קיטור מתנצל או התנצלות מקוטרת

קיטור מתנצל או התנצלות מקוטרת../images/Emo7.gif

סליחה שלא ממש יוצא לי להיות כאן. אני קוראת, אבל לאחרונה כמעט ולא כותבת ואפילו החמצתי את שרשור ההנקה המדהים. יש לי כה הרבה לומר לכל אחת, אבל אין לי עכשיו כוחות. ימים לא קלים עוברים על כוחותינו. חברה טובה טובה איבדה הריון רביעי ברציפות, הריון שסוף סוף קיווינו שיגמר אחרת ואני מוצאת אותנו עושות שוב את הנתיב המוכר מפורום הריון ולידה אל עבר פורום אובדן. קשה לי כל כך. קשה לי שאין לאף אחד מילים עבורה דווקא בימים שהיא הכי צריכה אותן. קשה לי עם האשמה שהיא נוטלת על עצמה ללא סיבה, קשה לי עם חדלון האונים וקוצר היד שלי וקשה לי שעצם העובדה שאני זכיתי בתינוק אחרי שני אובדני והיא עדיין לא, מכבידה עליה. עכשיו אני צריכה לשקול כל הזמן את צעדי, להשתדל להתקשר כשהוא ישן כדי לא להוסיף על כאבה ובמיוחד, שאני לא יכולה לרוץ ולהיות עימה, כמו שהייתי רוצה, כי אני צריכה להשאיר את בני עם מישהו וזו אופרציה לא פשוטה. אל תבינו לא נכון: היא מאוד שמחה עבורי, עינה אינה צרה בי, אני פשוט יודעת את הכאב הזה שבלראות תינוק בריא וחי
כשהרחם כל כך ריק והלב קרוע. זה חלק קטן מן הדברים, אין לי אפילו כח לכתוב את הכל. בכל אופן, תודה שאתן כאן, אני יודעת שתחכו לי...

משוש30

New member
אני קראתי את הסיפור שלה באובדן

הריון. פשוט סיפור מזעזע! כמה כואב כמה מיותר! איך החליטו לעשות לה סיסי שליה כל כך מאוחר? איזה חוסר אחריות!! ושום דבר שום תביעה לא תפצה על הסבל האיום שהיא עוברת. אבל זה נכון אין מילים. והתינוק האומלל...די אני פשוט יושבת ובוכה.

בימבילי

New member
חשבתי עלייך הרבה.

אני בטוחה שלא קל לך. ואת חברה כל כך טובה. אני כל כך מקווה שחברתך תתחיל להרגיש קצת יותר טוב בקרוב וגם את. מחכה לך וגם לחברתך.

אני חושבת שרבות פה מכירות את

המקרה (כבר מזמן הבנתי שה"וירטואליות" של הדברים לא מפחיתה מעוצמתם), וזה באמת אחד מאותם מקרים בהם אין מילים, וכל מה שאומרים נשמע עילג וגרוע. מבינה מאד את הקושי והעצב על כך שהשמחה הגדולה ביותר שלך יכולה להוות צביטה כואבת בלב של מישהו אחר, וגם מזדהה מאד עם הכאב שלה. אני בטוחה שלמרות הקשיים, את מהווה לה משענת חשובה. שולחת המון חיבוקי עדוד, והלוואי הלוואי שמשהו טוב יקרה בהקדם.

nubi

New member
קראתי את הסיפור.

מזעזע! אני ממש לא מבינה למה עשו לה סיסי שיליה. (לא שזה משנה עכשיו). בכל מקרה-הרבה
ים ואני מאמינה שבקרוב יהיה לה בידיים יצור מתוק ומדהים!

אדר שלי

New member
../images/Emo24.gifלך ולחברתך../images/Emo141.gif

קראתי את הסיפור והזדעזעתי. אין מלים. תחזיקי מעמד.

גם אני קראתי והזדעזתי ממה שקרה לה

אובדן הריון הוא דבר קשה מאוד (קרה גם לחברה טובה שלי, אצלה זה קרה בלידה). ממך התרשמתי לטובה את בחורה מקסימה, תמיד מנסה לעזור וליעץ מנסיונך, שיהיה לך הרבה כוח לעזור לחברתך ומקווה שההריון הבא שלה יגמר אחרת.

עדי 5

New member
מבינה אותך כל כך

הסיפור שלה לא מרפה ממני. כשדברתי איתה דאגתי שבעלי ירחיק את דרור מהטלפון כדי שלא תשמע אותו בוכה או משמיע קולות. פשוט לא נקלט לי שזה קרה שוב. שולחת לך חיבוקים וכמובן גם לחברה שלנו,הלואי ותחבוק תינוק בריא שוב.

wieci

New member
ממש אין לך על מה להתנצל ../images/Emo24.gif

אני כ"כ מבינה את הרגשתך. גיסתי ניסתה להיכנס להריון במשך 4 שנים של טיפולים קשים, 12 הפריות ומה לא... ואנחנו כשהחלטנו שאנחנו רוצים ילד, פוף תוך חודש הייתי בהריון. היה לי כ"כ לא נעים, נמנעתי מלבקר אותה הרבה, ולא דיברתי איתה בכלל על ההריון (אלא אם היא שאלה). למזלי ההפריה האחרונה נקלטה, והיום היא חובקת בן ראשון (אחרי הריון סיוטי). קראתי את הסיפור של חברתך, והלב פשוט נקרע מעוצמת הכאב והרגשות. אני כן מאמינה שבדיקת סיסי השליה קשורה להפלה ולזיהום הרחם. אני גם עברתי בדיקת סיסי שליה בשבוע 10 ואחריה קיבלתי פטריה בנרתיק. הבדיקה לא פשוטה וכנראה גם עשו לה אותה בשבוע מדי מאוחר (חלון הזמנים לבדיקה הזו הוא הרי בין שבוע 10-12). אני מאמינה שההריון הבא יהיה תקין ויסתיים בטוב
מאחלת לה לעבור בשלום ובשפיות את תקופת האבל ומתפללת לשלומה.

למעלה