כך טיפשים, אבל נתחיל בלהראות לכם את זה - מקסים הבחור הזה (שלפי הכרטיס הוא בגיל של אבא שלי בערך) היה נכנס קבוע לפורום שלי וקוטל כל גולש בנפרד, כולל אותי. אלעד המליץ לי בחום לחסום אותו כי עושה רושם שמדובר בחוליגן אמיתי, אבל למרבה המזל האדיוט עזב מרצונו, אבל תפס בשתי ידיים את ההזדמנות הראשונה "להכניס לי". שלחתי מסר למנהל של אותו פורום, סתם מתוך סקרנות לדעת מה דעתו. מה אתם אומרים?

והנה עוד קצת קיטורים

חלק מהגולשים מזכירים לי לקוחות הזויים שנתקלתי בהם... יש את ה"מפרסמים" למינהם, שמתעלמים מההודעה שמופיעה בצבע בראש הפורום שאוסרת על פרסומים ומפנה ללוחות. מילא זה שהם מתעלמים, אבל קרה לי עם כמה וכמה גולשים שאחרי שמחקתי את הפרסום שלהם - הם פשוט פרסמו שוב! חשבו שאולי מחקתי בטעות? ויש את המפרסמים המשודרגים, שמנסים לשכנע אותי שעשיתי טעות בכך שמחקתי כי "זה לטובת חברי הפורום שידעו את מה שפרסמתי". היה גולש אחד שניהלתי איתו התמסרות ממושכת בנושא, הסברתי לו שאלו הנהלים ושיפרסם בלוחות, והוא מצידו חזר כל פעם שזה לטובת הפורום, ושלו אין רווח אישי מזה. אותו גולש שלח לי לפני כמה זמן בקשה לפרסם מחדש, ואחרי שדחיתי אותו חזר על הנימוקים שלו על "טובת הפורום". לפני כמה ימים הוא פרסם שוב, ובתגובה למסר שלי למה הוא חשב שדברים השתנו ועכשיו מותר לפרסם, הוא הגיב בכך ש"אולי דברים לא השתנו, אבל אני עדיין חושב שהפורום הוא המקום המתאים לפרסום שלי" - מה עובר על הבנאדם הזה? או אנשים שמעירים להם על שפה לא נאותה, והם טוענים ש"גולש אחר התחיל איתי", או ש"לקרוא למישהו אדיוט ובן זונה זה לא שפה לא נאותה" - רבאק, מדובר בפורום של אנשי מבוגרים, אין אצלי ילדים ונוער ובכל זאת זה קורה המון! ואת השיא שברו שני זקנים, אין לי הגדרה אחרת, אחד בן 58 (עליו כבר סיפרתי בהודעה הקודמת) ואחד בן 54, שקיללו ותקפו חברי פורום והתלוננו על שמחקתי. אחד מהם, שקרא לי באופן קבוע "גברתי" אפילו שביקשתי שיפסיק, מצא לנכון לכתוב הערה על החזה שלי, אחרי שסיפרתי על בקבוקי שתיה שנחתו לי על החזה באמצע עבודה. מעניין מה הוא היה חושב אם מישהו היה מדבר/כותב בסגנון הזה לבת שלו. ויש את הגולשים שיודעים את נהלי תפוז יותר טוב ממני, ומסבירים לי למה זה שמחקתי לא בסדר ומהווה סתימת פיות (אז כתבתי את השם של הלקוח הנודניק מאתמול, זה לא שפירסמתי תמונה שלו!) ואת אלו שמאיימים שיתלוננו להנהלתה ויעיפו אותי מהניהול, כי אני "סותמת פיות סתם", ומוסיפים קללות ילדותיות ודביליות. מיותר לציין שאותם גולשים לא התלוננו מעולם, מין הסתם כי הם יודעים מצויין שהתלונות שלהם מפגרות.

ת'אמת?

לא חשבתי שזה המקום להוציא קיטור על אחרים בלי להפנות את הזרקור אחר כך פנימה ולחפש פתרונות או דרכי התמודדות... דעתי האישית היא שחארות לא חסר בעולם, השאלה היא איך את לומדת לחיות את חייך הכי טוב שאפשר עם ולמרות קיומם והחיכוך המזדמן עם הג'יפה... אבל זו רק דעתי. בואי נשמע קצת גם אחרים.

את צודקת בענק

לא כל כך משמן קיטרתי על אמא שלי בפני מישהי מאוד מבינה, והיא אמרה שאמא שלי לא הולכת להשתנות, ומה שאני יכולה לעשות זה להסתכל לתוך עצמי ולחשוב איך אני לומדת להתמודד עם הדברים שמעצבנים אותי בהתנהגות של אנשים, אמא שלי במקרה הזה. והאמת שגם במקרה של הגולשים, למדתי עם הזמן איך להתמודד יותר טוב ועם פחות עצבים עם גולשים לא אינטלגנטים במיוחד, אם ע"י עצות של אחרים ואם ע"י תובנות שהגעתי אליהן בעצמי. עדיין, אחת התכונות הבעייתיות שלי היא שאין לי יותר מדי סבלנות כלפי אנשים לא בוגרים או בעלי אינטלגנציה נמוכה ושלא מבינים עניין, וזה דופק בעיקר אותי כי זה גורם לי להתעצבן יותר מדי על פקידות בקופת חולים למשל. ואני באמת אשמח לשמוע גם אחרים.

ToryMaster

New member
את יודעת

שלני רביץ אמר באחד הספרים שלו, שבהרבה מקרים אנשים מעצבנים אותנו ומכעיסים אותנו כי אנחנו רואים במעשים שלהם שיקוף של תכונות של עצמנו, או דברים שאנחנו היינו רוצים לעשות, או עשינו ואנחנו מתחרטים. אני חושבת שדרך אנשים מטומטמים אפשר רק לצמוח ולהתפתח, הבעיה היא בלעבור את הזעם הראשון, ולהסתכל על זה בראש נקי.

יעזור לך

אם תלמדי להיות פחות שיפוטית. זה שאין לך סבלנות עדיין לא הופך את כל האנשים עם קצב קצת יותר איטי משלך לאנשים לא בוגרים, בעלי אינטלגנציה נמוכה שלא מבינים עניין.

נו באמת

אותם אנשים שציינתי הם אנשים שבאמת כאלו, לא שפטתי כל אחד שנראה לי קצת פחות חכם מהממוצע. בינתיים האנשים שאיתם אני מסתובבת בדרך כלל לא טוענים שאני חסרת סבלנות, חוסר הסבלנות הוא בעיקר כלפי אנשים מהסוג שציינתי, שמה לעשות יוצא להיתקל בהם לא מעט.

כדי להגיע למסקנות

איזה "סוג" אנשים עומדים מולך צריך לשפוט. ולא ששיפוט זה רע - די צריך אותו פה ושם בחיים - רק חבל שהוא מפריע לך עד כדי כך שאת עסוקה בלהתעצבן על דברים שאין לך עליהם שום שליטה (למשל IQ של אנשים).

למעלה