קיטור על שיניים ושאלה בסופה

קיטור על שיניים ושאלה בסופה../images/Emo4.gif

שקד מיום חמישי עם 39-40 מעלות חום כי היא מוציאה את כל הטוחנות ביחד (למה אף אחד לא הכין אותי לזה?). היינו אצל הרופאה כדי לשלול משהו אחר ואפילו עשינו ספירת דם שיצאה תקינה. זה פשוט נורא, ממש לא כמו השיניים הקודמות. קודם כל זה לוקח המון זמן והיא פשוט סובלת נורא גם מהחום וגם מהכאבים (בדיוק חשבתי אתמול שאם אנחנו היינו עוברים היום מה שהקטנטנים האלה עוברים בגילם כבר היו מאשפזים אותנו באברבנל). ועכשיו לשאלה - החלפנו משכך כאבים מאקמולי בנר, כי שקד מסרבת לשתות אקמולי בסירופ, לאלדולור בטיפות. בעיקרון חשבתי שזה אחלה של מוצר, משפיע מהר, כמות קטנה ולא מכריח אותי להפשיט אותה באמצע הלילה כשהיא קודחת מחום וברור לי שהיא צריכה לקבל תרופה - אבל מה, הופיעו לה על הגוף כתמים אדומים קטנים שזה לא פריחה אלא יותר כמו עקיצות בלי הנפיחות. אני חושבת שזה אלרגיה אבל חמותי חושבת שאולי זו אדמדמת או אבעבועות - האם בדיקת הדם לא שוללת מחלת ילדות? עוד שאלה - האם אתן חושבות שיש בעיה לחזור לאקמולי אחרי שהשתמשנו בתרופה אחרת אם יש 8 שעות הפרש בינהן.

קודם כל - עדיף לגשת אל הרופא, אבל

אני גם חושבת שזה יכול להיות אדמדמת (אנחנו סיימנו איתה לפני שבוע, ועד שיצאה הפריחה היה לכפיר חום של 39.5, וכבר ביום של הפריחה ירד קצת החום, ואח"כ תוך יומיים נגמר הנאחס. הנקודות נעלמו תוך ארבעה ימים) או אבעבועות. וכדאי להראות את הפריחה לרופא. אבל בכל מקרה, תנסי להוריד חום באמבטיה. טוב לפריחה וטוב לחום.

למעלה