קיטור קל (או "כמה אני אצילת נפש")

Arfilit

New member
קיטור קל (או "כמה אני אצילת נפש")

ביום ראשון בערב התקשר חבר אל הגבר. מן הדברים ששמעתי הבנתי מיד שחבר משותף הגיע למרכז והם מציעים לו להצטרף ליציאה משותפת. עוד לפני שהוא שאל התפרצתי ואמרתי: "צא! צא איתם..." הוא השביע אותי שזה בסדר, אני נשבעתי בקלילות, שילחתי אותו עם ברכתי והלכתי לישון. אצילת נפש - לא? יש מי שיאמר אפילו קדושה... אתמול, הוא הודיע לי במהלך היום, שביום ראשון הבא הוא יאלץ ככל הנראה ליסוע ליומיים שלושה לחו"ל מטעם העבודה. "סע אהובי, סע" אמרתי לו. אצילה? לא פחות מאציל פולני ממוצע. "אבל - " הוסיף הגבר והזכיר לי: "ביום רביעי שחאחר מכן אני נוסע לטיול של כמה ימים עם חברים..." לקחתי נשימה, ואמרתי בחיוך: "לא נורא אהובי,לפעמים טוב להתגעגע קצת..." קדושה? אצילה? קדושה שהיא אצילה או אולי אצילה שהיא קדושה? למה לא? אני אוהבת תארים נעימים לאוזן... במהלך היום אמש נזכרתי, שלמחרת חזרתו מן הטיול - אנחנו יוצאים לחופש בעצמנו, מה שאומר שאת כל האריזות של האפונה אני אעשה לבד. היום הצעתי לו שיטיילו הוא והחברים בצפון - ושכשכולם יחזרו הביתה הוא ישאר שם ואנחנו נצטרף אליו. אצילת הנפש ויקירת הרבעון... עוד נזכרתי שבשבת הקרובה, יום לפני נסיעתו - אנחנו מארחים את המשפחות משני הצדדים (עשרים איש בערך) לארוחת צהריים לכבוד חגיגות השנה לפרוץ האפונית... וטאם כל זה לא מספיק - אז הבוקר עלה לה החום - והיא שוב חולה. אז אחרי כל זה - וכשאני עדיין מחייכת כשאני שולחת אותו למסעותיו, מותר לי קיטור קל כאן, בין הבנות- לא?!

lulyK

New member
קדושה אמיתית.

במקומך כבר הייתי שוקדת על רשימת הפיצויים שהייתי דורשת.

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifקדושה אמיתית!

אין שומסיכוי שהגבר שלי היה יוצא ממני בכזו קלות!

דפנה מי

New member
הוד רוממותה../images/Emo47.gif

גביע ומדליית זהב בדרך אליך
כל קטע חיכיתי ל"אז אמרתי לו לא/לבטל...." כל הכבוד לך

אדר שלי

New member
בהחלט אצילת נפש../images/Emo47.gif

וזה אפילו לא היה נשמע (נקרא) כמו קיטור...

את לא בסדר../images/Emo88.gif

ככה להפוך את כולנו למכשפות
בהשוואה אליך כולנו כאן מפלצות ירוקות |חייזר| את באמת
ואני מאחלת לך שכל הטוב הזה יחזור אליך
ו
מוקדם לאפונה המתוקה.

גלשני

New member
מצחיקולה.

קראתי עם חיוך סמוי מרוח על הפנים, וטוב שיש אותנו לקיטורים (אציליים) קלים.

רק שלא תהפכי לקדושה מעונה...

את באמת מדהימה ובטח הגבר משוויץ איזו אישה גמישה וקלילה יש לו. אבל שזה לא יבוא על חשבונך, כן? גם אני נהגתי לשלוח את ודים לדרכו מבסוט וטוב לב, אבל אז גיליתי שאני יושבת בבית וצוברת מרירות. לכן הוא הולך לאן שהוא רוצה כאשר אני באמת בטוחה שאסתדר בלי עזרתו וכשאני במצב פיזי טוב ופעיל.

Arfilit

New member
לא לא לא -

בענין הזה צריך לתת לו את הכבוד הראוי לו. פעם בשבוע אני משוחררת לטובת חוג דרמה בערב, וקורה הרבה פעמים שאני יוצאת לפחות עוד עדרב אחד בשבוע (בשבוע שעבר היה למשל ערב בנות ב"מיכאלי" לכבוד המבצע של מעריב...). האצילות היא דו סטרית בימים אלה.

yaelia

New member
ללא ספק מלכה../images/Emo47.gif

מקווה שהוא יזכור לך את כל זה כשתרצי לנסוע לשבוע פינוקים בספא יוקרתי באיטליה (סתם הצעה מפתה)

ו שתי

New member
לפחות כמו האפיפיור בכבודו

ומצטרפת ליעל- מינימום שבוע ספא + פינוקים + הכל כולל (+דרושות
) באיטליה.

משוש30

New member
מותר גם מותר ../images/Emo24.gif מצטרפת לקדושה

בעלי טס באמצע החודש לשבועים לחו"ל לטפס להנעתו...

אמברון

New member
קדושת העשור ../images/Emo47.gif אצילה של ממש

גם אני בעד לפרגן, וגם אני מרגישה קדושה בכל "פירגון" כזה. אבל את יודעת מה? הוא מפרגן לי כך בחזרה - וזה שווה הכל! צריכה עזרה?

new mermaid

New member
כמו שאמרו על סיסי: קדושה או מטורפת

רצה לקרוא מה אמרו הבנות האחרות, מקווה שצעקו עליך שבגלל נשים כמוך למליוני בעלים ברחבי העולם יש ציפיות גבוהות...

ayush

New member
רק שבעלי לא יקרא אותך ואז הוא

יגלה שאני לא הקדושה היחידה שמשלחת את בעלה לחופשות

למעלה