קיטורים,קיטורים...
לא הרבה שעות אחרי המפגש הנהדר ביום חמישי (ובהזדמנות זאת - תודה לכל המשתתפים על ערב קסום ונפלא...) נסעתי לאילת. והיה נחמד אבל קצת מאכזב, כל מיני דברים השתבשו, כולל כל תוכניות האוכל שלי... ובמקום לאכול מסודר (מה שלא כ"כ יצא) הסתכמו הנזקים הבאים (ליומיים) ונא לא ליפול מהכסא :
2 טילונים, קרטיב אחד (אבל גדול עם הרבה צבעים) 1/2 חבילת פרינגל´ס פרוסת עוגה עוגייה ונדמה לי שיש עוד - אבל אני כרגע בהכחשה...אז אני לא מצליחה להזכר... ומילא אם הייתי מרוצה- אבל לא... הייתי מעדיפה ארוחות מסודרות ואכלתי לא בשביל הכיף אלא כי הייתי רעבה ועייפה... ובנוסף לכל הצרות גם לא שתיתי מספיק... וכשכן שתיתי זה היה דיאט קולה ודיאט ספרייט ורק מעט מיים... הנחמה היחידה שלי - היא שבחרתי בטילון היותר "קטן" למרות שיכולתי לקחת גם את הענקי...זה - וגם בערך חצי שעה של הפעלה די נמרצת של הסנפירים...(נו טוב, מה לעשות,קר במיים,צריך לשחות בשביל להתחמם...) מה שעורר בדרך חזרה הביתה את השאלות - כמה קלוריות אני שורפת בשביל לשמור על חום הגוף בתוך מים קרים ???מי שיש לו את הנוסחה ויכול לתת לי - אני אשמח מאוד (זה מאוד סיקרן את בעלי...) וזהו,"פרקתי" את המועקות,שבוע חדש, אני בטוחה שאחרי הספינינג בערב אני לא אזכור כבר באיזה טעם היה הטילון...
לא הרבה שעות אחרי המפגש הנהדר ביום חמישי (ובהזדמנות זאת - תודה לכל המשתתפים על ערב קסום ונפלא...) נסעתי לאילת. והיה נחמד אבל קצת מאכזב, כל מיני דברים השתבשו, כולל כל תוכניות האוכל שלי... ובמקום לאכול מסודר (מה שלא כ"כ יצא) הסתכמו הנזקים הבאים (ליומיים) ונא לא ליפול מהכסא :