קיטורים על מילואים

pumpkin

New member
קיטורים על מילואים ../images/Emo46.gif

להזכירכם אנחנו מתחתנים עוד חודש. כרגע אני יושבת לבד בבית כי החתן שלי שבועיים במילואים. בנוסף לזה גם קנינו דירה שעומדת כרגע ריקה ומחכה רק לנו שנתחיל לשפץ אותה (ןזה יקרה כשהוא יחזור מהמילואים) השבוע עשית כל מיני סידורים לבדי שפשוט היה לי חבל ועצוב שהוא לא היה איתי כמו איפור ניסיון (שהוא לא ראה) והפידבקים שקיבלתי היו מחברים מהעבודה שלי,ישיבה עם המנהלת ארועים על התפריט, אישור של המגנט שעשינו להזמנה, ובנוסף הלכתי לשתי חתונות השבוע לבד וחיפשתי שוכר חלופי לדירה שלנו (2.5 חדרים בגבעתיים למי שמעוניין). ביום שישי מגיע לו הביתה עוד צו והפעם למילואים שמתחילים שלושה שבועות לאחר החתונה ונימשכים כחודש ! בדיוק בזמן הזה אנחנו אמורים לגמור לשפץ ולעבור לדירה החדשה. את כל הדברים שכל כך כיף לעשות ביחד, כמו לסדר בית חדש ולבחור תמונות לאלבום החתונה אני אשאר לעשות בעצמי. פשוט מדכא
אין איזה חוק נגד זה ?

סימסים

New member
בעינייני מילואים

בעלי לפני החתונה (עד חמישה ימים לפני) היה אמור להיות במילואים. כמובן שהייתי בהיסטריה... ואז דרך חברה אחרת שהתחתנה באותה תקופה עם אותה הבעיה גילינו שישנה פקודת מטכ"ל שאומרת שמחודש לפני החתונה ועד לחודש אחריה חברך זכאי לעשרה ימי חופשה - מתי שהוא בוחר!!! לבירורים נוספים - קצינת פניות ציבור - 5699000-03 בהצלחה!

pumpkin

New member
קודם כל תודה רבה ../images/Emo51.gif ועוד שאלה

אז מה בעלך עשה ? האם במקום להגיע 5 ימים לפני החתונה הוא הגיע 15 יום קודם ? זה גם לא להיט היסטרי. אצלינו הבעיה בנוסף לחתונה היא גם הכניסה לדירה חדשה. בכל מקרה אני אנסה להתקשר מחר תודה

יעלי2

New member
שמעתי שמתכננים להתחיל מצב שבו חיל

שמתחתן לא יגוייס בשנת המילואים הראשונה שאחרי החתונה. תבררי אם זה כבר בתוקף. אולי זה יעזור.

pumpkin

New member
אני יודעת שזה חוק שהיה תקף בתנ"ך

אני אברר אם החזירו אותו איפה שמעת על זה ?

pumpkin

New member
ביררתי בקצין פניות הציבור

מגיע עשרה ימים לפני ועשרה ימים אחרי החתונה אז זה לא רלונטי לנו

אתי@

New member
גם רונן קיבל מילואים לשבוע אחרי

החתונה והוא דיבר על ליבה של קצינת הקישור, שהבינה לליבו והתחשבה בו - ודחתה לו את המילואים. יותר מזה, הוא אמר שהוא יוצא לירח דבש של שלושה חודשים לארה"ב והיא קיבלה את זה והבטיחה שלא יזמנו אותו למילואים בתקופה הזאת. אז אולי כדאי שהחתן ילך לדבר פנים מול פנים עם קצינת הקישור, שיפעיל קצת מקסמיו האישיים ואולי זה יצליח לו...
בהצלחה אתי@

סימסים

New member
לא מדוייק!

תקראי את הפקודה באתר של אכ"א: http://aka.idf.il/miluim1/html/main.html תכנסי לחופשות - שם כתובה הפקודה המלאה. ודבר נוסף, קציני הקישור מסרבים להכיר בפקודה - אלא אם כן מסבירים להם לאט שזו פקודת מטכ"ל והם מחוייבים לציית לה. ושוב בהצלחה.

pumpkin

New member
קראתי והנה הציטוט ../images/Emo51.gif

"במקרה של נישואי החיל יש לשחררו לתקופה של 10 ימים לפחות בתוך פרק זמן של חודשלפני מועד החתונה וחוד לאחריה. מועדי 10 הימם יהיו בתאוםבן החיל ליחידה לא יכלו במניין ימי השירות"

שמופית

New member
משתתפת איתכן בצרות המילואים...

גם תמיר יוצא למילואים לחודש, וחוזר 16 יום לפני החתונה
בדיוק לכל הלחץ של בחירת תפריט / שליחת הזמנות / פגישה עם הדיג´יי... הסתכלתי על האתר ושלחתי לתמיר, שהגיע וסיפר לי שלפני 3 שנים הוכרז מצב חירום במדינה, בעקבות המצב, שמבטל את החופשות האלה וכל מה שרשום באתר, לא תקף
מתברר שחבר שלו כבר בירר את הסוגיה, וזו התשובה שקיבל...

נעמה טל

New member
אולי הם מתכוונים, בינתיים גורנישט

חודש מילואים על כל החגים היה לאיש המקסים שלי. זוועה. לגמרי. ועוד לפני שתיגמר שנת הנישואים הראשונה שלנו, יש לו שוב מילואים. אבל זה באמת יהיה מאד נחמד אם הם יאמצו את ההמלצה היהודית האומרת "נקי יהיה לביתו שנה אחת...."

סימסים

New member
מילואים ועוד...

בעיקרון כן, וזה עדיף על חמישה ימים לפני... בקשר וזה שאסור לזמן למילואים שנה אחרי החתונה שמעתי מעוד אנשים אבל עדיין לא היה לנו צורך בזה אז לא בדקנו

ababab

New member
אם מדברים על מילואים

אז הבעל הטרי שלי יוצא לחוש מילואים בעזה....ממש מבאס וכמובן מדאיג

למעלה