קיטור קיטור קיטור...

Arfilit

New member
קיטור קיטור קיטור...

היא חולה. מאז יום חמישי בערב עלה לה החום - והיום בבוקר הועיל בטובו לרדת לראשונה מתחת ל-39 (כן - גם עם מורידי חום לא חצינו את ה- 39 כלפי מטה). היא כל כך כל כך מסכנה. ישנה ומייבבת וישנה ומייבבת - ממש לא הבת שלי. וכשהיא ערה היא רוצה רק רק רק אותי. לפעמים אבא לשתי דקות - אבל שתי דקות ודי. אחרי זה - אמא אמא אמא... וכל החתלה וכל תרופה וכל מדידת חום, מלווה ביללות קורעות לב, צרודות ונעלבות: "אמא אמא - לא לא לא לא לא... אמא אמא - לא לא לא לא לא..." וחוזר חלילה. והיא יונקת. אלוהים - כמה היא יונקת. אני יודעת שזה נהדר - כי חוץ מזה היא בקושי מכניסה משהו לפה - אבל אני כבר מותשת (כל שעה במשך היום וכל חצי שעה בלילה) - ובגלל שהיא מצוננת התפיסה שלה נוראית - וזה כואאאאאאב....!!!! הרופא אבחן וירוס - שגרם לליחה רבה, ששימשה מצע לדלקת עיניים ודלקת אזניים חיידקיות...
אנחנו על אנטיביוטיקה. יש לי הרגשה שאני בדרך להצטרף. אוף.

Arfilit

New member
ונדמה לי - שהיא מכירה

את השיר של דני סנדרסון: "היא חולה, היא חולה, רק אני אציל אותה..." וחושבת שכתבו את זה עליי...

יעל י

New member
../images/Emo24.gif ליבי איתך...

היינו ככה לפני פחות מחודש מבטיחה - זה עובר.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif

(ואני אכבה את האור ואשב לי כאן בעונש בחושך.....לפחות ההקאה לא הייתה משו מדבק
)

cookie1

New member
אוי מסכנונה קטנה ../images/Emo24.gif

החורף הזה יימח שמו תרגישו טוב

Arfilit

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo184.gif

החום שלה עקשני ולא כל כך רוצה לרדת (גם הערב נרשמו 29.3 מעלות...) ויש לי הרגשה ששלי מתחיל לעלות.

galiaS

New member
../images/Emo10.gif

כל כך באסה שהם חולים. וגם באסה שלהיות חולים בעצמנו הפך לפריוילגיה שאי אפשר להנות ממנה.

אדר שלי

New member
אוף, כמה קשה!../images/Emo24.gif

החלמה מהירה לאפונה המסכנה וגם לך - קישטה וירוסים!!!

למעלה