קיטור קטן לשעת כמעט צהריים...

מאי26

New member
קיטור קטן לשעת כמעט צהריים...

חזרתי הבוקר מתורנות "מפקד תורן" בקריה - בטח רובכן מכירות, אבל בגדול זה אומר לפקד על חבורת חיילים ששומרים באחד מאזורי הקריה. החיילים דווקא היו נורא חמודים, לא עשו בעיות, קשקשנו וכו´, אבל ... החום... והלחות... צריך במהלך השמירה לעשות סיבובים בין החיילים ששומרים, ודי מהר ככל שהערב התקדם הרגשתי כאילו כמויות הג´יפה שיש עלי עם כל הלחות הזו, מתחרים בכיף בכל חדר כושר. סחבתי את עצמי בסוף התורנות בקושי רב הביתה, עם שפשפות מהחום ואומללות מתפרצת. עכשיו לפחות המצב קצת השתפר, אחרי מקלחת ארוכה ושינה של איזה שעתיים, וארז החמוד שעובד היום בבית הכין לי ארוחת בוקר מושקעת... רק מה, כל גופי עדיין מלא שפשפות וגירודים של יתושים מהתורנות. זהו פחות או יותר. יותר נחמד, עכשיו כשפרקתי קצת קיטור...

מאי26

New member
רק רציתי עוד לציין, שזה לא יראה

כאילו אני איזה מפונדרקת כזו שמתלוננת על תורנות בקריה, כשהחיילים שלנו קורעים את ה... במקומות הרבה יותר מסוכנים וגם חמים... פשוט זו תורנות ראשונה שלי, ואני כבר לא חושבת על עצמי כל כך במושגים של חיילת (הצבא הוא יותר מקום עבודה שלי, מבחינת תחום העיסוק) וזה פתאום מוציא אותך מאיזון לילה כזה, בחום הזה...

שמופית

New member
אוי, איזה באסה ../images/Emo10.gif

נשמע ממש לא נעים.... החום בקיץ הזה הוא בהחלט בלתי נסבל ואני מזדהה עם הסיוט שעברת. גם אני, אם אני יוצאת להסתובב בחוץ לסידורים וקניות, מרגישה ג´יפה תוך כמה דקות וכבר מתה רק לחזור הביתה ולשטוף הכל. אני יכולה לנחם אותך שעוד חודש בערך הכל נגמר ? וחוזרים למזג אויר נעים ותפילות לגשם....

אתי@

New member
../images/Emo10.gif מבינה אותך, לא הייתי מתחלפת

איתך... תקופת הצבא זכורה לי בעיקר לרע ולא לטוב. מקווה שאין לך הרבה תורנויות כאלה...

fila

New member
נשמע איכס ביותר

תתנחמי בזה שזאת בטח תורנות אחת למליון שנה.........

מאי26

New member
כן, אכן התדירות של התורנות הזו היא

לא גבוהה, והאמת היא שלא ממש היה אכפת לי לעשות את התורנות עצמה, פשוט הטיימינג... מזג האויר... והאמת היא שאפילו לא שובצתי אליה אלא הסכמתי להתחלף עם מישהי שביקשה מאוד בגלל מבחן... הבאסה האמיתית היא שלא רק שחם, אלא במדי הדקרון האלה זה ממש סיוט להסתובב בחוץ. ואני מצטרפת פה בקריאה נרגשת לחמי רודנר ששואל "מתי כבר אוקטובר יבוא"?...

rona25

New member
מוסיפה קיטור נוסף ../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בעלי היקר כ"כ חכם לפעמים שזה מביא לי את הסעיף..... עכשיו הוא מתקשר אליו ומסתבר שהוא שכח להתנתק מהאינטרנט אתמול בלילה והבחין בזה רק עכשיו... ז"א היינו מחוברים 13 שעות רצופות!!!!!! איזה דיכאון

מאי26

New member
איזה באסה... לנו הדברים האלה קורים

עם הבוילר. אני וארז תמיד מתווכחים, כי אני רוצה כל הזמן להדליק אותו ליתר בטחון, והוא תמיד טוען שאני סתם שוכחת אותו שעות ומבזבזת חשמל... (אבל אצלנו אין כל כך ברירה, כי משום מה דוד השמש שלנו לא במיטבו). אז לפני כמה ימים גיליתי בבוקר למרבה זוועתי, בסיור שגרתי בבוקר לפני יציאה מהבית שהשארתי אותו דלוק עוד מאתמול בערב...
איזה בזבוז ועוד בקיץ... כמובן שמיהרתי לכבות את החרפה... איזו פדיחה.

rona25

New member
../images/Emo166.gif גם עם הבויילר זה קרה כבר

כמה וכמה פעמים... (והפעם אני אשמה)... שנינו מעופפים...
שלא לדבר על העובדה שכאשר היינו סטודנטים וגרנו ביחד בדירה שכורה בת"א חזרתי יום אחד ומצאתי שהמפתחות של הבית היו כל היום תקועות בחריץ של המנעול, מבחוץ!!! למרבה המזל אנשים היו מספיק הגונים ולא רוקנו לנו את הבית...

יעלי2

New member
תתקינו טיימר ב 100 ש"ח ותסגרו ענין

עם הבויילר. גם למי שגק בדירה שכורה שווה לעשות את זה.

תקנו טיימר לבויילר , ככה גם היה

אצלנו עד שמצאנו פתרון זול יותר מלהשאיר ימים שלמים אותו דולק. חבל שאי אפשר לעשות טיימר גם לאינטרנט....

אפשר להגיד למחשב לכבות את עצמו

יש אופציה כזו להגיד למחשב לכבות את ההארד דיסק אחרי X זמן שאין פעילות - ואז זה אוטומטית גם ינתק אותו מהאינטרנט. לגבי בוילרים, אין לי מושג- יש לנו דוד משותף לבנין...

אתי@

New member
יותר מזה, אפשר להגדיר (בחייגן אני

חושבת), שאם במשך זמן מסוים (מוגדר מראש) אין שום גלישה באינטרנט, אז להתנתק.

למעלה