קיטי צודקת...

רמירז

New member
קיטי צודקת...

זה היה צפוי שברגע שתיפגע לוחמת ישר יתעוררו כל המערכות הצבאיות למיניהן ו. צה"ל ניסה וניסה להרחיק את הבנות הלוחמות מקו האש עד לזמן האחרון שבנות החלו לשרת בתפקידים יותר "חזיתייים" עד כמה שאפשר..והנה עכשיו נפגעה הלוחמת ובמקום לאחל לה שתבריא ולעבור הלאה, עושים כתבה שלמה בחדשות על זה, ואפילו המנחה הודיעה ברוב טיפשותו "בפיגוע ירי נפגעה,לראשונה, שוטרת." איך הוא מכריז את זה בצורה של כאילו מה קרה. ובכלל אני חושב שטל צודקת בכך שבנות לא יהיו לוחמות באופן שווה ומוחלט לבנים עד שהחברה שלנו תשנה סוף סוף את דיעותיה וצורת חשיבתה כמו חינוך מגיל צעיר לבנות שהן יכולות להגיע להישגים גבוהים ועוד. בכלל שמתם לב שתמיד שקורה, נגיד למשל, פיגוע ז תמיד אומרים "נהרגו המון וביניהם נשים וילדים". בואו נחשוב על זה רגע..למה ההדגשה הזאת? ילדים אני עוד יכול להבין אבל מה זו ההדגשה על "נשים"..אז מה ואם גבר נהרג אז זה כאילו יאללה בסדר..הוא היה גבר אז זה נורמלי שהוא ימות...בקיצור..בנות לא להיתייאש..היו חזקות והמשיכו להיות לוחמות.

jedi knight

New member
בכל זאת תגובה

ולכל הקטע עם הלוחמת שנפצעה מה שונה חייה של אישה משל גבר ?? שום שוני לגבר ולאישה אותם חיים למה בכל זאת לא צריך לערב ?? הוכח בכל הצבאות בעולם מעבר לכל ספק שהיעלות המבצעית של יחידות מעורבות נמוכה יותר ושום דבר שיוגב כאן לא ישנה את זה תפקיד הצבא הוא להגן על המדינה ולנצח במלחמותיה אם וכאשר יהיו ואסור ששום אקט חברתי יפריע לצה"ל במשימתו

טל עדתו

New member
אהמ...אריק יקירי

שנים שאני תוהה איפה אתה... אהמ... התגיסת כבר? טל.

למעלה