קיטרתי לידידה אימיילית

אורי 0

New member
קיטרתי לידידה אימיילית

על בדידותי והצורך שלי במישהי לאהוב. והיא תהתה אם העובדה שאני תקליטור (CD) לא מרתיעה פוטנציאליות (היא בחיים לא היתה יוצאת עם שכמותי) והציעה לי להפסיק עם זה, או להסתיר, או שני העונשים כאחד. אז התחלתי לחשוב ולספור ולמנות... ובאמת היו איזה 1-3 מקרים שזה עשוי להיות קשור (כי אף אחת לא תגיד זאת במפורש). אבל היו גם אחרים. כתבתי לה גם שהנשיקה הראשונה שלי אחרי 30 חדשים היה עם אודם - ולא עליה (לא היו הרבה אחרות אחריה). אז... לכנה דענה

FreakOnALeash

New member
אהבתי את הסי די=תקליטור...

אבל מה, כל כך קשה למצוא מישהי שמבינה? מבאס.

DarlingAdam

New member
לדעתי האישית,

בחורה שתזרוק אותך בגלל זה? אתה לא רוצה לצאת איתה מראש.

אורי 0

New member
לא בטוח שאני מסכים

יש נשים שלא בראש שלהם גברים מסוג מסוים, זכותן. לא לכולן גם ברורה ההבדלה בין כאלה לכאלה. חוצמז איילה צודקת לגבי פטישיזם (כמו במקרה שלי). זה עניין קצת נרקיסיסטי, ואני מבין שהוא יכול להוות בעיה. אז אולי כן אפשרי לחכות קצת עם ההיכרות. זה גם לא ענין של לחץ. אני לא מתכוון בכל מקרה להסתיר לטווח ארוך (וגם אין לי את ה 50 אלף לשלם אח"כ פיצויים). אבל באזרחות אני בד"כ לא מופיע כתקליטור, וזה לא מלחיץ כי זה פשוט לא כ"כ נושא לדיון. זה חלק די חשוב ממני, אבל בהחלט לא מרכז חיי או מוקד הזהות שלי - אני הרי לא אשה בגוף גבר. חוץ מזה אני ממילא בארון. אז רוב אלה שפוגשות אותי בנסיבות כאלה לא יודעות -אלא אם כן הן שייכות לחוגות פוליטיות מסויימות ולפיכך מועדות לצוץ במסיבות של הקוירחאנה או במצעד הגאוה בדיוק כשאני קשור לשלט של הכובסות. אז ככה שאני לא מנפנף ולא מסתיר. אלו שראו אותי יודעות ואלו שלא לא, אלא אם כן הם לחצו לי על הכפתור הנכון בטייפ והקסטה שלי התחילה לנגן - כמה מידידותי, כולל זו שנתנה לי את העצה הזאת, זה היה בערך הפרט הראשון שהם ידעו עלי (מחוץ לקטע המיני, לאולטרה-סטרייטיות כאלה אין שום בעיה להתחבר איתך נפשית... אני ממש ממליץ על זה בתור פתיחה לשיחה ותבלין לידידות - לפעמים יש הרגשה שאני משלים להן איזה חוסר אצל הבחור השעיר). בעצם לא יצא לי להסתיר ממישהי שיצאתי איתה - לא ממש מפתיע כי לא יצא לי לצאת כ"כ הרבה. חוץ מזה אני יכול להסתיר עד מחר. אני בהחלט יכול לא להתלבש שנה-שנתיים. אבל אני אמשיך להיות מי שאני בפנים. וכמו שאני מכיר את עצמי (בניגוד מוחלט ליערה, ככל שאני יודע), אני רע מאוד בלהחזיק דברים חשובים בבטן.

DarlingAdam

New member
ברור שזכותן.

השאלה היא אם אתה רוצה להיות עם מישהי שחושבת שיש בזה משהו רע ומכוער. ברור לי גם שאתה יכול להיות בשקט בארון למשך שנים, אבל השאלה היא שוב אם אתה רוצה להיות.... עם מישהי שחושבת שזו בעיה, בלי קשר אליך. היית רוצה להיות עם מישהי הומופובית? גם אם אתה סטרייט? עם מישהי גזענית, גם אם אתה לבן? אני לדוגמה לא הייתי רוצה כזה דבר, בלי קשר למגבלות שזה יטיל על החיים היומיומיים שלי, אלא רק בגלל שאני לא רוצה מערכת יחסים עם מישהי כזו. אבל זה רק אני. :)

אורי 0

New member
אבל זל"ז!../images/Emo4.gif

יש הבדל בין לשנוא הומואים, ובין לא להיות מוכנה ללכת איתם למיטה! (אני למשל לא מוכן ללכת עם הומואים למיטה - רק בגן העצמאות!) כמה מחברותי הטובות ביותר (אוקיי שתים) הן כאלה. פשוט זה לא הכיוון שלהן. אבל אתה צודק שזה לא לענין לקבור את זה. והערת שולים: למיטב הבנתי אפשר לחלק את יחסה של "זוגתו של התקליטור הגינופיל" לארבעה סוגים (בעיקר עם מישהי שכבר נמצאת עמו בקשר, ופתאום נודע לה על זה): דחיה - מווטו מוחלט עד "אני לא רוצה לשמוע על זה" (כמו העמדה של אקסתי לכתחילה). השלמה - לא בקטע, והייתה מעדיפה שלא, אבל מוכנה לחיות עם זה. יש דברים יותר חשובים בחיים. קבלה - אין לה ממש בעיה עם זה, אם כי לא מתלהבת במיוחד. אוהבת את התקליטור, תומכת בו, קובעת לו תור עם הקוסמטיקאית שלה ומסדרת לו את תיק האיפור - אבל לא ממש בעניין. מהמעט שאני יודע, שתי האפשרויות שלמעלה מאפיינות את הרוב המכריע של התקליטורים שחיים בשלום עם זוגות. התלהבות - טל קר, בורגר קוין ודומותיהן. הפטיש שלך, או משהו דומה לזה, הוא גם הקטע שלהן. משוממה הן נמצאות בעיקר ברשת. התחושה שלך שבחיים האמיתיים הן מחוברות לסטרייטים שעירים-שריריים/מזוקנים. באמת יש כנראה דברים יותר חשובים בחיים. כמובן שקיימות הקויריות-בעצמן, עיקר שכחתי.

טל קר

New member
אה, גם בחיים האמיתיים שלי

הבחור האחרון שהיה לי קראש עליו יש לו פי כמה וכמה יותר חצאיות מאשר לי, והוא גם נראה בהן הרבה יותר טוב ממני, וזו היתה אחת הסיבות שנמשכתי אליו מלכתחילה - הוא לבש חצאית במצעד הגאווה האחרון בת"א והתחלנו לדבר בקווירחנה , אז נה לך P:

סתויT

New member
לא להסתיר, לא לנפנף

מובן שאתה לא צריך להסתיר את מי שאתה, ובוודאי שלא להעניש את עצמך על-כך. מצד שני, אני במקומך לא הייתי בונה על בת זוג שתימשך אלייך בגלל היותך קרוס דרסר. גם בלי קשר להלם המגדרי שרבות עשויות לחטוף, cd זה אקט שהוא מאוד self-centered, ובשלב מוקדם של ההיכרות זה בוודאי לא מפתה להיחשף לצדדים כאלה - לא בך ולא בה.

Yaara77

New member
Hiding = stress

My Dear Uri When you hide, you go into stress, which accelerates all our nasty behaviours. Once you are yourself, we can become sooooo nice and lovely. It was obvious per my defects, that's what brought me here. Guess it is somewhat similar w CDs. BTW, a few post-op girls I met here got CD lovers back-home. Some got GG wives and have to work-out a new framework for the family structure. Well, I'm probably just a good old Lesbou. Huggles Yaara Kisses Yaara

אורי 0

New member
ואו, חזרת לתפקידי ייעוץ!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

רואים שהתאוששת.

Yaara77

New member
Just for you dear

U know how much I love to challenge you Yes, I take tons of vitamins then sit in front of the clinic computet till my new stuff gets sour Huggles Yaara

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אל תתעייפי

כאשה בת 26 יש לך תוחלת חיים ארוכה יותר. יהיו לך עוד הרבה שנים לשבת על המחשב ולהתווכח עם קרוסים דווקאיסטים שוכחנות-יתר מצ'ואיסטית היא אחת התכונות הגבריות הבודדות שהם "מצטיינים" בה...

טל קר

New member
טוב, בשבילי זה מקור לאטרקציה P:

(הייתי מעדיפה "שכמותך", אבל אני מוכנה להתפשר גם על כאלו שלא) כמו שאמרו כאן לפני, יש הרבה דברים שאני עושה שעשויים להרתיע בני זוג, אבל במקרה כזה הם ממש לא בני זוג פוטנציאלים. אם השמאלנות שלי מרתיעה אותם, אם הפמיניזם שלי מרתיע אותם, אם הטבעונות שלי מרתיעה אותם, אם הקשרים הקרובים שלי עם ידידים מרתיעים אותם, אם קשר השיכות שאני מרגישה לקהילה מרתיע אותם, אז פוטנציאלים הם לא, ובטח שאני לא מוכנה "להפסיק עם זה או להסתיר, או שני העונשים כאחד". לדעתי כל הקטע בבני זוג זה שהם יהיו מקום בטוח, בו אפשר להתנהג כפי שאנחנו, לא? נראה לי מלחיץ מדי אחרת.

FreakOnALeash

New member
אני עם טל-

ולאו דווקא בעניין המגדרי, משהו לנרקיסיסטים וחובבי עצמם.

למעלה