קיטור

Arfilit

New member
קיטור ../images/Emo7.gif

היינו אמורים ליסוע היום לסופשבוע משפחתי עם הורי ושתי אחיותי על משפחותיהן, לכבוד ארוע משפחתי חשוב. בערב צפויה ארוחת ערב עם המשפחה המורחבת (דודים, דודות, בני דודים וכאלה). מאז הבוקר שילשלה האפונה שלוש פעמים. חשבתי - אולי אלרגית לפרי חדש שנתתי לה אתמול. אולי לטחינה מהבוקר (למרות שזה קצת זריז לשלשול). כבר הכל היה כמעט מאורגן - מוכן על המיטה - לדחוף למזוודה וליסוע. פתאום הגבר אומר לי שהיא מרגישה לו חמה. נשמתי עמוק - לקחתי אותה - ואכן הילדה חמה. מדדנו - 39 פחות קמצוצון. הפעוטה חולה. התקשרתי לרופא קבעתי תור לשתיים וחצי. התקשרתי להורים ולאחיות - אמרתי שלסופשבוע לא נגיע - ושלארוחת הערב אני אגיע כנראה לבד. ואני כל כך עצובה. כל כך רציתי ליסוע. ביום ראשון הגבר טס לחו"ל (קצרצר - אבל בכל זאת) - והתחשק לי שניסע יחד קצת. ובארוחת הערב - להיות בלעדיהם - נראה לי ממש מבאס. אבל אני לא יכולה לא לבוא - גם כי חלק מן העניינים שצריכים לארוע אצלי ובאחריותי - וגם משום שזה ארוע באמת חשוב למשפחה. אבא שלי ניסה לגשש - אולי בכל זאת נגיע - אבל נראה לי קצת חסר התחשבות כלפיה לגרור אותה עם חום גבוה לסופשבוע ולארוחת ערב בשעות בהן היא בד"כ ישנה - במרחק של כשעה נסיעה מהבית, וכשהיא עוד לא באמת מבינה מה הענין. זה לא שהיא חיכתה לזה - רק אני חיכיתי. אוף....

תומרלי

New member
כתבתי לך תגובה והתפוז אכל אותה

ושוב: תרגישו טוב. אני חושבת שאת עושה בשכל כשאת לא גוררת אותה כשהיא חולה ומקוה בשבילך שעוד תצליחי לממש משהו מהסופ"ש.

גלשני

New member
אוווף אחד ארוך

(נראה לי שזה בהחלט מסכם את העניין,משהו חכם יותר אין לי להוסיף בנושא...) החלמה מהירה

אדר שלי

New member
oof! החלמה מהירה לאפונה../images/Emo24.gif

כי זה יותר חשוב מהכל, אבל באמת מבינה את האכזבה שלך.

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוף,וכבר יודעת את המשך הקיטור....מקווה שסוף הנאחס כבר הגיע.

Arfilit

New member
קיטור המשך

הייתי איתה אצל הרופא - וכשיצאתי משם התקשרתי לגבר - רק כדי לגלות שהוא עשה תאונה עם האופנוע כשהיה בדרך לסופר ולבית המרקחת. אמבולנס פינה אותו למיון - ואני דהרתי למגה (כבר היה כמעט שלוש וחצי) כדי לגלות שהפארם שלהם סגור כבר. אספתי כמה מוצרי מזון ודהרנו הלאה למיון - אל הגבר המיוסר מכאבים שלי. הקפצתי את אבא שלו לעזרה - ועד שהוא הגיע גילו שבר בעצם הבריח. עכשיו הוא שם - אני מורידה את החום לפעוטה (39.2) ומחכה לשובו. שייגמר כבר היום הזה.

lulyK

New member
אוי ואבוי.

קישטה יום מגעיל. החלמה מהירה לכל האפונים.

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוף! מהימים האלה שכל מה שצריך לעשות זה להכנס מתחת למיטה עד שהם יעברו. תרגישו טוב-כולכם!

עמית@

New member
אוי, זה כבר מעבר לקיטור...

שירגיש טוב האיש, לא פשוט, איך הוא? מקווה שאת כבר מול המחשב עם קפה ואופטלגין

אפרת12

New member
אוי-אוי-אוי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אין לי הרבה מילים מול רצף אירועים כזה. רק החלמה מהירה לכולם ומקוה שבזה סיימתם את מסכת הנאחס לשנה הקרובה לפחות. שיהיה לכם רק טוב

אוי, פיספסתי את החלק הזה!

כמה נורא! תחזיקי מעמד שם בינות לחולים והדואבים... ואם את צריכה משהו, אני כאן.

yaelia

New member
איזה באסה

עצם בריח שבורה אומר לא להרים, לא לזוז. וכואאאאב. מסכן. מסכנה האפונית הקטנה (מקווה שירד החום), ומסכנה את. יאללה הוקוס פוקוס ועבר.

גורבי

New member
אוי ויי ../images/Emo24.gif

הנה היום ממש עוד מעט נגמר, ואני מקווה שהמחר יהיה הרבה יותר טוב, ושכל אפונייך יחלימו במהרה.

אדר שלי

New member
מסכנים...../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

הגבר - על התאונה והפציעה, האפונה - על החום שאינו יורד ואת - על ההתמודדות עם הכל. מקווה שישתפר בקרוב!

לא סופ"ש מוצלח במיוחד ../images/Emo10.gif

איך מרגישים החולים והפצועים היום? ואיך מרגישה פלורנס נייטינגייל?

למעלה