מטמטם את השכל ../images/Emo5.gif
הו מלא דברים שרציתי להגיב עליהם כמו הקטע שהשותפות היא חלק מהעזרה בבית ושעציון כתב מה אנחנו מצפות שהגבר יעשה בתקופה שהוא בבית... ולא עניתי כי לא יכולתי לענות אז עכשיו אני אענה
שלא ישטוף כלים
כי חצי מהכלים ישארו מלוכלים והחצי השני יבלה בפח האשפה בסוף... שלא יעמיד מכונת כביסה
אומנם אני לובשת מידות קטנות אבל לא של גמדים... של יתלה כביסה
בפעם האחורנה שהוא תלה כביסה השכן מלמטה הביא לי את החזיות שלי בחדר מדרגות.. שלא ישטוף את הבית
אחרי שהוא שוטף זה נראה יותר מלוכלך ממה שזה היה לפני השטיפה.. שלא יעשה קניות בסופר
עדיין לא פתחתי חנות ממתקים בבית וגםאיןלי כוונה.. הבעיה היא שכשהוא ישב בבית חודש וחצי, היה מונדיאל (מחלה לגברים בלבד) זאת אומרת יום שלם אני בעבודה ובבית שלי מתנחלים 4 או יותר בחורים ורואים כדורגל בסלון.. מה שאומר - המפה שהושארה לבנה בבוקר הפכה לאפור כהה. כל הסלון מאפרה אחת גדולה. הספות הבהירות (טעות חיי) הפכו מלאות כתמים ושאריות גרעינים. כל הרצפה בוץ וכתמים של קפה, הכיור והשיש מלאים כלים. שלא נדבר על איך נראו השרותים... אני מגיעה ב 19:00 הביתה, הבחורים אומרים שלום ומסתלקים, הבחור אומר לי אין מה לאכול תכיני לי משהו אני מת מרעב והבית מטונף ועד 22:00 אני עובדת להכין אוכל, לנקות, כביסה ועוד כל מיני אז אל תנקה/תעזור אבל אל תהרוס לי את הבית שאני בעבודה