קיטור חזק לבית - יש דבר כזה ?

articlimon

New member
תודה רבה על המאמר המאלף

אני ממליץ גם לך לקרוא אותו דרך אגב.
אולי הוא יעזור לך להתגבר על הפחד מהמיקרו...

פנומן 72

New member
קיטור חזק לבית - יש דבר כזה ?

יש לי בעבודה מכונה מסחרית לקפה עם קיטור חזק שעושה לי קפה חם ומוקצף בתוך 30 שניות.
יש משהו ביתי במחיר שפוי ?

לא... אין.... 300-500 למכשיר כזה זה לא מחיר..

...ריאלי למחולל קיטור שאתה מצפה שיתן תוצאה של ספיקת קיטור ממכונה שיש לה דוד לחץ בנפח 3 ליטר.

יש קפוצ'ינטור מופעל קיטור לרכישה ב"קופמה" היבואן של מכונות ניבונה, אבל זה לא מוט הקצפה עוצמתי, זה קפוצ'ינטור....

עדיף שתקנה מכונת קפה איכותית טובה כמו רנצ'יליו סילביה או אוסקר ,במכונות הללו יש מקציף מעולה, רק שתצטרך להפרד בין 3000-5000 ש"ח וזה לא שפוי לקנות מכונת אספרסו איכותית וטובה הבייתה....

איזו מכונה יש לך..?

אפשר להוציא קצף סביר מאוד ממכונות מסויימות עם דוד קטן. יש לי גאג'יה קלאסיק ואני מצליח להקציף בסדר גמור (כמובן שלא באותה איכות של קצף שהייתי יוצר עם מכונה מסחרית, אבל עדיין).
אחד הטיפים שממש עזרו לי (ותאמץ את זה גם לעבודה כשיש לך זמן וכוח) הוא לשים את כד החלב במקפיא כמה דקות לפני ההקצפה. זה הקפיץ לי את הרמה של הקצף בכמה רמות. יש השמים גם את החלב לכמה דקות עד שמגיעה לטמפ' של כמעט קפיאה, אבל אני אף פעם לא זוכר להוציא אותו בזמן ואז יש לי גושי קרח...

פנומן 72

New member
לא הקצף חשוב לי כמו הרתיחה

קניתי "קומקום" להקצפה וחימום חלב ומתברר שאולי הוא מקציף אבל מחמם בשביל ילד קטן לפני השינה ולא בשביל קפה - בקיצור לא מרתיח.
עד עכשיו אני מרתיח על גז אבל זה משהו כמו 3-4 דקות ואין לי עצבים להמתין אז אני מתפנה לעיסוקיי וחוזר כשהכל גולש לכל הכיוונים.
הקיטור מאפשר רתיחה בתוך 20 שניות וזה תענוג עילאי. אין כמו לקבל קפה רותח בזמן כ"כ קצר.
זה כל הסיפור.

פנומן 72

New member
מיקרוגל הורס את ההרכב המולקולרי של האוכל

לא בשביל משהו,
אבל כשאני ארצה סרטן במעיים, אני אתחיל לחמם דברים במיקרוגל.

כמעט כל דבר שאתה מחמם בו מזיק. עוד לא

נבראו המחבת או הסיר שניתן לנקותם ללא שיפשוף בסקוטש כזה או אחר. כלומר כל פעם אחרי נקוי אתה עובר על כללי השימוש בכלי=נחשף לחומרים מזיקים.

articlimon

New member
תהיה בריא פנומן-אבל אשמח לראות מחקר מדעי אחד

שתומך בטענה שלך.

אם בא לך, אתה מוזמן לקרוא כאן על סכנות המיקרו.

למעלה