קיטור על חמותי(זהירות ארוך, קחו אוי

קיטור על חמותי(זהירות ארוך, קחו אוי

סתם, אין לי כלום
אבל ברצינות, תתחילו לשרשר הודעות שקשורות לחמות, הפורום איבד קצת מיעודו בשבוע האחרון

ה-../images/Emo47.gif שלי דווקא בסדר ../images/Emo70.gif

מה, להתחיל להמציא ? נו, ניחא, אני אאלץ לכתוב עליה משהו טוב. רק לכבודך, כן?

smagi

New member
אין קיטורים אבל קבלו בדיחה

מחבל מתאבד ומתנדב "חסד של אמת" נפטרים. שניהם נפגשים בדרך לגן עדן. המחבל רץ והמתנדב הולך לאט לאט. המחבל אומר למתנדב : "יאללה אני חייב לרוץ, מחכות לי שבעים בתולות". עונה לו המתנדב: "מה אתה רץ? הזין שלך אצלי בשקית".

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

nightroll

New member
אני לא מסכימה איתך

אני חושבת שזה בדיוק הייעוד של הפורום: ליצור קבוצת תמיכה חמה שיהיה בה נעים לקטר או לפאר, ולהרגיש בבית. אחרי הניפוי הראשוני של האנשים המעצבנים, דווקא מאוד נעים כאן. והרי הפורום נקרא בכ"ז חמותי ואני לא? אז כל דבר שקשור לאני השונות בפורום - רלבנטי לחלוטין!
אוהבת להיות איתכן כאן.

כלתי (אור) בקריזה , הצילו../images/Emo124.gif

הילדה השתגעה לגמרי ומנסה להפוך עולמות.
הטכנאי היה אצלה ובדק את המחשב, לטענתו הכל בסדר. אור יכולה לקרוא הכל אבל כשהיא מנסה לכתוב מופיע לה "פייג´ ארור". הנה הצעקה האחרונה שלה:
(אחרי בקשת העזרה גם מריפי) "כל מה שהיא הציעה כבר נוסה ולא הועיל נא למצוא פתרונות נוספים כי אני משתגעת בלעדיכם תודה אור" בנות, אם משהי מבינה ויכולה לעזור שתעביר לאור מסר. אור., תחזיקי מעמד אוהבת אותך

אור../images/Emo70.gif שלחתי לך מסר. זה לא עזר?

טוב. אולי נפנה לתמיכה של תפוז? לא להשתגע אור! אנחנו נמצא פתרון. בינתיים קחי
. תירגעי
אולי סיבוב מעליות קטן יפגיש אותך עם
תמסרי לו ד"ש מסיגלינקה
ושימי לב, מרוב ערבוב משקאות "הכנסתי להריון" גם את נייטרול. לא מספיק ככה, גם "דימיינתי" לה תוספת.... חחחח.
תחזיקי חזק
אנחנו באות ב-
להציל את שלגיה
נ.ב. אולי ניכנס לשאול באיזה פורום של גברים, משהו שובניסטי כזה. אלו בטח ידעו מה עושים. ספונג´ה הם לא, אבל בסוגיות מסוג זה הם דווקא לא רעים
גם ממני.
יהיה בסדר

הגנובה

New member
אין לי מושג מה זה אבל אולי אם

נפעיל כולנו לחץ על תפוז יעזרו לה לפתור את הבעיה.... גם אני פניתי עם בעיה לתפוז... והם לא ממש עזרו... הבעיה עדיין לא נפתרה.... אצל אור זה עוד יותר גרוע כי היא בכלל לא יכולה להשתתף בפורום
אז אור
קבלי
ודעי שאנחנו איתך

אורא

New member
מודה לכולכם על התמיכה ../images/Emo24.gif

קראתי כל מה שכתבתן כאן אתמול, והכי מתסכל שלא יכולתי להגיב אז חזרתי ואני מקווה שהפעם לתמיד
תודה על כל העזרה והתמיכה

הגנובה

New member
תיסכולים אור - זה המומחיות שלנו../images/Emo70.gif

יאללה
... תתחילי לשפוך
- איך היה לראות הכל ללא יכולת להגיב

אורא

New member
מטמטם את השכל ../images/Emo5.gif

הו מלא דברים שרציתי להגיב עליהם כמו הקטע שהשותפות היא חלק מהעזרה בבית ושעציון כתב מה אנחנו מצפות שהגבר יעשה בתקופה שהוא בבית... ולא עניתי כי לא יכולתי לענות אז עכשיו אני אענה
שלא ישטוף כלים
כי חצי מהכלים ישארו מלוכלים והחצי השני יבלה בפח האשפה בסוף... שלא יעמיד מכונת כביסה
אומנם אני לובשת מידות קטנות אבל לא של גמדים... של יתלה כביסה
בפעם האחורנה שהוא תלה כביסה השכן מלמטה הביא לי את החזיות שלי בחדר מדרגות.. שלא ישטוף את הבית
אחרי שהוא שוטף זה נראה יותר מלוכלך ממה שזה היה לפני השטיפה.. שלא יעשה קניות בסופר
עדיין לא פתחתי חנות ממתקים בבית וגםאיןלי כוונה.. הבעיה היא שכשהוא ישב בבית חודש וחצי, היה מונדיאל (מחלה לגברים בלבד) זאת אומרת יום שלם אני בעבודה ובבית שלי מתנחלים 4 או יותר בחורים ורואים כדורגל בסלון.. מה שאומר - המפה שהושארה לבנה בבוקר הפכה לאפור כהה. כל הסלון מאפרה אחת גדולה. הספות הבהירות (טעות חיי) הפכו מלאות כתמים ושאריות גרעינים. כל הרצפה בוץ וכתמים של קפה, הכיור והשיש מלאים כלים. שלא נדבר על איך נראו השרותים... אני מגיעה ב 19:00 הביתה, הבחורים אומרים שלום ומסתלקים, הבחור אומר לי אין מה לאכול תכיני לי משהו אני מת מרעב והבית מטונף ועד 22:00 אני עובדת להכין אוכל, לנקות, כביסה ועוד כל מיני אז אל תנקה/תעזור אבל אל תהרוס לי את הבית שאני בעבודה

בולי27

New member
יו.......איך הזכרת לי עכשיו משהו

לפעמים זה מדהים, רואים שהם עשויים מאותו חומר....
כשעברנו לגור יחד (כאילו זה היה אתמול....) קניתי לנו סכו"ם חדש, מכל דבר קניתי 10 יחידות. (אנחנו רק שניים זה אמור להספיק) ואחרי כמה שבועות נעלמו חלק מהכפיות (כשיש רק 10 כפיות קל להבחין בחוסרים) ואני השתגעתי לאן כפיות יכולות להעלם????? מה גיליתי יום אחד במקרה
כשבעלי היקר היה אוכל מעדן, הוא היה זורק את הכפית עם הקופסא של המילקי... (יו איזה עצבים חטפתי....)
היום זה כל כך מצחיק.....

אורא

New member
בולי.. יש לי סט צלחות

מאוד מיוחד שהבאתי איתי בזמנו מגרמניה... כשעברנו לבית החדש פתחתי פעם ראשונה את הסט, שטפתי והנחתי בארון כלים. אחרי שבוע במקרה אני שמה לב שחסרה צלחת אחת מהסט, (יש לי ראיה מאוד חדה ) אני שואלת את החבר ראית
והוא עונה לא ראיתי כלום
לא יודע על מה את מדברת
טוב אני מתחילה בהכנת ארוחתערב, פותחת את פח האשפה ועיני מחשיכות הצלחת שבורה נמצאת בפח.. אני מוציאה את שברי הצלחת ושואלת אותו ומה זה
והוא עונה לי (משפט של אמא שלי בדר"כ) זה לא אני זה החתול
הבעיה שהחתול לא אצלנו...

בולי27

New member
טוב, תחרות???? יש לי אותו סיפור

(כמעט) רק עם כוס....לא מגרמניה, אבל סט חדש שקניתי בכיתן. גם כן קניתי 10 כוסות, ויום אחד אני רואה שזה לא מסתדר לי בזוגות
חשכו עיני, ואני עצבנית (הכל חדש דנדש....) לא מוצאת בפח, לא מוצאת פרורים של כוס שבורה כלום! נדה! גורנישט!!! הוא העלים את כל הראיות..... עברה אולי שנה (נו טוב איזה חודש) עד שהוא הודה שהכוס נשברה לו והוא ניקה היטב אחריו הוריד את הזבל מיד כדי להעלים ראיות

למעלה