קיטורים פה...

קיטורים פה... ../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif

נמאס לי. אני גדולה כמו
(או
, מחק את המיותר). אני בקושי הולכת, וגם אז אני והאווזים השכונתיים מתחרים מי מתנודד יותר מצד לצד. מזל שאין פה פינגווינים...
הבטן שלי כל כך נמוכה, שאני בקושי יכולה גם לשבת ולהשען קדימה, רק בפישוק וגם זה לא תמיד מצליח (טוב, לפחות מהריאות היא ירדה, ואפשר ללבוש חזיה כמו בנאדם בלי שהגומי מלמטה יימעך לי על הפטמות
). הרגליים שלי נפוחות כל כך ששום נעל (חוץ מהקרוקס, יברך אותך האל) לא עולות עליי אז אני נראית כאילו אני כל היום בדרך לאיזו משימת גינון. האף שלי סתום כבר שבועות, ובימים האחרונים זה רק נהיה יותר גרוע. ומה שהכי גרוע - שום דבר לא יוצא! אני מקנחת ומקנחת ו-יוק. אז אני לא בטוחה אם זה גודש ונפיחות שקשורים להריון (להלן הרגליים הנפוחות), או אלרגיה, או צינון, או מה בדיוק... מה שבטוח - זה סיוט. אה, ולהשלמת התמונה, יש לי גם כל הזמן ברקסטונים שמיום ליום מציקים לי יותר ויותר. לא ממש כואבים - אבל לא נוחים. והמונים. ולחצים חזקים כלפי מטה - אני מרגישה עם כל צעד שהמפשעות שלי תיכף מתפרקות, ו(סלחו לי על התיאורים המלבבים)לוחץ לי נורא בפות... אוף. ונוסף על כל הצרות אני מקננת בשבועיים האחרונים כמו מטורפת, עולה ויורדת ומסדרת ומכבסת, זה בטח לא מקל עליי אבל הדחף חזק ממני
לפני כמה ימים ביקשתי מגבי שיוריד לי את הדברים האחרונים לתינוק מעליית הגג שאוכל לנקות ולכבס, הוא אמר שתיכף, אבל למה שאני אחכה לתיכף... כמו שאני עם הבטן (ובל נשכח את התחת) והכל עליתי בלי להגיד לו כלום וסחבתי הכל למטה בעצמי. תודה על ההקשבה, הייתי צריכה לקטר איפשהוא. אולי זה בגלל שזה הריון שלישי, והגוף שלי כבר עייף? אני בהחלט עוד לא מוכנה ללידה - רק עוד כמה ימים אני מסיימת שבוע 36. לא רוצה תינוקת קטנה מידי, שלא יכולה לנשום או לאכול. חכי עוד שבוע וחצי-שבועיים, טוב?

אשכר ש

New member
../images/Emo24.gif

אי הסוף... אבל כמה מנחם שזה כמעט הסוף, לא? באמת נשמע לא כ"כ רחוק, עוד שבוע וחצי נשמע לי מצויין! (אגב, אל תשכחי שספירת השבועות לא תמיד מדוייקת ואולי את בשבוע יותר מתקדם ממה שאת חושבת).

debby12

New member
מנהל
גי גע מי זה בא? ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

סתאאאם אני מתרשעת, איומה שכמוני. מוכר לי עד מאוד מאוד (אם כי רק מההריון האחרון - בראשון למרבה הצער שום דבר לא היה כבד). ממליצה מיד להפסיק עם עבודות הבית האיומות האלה (אגב, אצלי זו המלצה גורפת שאינה קשורה בכלל לשום מצב בריאותי או הריוני), ובמקום זה להקשיב לתקליטור מדיטציה מרגיע על לידות טובות. וכעת לשאלה חשובה באמת - מהן נעלי קרוקס?

ובמיוחד בשביל דבי12 - מכיוון

שבארה"ב ניתן למצוא כל דבר הרבה יותר בזול... שווה לגשת ל-PAYLESS SHOE SOURCE הקרוב למקום מגורייך. יש להם את אותה הנעל רק שמיוצרת ע"י AIRWALK והן עולות משהו כמו 12 או 14 דולרין ותקילין. כשתראי את הנעל תביני למה זה לא כל כך משנה הפירמה - זו כולה נעל שעשויה מאיזו חומר קליל ומוקצף... לא תגידי איזה עור איטלקי משובח. ולבנות קניתי ב-WAL*MART במידות קטנטנות לילדים - להיט!!!

debby12

New member
מנהל
יההה - תודה לשתיכן. למדתי משהו חדש

וכל מידע בנושאי נעליים הוא יקר לליבי במיוחד. אצא ל"שטח" לבדוק את הנושא...

נשמע קשה../images/Emo178.gif התיאורים של ה

לחץ בפות מזכירים לי נורא את ערב יום ראשון שישבתי עם חברה בבית קפה והיו לי כאלה לחיצות שם, שממש הרגשתי שהיא(החברה) יכולה לדבר לקיר, כי אני נעלמת. ביום שלישי ילדתי
אבל אני לא קיננתי והבית היה מלוכלך וההורים שלי ניקו עם בעלי כשהייתי בבי"ח, כך שלפחות את חרוצה
. אולי גם נחשוב חיובי בכך שהפעילות תסייע ללידה קלה יותר...?! בכל אופן, חיזוקים ממני יש לך
והרבה אצבעות
. אני נורא מצפה לסיפור הלידה שלך.

debby12

New member
מנהל
גמני מצפה לסיפור שלך רוני

ברור שהוא יהיה סיפור מעולה. דיר בלאק שתשכחי איזה פרט - כן?! <אנחנו פסיכיות - זה כמו לחכות להארי פוטר הבא - רק שמדובר בסיפור אמיתי מהחיים ולא סיפורי מכשפות>

../images/Emo6.gif רגע רגע רגע... חכו שניה!

כבר אתן מחכות לסיפור לידה? מה סיפור לידה? ללדת? אני? כבר? יש לי עוד מל--------אאאאאאאאא זמן... מה לא?
חוצמזה, לשכוח פרטים? מואה? אני מלכת הפרטים... חבל לכן על הזמן. ממני אתן תקבלנה סיפור לידה כזה מפורט שעוד תירדמנה באמצע

יא, מה את אומרת... תוך יומיים ילדת?

מקווה שהקטנה שלי תתן לי קצת יותר מזה... טוב, וזה כבר כמה שבועות ככה, אז לא נראה לי שאלד מחר. אני רוצה גם לחכות עוד שבוע כדי שלא אאלץ ללכת לבית החולים - רוצה ללדת בבית! ורק הבהרה קטנה לגבי הקינון - שלא תתבלבלנה לי פה, אני את הבית לא מנקה. אין חיה כזו. בשביל זה יש לי עוזרת, שרק תהיה לי בריאה וחזקה ותמשיך להגיע מדי שבוע, היא המלאך שלי. הקינון אצלי מסתכם ברכישה, נקיון, וכיבוס של חפצי התינוקות והכנת הבית לבייבי. אבל באטרף מוחלט ובלי יכולת להפסיק. האסלות והרצפות מבחינתי יכולות לצבור תלתלי אבק וג'יפה עד מחר - העיקר שהכיסוי של הסלקל יהיה נקי!!

ס ו ל ה

New member
אפשר לנחם? אז אני כבר מתגעגעת

לתקופת ההריון, ומסתכלת על כל אישה הריונית ברחוב במבטי ערגה. כי נכון קשה קשה הסוף של ההריון במיוחד בשלישי אבל אין אין כמו התקופה הזו בחיים! הרגשתי מלכה מהלכת או יותר נכון פילה מהלכת.... אז תהני מכל המכאובים ותתפנקי לך יקירה על כל רגע ודקה תוך כדי הקיטורים כי כל מכאוב מלווה בתחושה מדהימה שמשהו צומח בך בפנים ורק את מצמיחה אותו נפלא פשוט נפלא לא?

אשכר ש

New member
היית מאמינה שתכתבי כזו הודעה???

את? להזכיר לך כמה מההודעות שלך בסוף ההריון?

nitsanem

New member
איתך באותה הסירה בדיוק

לרגע חשבתי שאני כתבתי את ההודעה הזאת... ההבדל המרכזי הוא שאני מתה שיצא כבר, כי אני פוחדת שיצא גדול מדי. (בשבוע 32+5 היה 2,263) לדעתי התל"מ שלנו ממש ממש קרוב. אבל אני ממש משתדלת להסתכל על הצדדים החיוביים:
הצרבת נעלמה לה (בטח, עברה לכפות הרגליים העצומות שלי)
הציצים לא יושבים מעוכים על הפופיק אלא תלויים באויר בגאון (תנו לי להתענג על זה שלציצים שלי עוד יש צורה, בחייכן...) טוב, האמת היא שאני עומדת להשתגע פה... כל מה שאמרת וגם:
אני לא יכולה יותר ללבוש תחתונים, זה לוחץ לי על הנשמה
לוקח לי שלושת רבעי השעה להשתין בכל פעם מפאת הזרזיפיות...
כשאני כבר מסתובבת בלי תחתונים, אני חושבת שפלשו לי חלזונות הביתה כי אני משאירה שובלים כל אימת שאני מתיישבת...
יש לי פיפי פעם בשעה בערך, מה שמשאיר לי רבע שעה מדי שעה לעשות דברים שאי אפשר לעשות על האסלה
יש לי בצקות היסטריות. גם במקומות שהשמש לא זורחת בהם.
אני מתגלגלת לכל מקום, סיבוב במיטה כבר מזמן הפך למשימה בלתי אפשרית.
גם הקרוקס כבר בקושי עולות עליי
מתי כבר מגיעה החסידה הזאת?!!?!?

אשכר ש

New member
../images/Emo24.gif גם לך...

דווקא נראית ממש טוב כשנפגשנו! אני גם זוכרת את הפיפי כסיוט- כל פעם הזרזיפים האלה שלא נותנים שום תחושת התרוקנות
טוב יאללה לא עוד הרבה! אם את מצליחה לישון, תהני מכל רגע...

אוי, כמה שאני מבינה אותך...

האמת אני הרגשתי ככה משבוע 38, אבל גם סחבתי עד 42..., מקווה בשבילך שתלדי תוך שבוע וחצי (לא פחות!). לפחות עם הנקה לא יהיו לך בעיות, ברוך השם! גם אני פה מחכה כבר לסיפור הלידה שלך, אחרי שסחבנו איתך כמה חודשים
, ואפילו שאני כמעט אף פעם לא כותבת פה, אני מרחפת פה מלמעלה וצופה בכן... (נשמע מפחיד, לא?). כבר מעכשיו מאחלת לך לידה קלה, קלילה וכיפית. וגם לי מתחיל להתחשק עוד פעם הריון..., רק מתחיל, בנות, לא להיבהל.

למעלה