קיטלוג

ס א מ ר ה

New member
קיטלוג

משהו יודע אולי אם מועד ב' קשה יותר ממועד א' כי אני מתלבטת אם לגשת לשפר ציון

שלומי251

New member
ואם תמצאי דרך לגלות את זה,

נשמח אם תגלי לכולנו... וברצינות - בד"כ א"א לדעת, למרות שהיה לי מרצה שהודיע שהוא לא רוצה שאנשים יגשו ישירות למועד ב' כי הוא רוצה לצאת לחופש אז שכולם ידעו שמועד ב' יהיה קשה רצח...

DGtal

New member
רשמית הם שווים

המדיניות הרשמית היא שהמרצה צריך להגיש 2 מועדים שווים ברמה. בפועל זה לא אפשרי ב-100% אבל רוב המרצים מנסים שזה יהיה שווה. אגב, אם אתם רוצים להתאמן תעשו את התרגילים בחוברת ותשוו לתוצאות באלף (תשוו ליותר מספרייה אחת). בהצלחה

abcd80

New member
אני ניגשת למועד ב

כי אני רוצה לשפר ציון כדי שזה יעלה את הממוצע הכללי. אם את רואה שהציון בקטלוג מוריד את הממוצע הכללי משמעותית אז כדאי לך להשקיע.. וחוצמזה לדעתי מוכנים יותר למועד ב כי זה חזרה על כל החומר שלמדת למועד א ואפשר כמובן להוציא ציון משופר יותר!

abcd80

New member
לא מופיע לך במידע האישי באתר

של בר אילן הציון? גם לי אין הציון של שיווק באתר האינטרנט, פשוט לא מופיע אז הלכתי לראות בלוח המודעות של המחלקה ושם ראיתי את הציון. תבדקי בלוח המודעות במחלקה לגבי קיטלוג יש ציונים כבר מלפני שבוע ויותר.

לא, בדקתי היום בבוקר

וזה לא היה מעודכן ועכשיו אני לא ממש מצליחה להיכנס
מקס' אבדוק מחר. ד.א אפשר עדיין להירשם לשיפור ציון?

abcd80

New member
שיפור ציון

המבחן בקטלוג במועד ב הוא ביום חמישי והנוהל הוא שההרשמה למועד ב נסגרת כשבוע לפני מועד ב' אז ההרשמה הסתיימה.. תנסי מחר בבוקר להתקשר למדור בחינות ושיגידו לך את הציון ותבררי אם עדיין אפשר להירשם.. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה!

../images/Emo51.gif

אבל וויתרתי על זה.. אסתפק בציון שלי, לא חסרים לי מבחנים על הראש

למעלה