קיטשיות....

קיטשיות....

אולי ההודעה הזו לא תמצא חן בעיני מספר משתתפות פה ואולי גם בעיני המנהלת אבל חופש הדיבור קיים גם במדינתנו הקטנה והנאורה. בתור אחת שצופה די מהצד אני חששתי עד היום מלהביע את דעתי ו/או את שאלותי אבל אזרתי אומץ והנה מה שאני רוצה לומר לחלק מחברי הפורום: לא להאמין כמה קיטשיות יש פה, כמו טלנובלות בערוץ ויוה עם כל ההשתפכויות שלכן אחת לשניה ובמיוחד למנהלת הפורום, תהיו קצת יותר אמיתיות ועניניות , בסך הכל חתונה אתן משקיעות כל כך הרבה אנרגיות לפני החתונה תשמרו את האנרגיות האלה לחתונה עצמה וכן הלאה לחיים האמיתיים עדיף לא?????????!!!!!!!!! במיוחד אני לא מבינה מה הקטע של אתרים ברשת שאתן מקימות לפני ואחרי החתונה, אתן לא חושבות שזה ביזבוז אנרגיות ומשאבים אני בטוחה שיש לכם מה לעשות ומה להתעסק בו ברצינות ועוד השימוש המוגזם ביותר של כל האייקונים והסמלים התינוקיים האלה, נו באמת......... זה כבר ממש דוחה. זהו, תסכימו או לא אני את שלי אמרתי!!!!!!!

קיטשיות ורגש ../images/Emo22.gif

שלום אורית. אני מניחה שגם את מתחתנת או התחתנת לפי השם (ביחד עם שגב) גם אני הייתי מאז ומעולם נגד קיטשיות באשר היא. בעברי אני מיוצאי פינגווין המיתולוגי, מחבורת רוקיסטים מאוד קשוחה, הייתי אפילו נגד נישואים. החזקתי מעמד ככה יפה מאוד עד.. כמה קיטשי.. שפגשתי את אורן. מאז אני על סחרחרת רגשות מטורפת, וזה לא משהו חולף זה כבר נמשך שנתיים ורק הולך ומתגבר, אני שומעת שירי אהבה שלא האמנתי שאני יהיה מסוגלת לשמוע, אני מתלהבת משטויות כמו ילדה קטנה, אני נורא מתרגשת משמלות כלה (תמיד חשבתי שזה לחלוטין אידיוטי) ואני נורא רוצה להתחתן ועוד עם רב אורתודוקסי ועם שימלה קיטשית לחלוטין, והאמת?? אני נהנית מכל רגע, כל הכעס והעוינות שהיו בי נעלמו, מאוד טוב לי ויש לי המון אהבה ופירגון לתת שלא היו בי (כן,כן, אני מודה) חוץ מזה התמיכה פה מאוד משמעותית בעזרה מוחשית כמו חישוב תאריך החתונה מהמחזור, שם של מאפרת וכו שמאוד עזרו לי. אז הפורום הזה מתאים לי כמו כפפה ליד, ומה שיפה בו זה שאם את לא נהנית ממנו את לא חייבת להיכנס אליו, יש פורום ב iol שהוא הרבה יותר קריר ורשמי. לדעתי, דווקא אתי המנהלת שהיא אדם כל כך חם ואנושי, היא זאת שחיברה בין כולם בצורה כל כך מרגשת. וזה יפה בעיניי, לכן אני פה.

pumpkin

New member
אם האיקונים שלנו דוחים אותך אז פשוט |בז

אל תיכנסי לכאן יותר. זה לא פורום חובה לבגרות את באמת לא צריכה לקרוא את השמחה שלנו ולהתעצבן. יש ברשת מספיק פורומים דיכאונים ופחות קיטשיים אז תמצאי לך את הפורום האהוב עליך זה הפורום האהוב עלינו

dorlim

New member
על חופש דיבור וחופש בחירה

אנחנו בחרנו להביע רגשות (גם אם לפעמים זה נראה קצת קיטשי...),לשתף ולהשתתף בחוויות,לקחת חלק פעיל בפורום ולהשתתף האחד והאחת בשמחת השני/ה (ולפעמים גם בכאב ובצרות הכרוכים בהכנות לחתונה). זוהי הבחירה שלנו (מתוך חופש מוחלט לבחור בין פורומים שונים העוסקים באותו נושא...). לכן...

limor 2

New member
אורית שלום !

באמת פירגון ועידוד הם לא מנת חלקם של רבים ויש אף שמוצאים ( כמוך למשל..) שזה מוציא אנרגיות. אני שמחה שאצלנו זה לא ככה. לפרגן ולעודד בא באופן טבעי ולא רק שזה לא מוציא אנרגיות אלא ממלא אותנו באנרגיות. סה"כ, מה בעצם רע בזה ? מה רע בלשמוח בשמחת השני ולפרגן לו, גם על הדברים הקטנים ? תנסי גם את, אולי בסוף זה ימצא חן בעינייך. מה שכן, לסובבים אותך זה בטוח יוסיף. בכל זאת, עם כל הקיטשיות, מאחלת חיים טובים ופחות עצבניים.

galitm

New member
לאורית ושגב

אכן צדקת, חופש הדיבור קיים וטוב שהרגשת בנוח לשתף אותנו ברגשותיך. כמו שאת בוודאי יודעת, חתונה היא אירוע מרגש ומיוחד, ולכן יש צורך - מי פחות ומי יותר - לשתף אנשים בלבטים, בהרהורים ובקשיים, וכן - גם בשמחות. מעבר לזאת, הפורום הזה הוא מקור בלתי נדלה של מידע וכן של תמיכה הדדית. וזה נורא כיף ! אף אחד לא מכריח אותך להיות חלק מה"קיטשיות", כפי שאת מכנה את זה, ובאשר לאייקונים - הרי תשובתי:
שבוע טוב !!

אוי..תודה לאל!! עם כל זה שאני חולה

נחמד לראות שיש אנשים עם מחלות קשות יותר. יהיה בסדר אורית. את לא צריכה לדאוג. אנשים כמוך תמיד מאזנים את החמימות, הנינוחות, הפירגון, החיוכים של כל התמהונים בחיינו שנראים מוזר בגלל התעסקות מטורפת בצדדים היותר טובים של החיים. נשמח אם תיכנסי לכאן מפעם לפעם כדי ל"הנחית" אותנו חזרה לחברה הישראלית המוכרת והידועה.

limor 2

New member
אתי, ניסיתי לכתוב לך הודעה

לגבי "תרופות סבתא " לאנגינה אבל הפונטים אצלי לא היו בסדר. אם את עדיין חולה, אז תשמיעי קול ואני אכתוב לך - הם ממש עזרו לי כשהייתי חולה.

לימור, אני במצב קטסטרופלי...

החום יורד מ40 מעלות ל38 וחצי, הגרון מלא במוגלה, אינ יוצאת מדעתי..כל הגוף כואב לי. חוץ מזה שאני לא כל כך מסוגלת לשכב ולא לעשות כלום במשך שעות רצופות..זה לבד יכול לגמור אותי

הילולית

New member
תנוחי תנוחי ושוב תנוחי ../images/Emo65.gif

היי אתי מקווה שתחלימי מהר אני נכנסתי לפורום כדי לשטוף קצת את העינים ומצאתי את ההודעה הדפוקה של האורית הזאת - ממש מכעיס בכל מקרה תהיי בריאה הילולית

limor 2

New member
אתי, תקשיבי טוב טוב !

אם את לא עושה את הדברים האלה, אז כדאי לך כי זה פשוט עוזר : 1. מתכון בטוח להורדת חום היסטרי שלא יורד - גרביים עם חומץ. אני מניחה שאת סטרילית, אבל אין ברירה. תטבלי גרביים עבות מאוד (של בעלך..) בהמון חומץ ופשוט תגרבי אותם. אחרי שעה בערך הגרביים כמעט יתאדו והחום יירד פלאים. מסריח מסריח אבל עובד - תותח ! 2. לגרגר הרבה ולירוק להיות הרבה בכיור ולהוציא מוגלה. זה מה זה מקל על הגרון.. הדרך בטובה ביותר לגרגר זה המון מלח במים. תגרגרי עד שתרצי להקיא זה פשוט שורף את הסטרופטוקוקים יימח שמם. דרך אגב, להקיא זה מצויין. זה ממש עוזר לגרון. אבל אל תכניסי אצבע.. 3. לא לשתות ולאכול חם ! זה חממת גידול לחיידקים. רק קר.גלידות- מומלץ. היום מותר.. 4. לי מאוד מקל על ההרגשה להרטיב את הפנים בצמר גפן לח - רטוב. 5. לשתות הרבה מים. 6. נורופן - הכי תותח. 7. כבר היית אצל הרופא לקחת רפאפן ?

limor 2

New member
נגמר לי המקום..

תרגישי טוב, ותחזיקי מעמד. אני מקווה שמישהו עוזר לך ואיתך, כי זה נורא קשה. תלחמי בסטרופטוקוקים !

הילולית

New member
נראה לי שקצת נסחפת

תראי לא ברור לי מה התגובה הזאת קצת לא במקום אם לא בראש שלך הפורום הזה אז אל תשתתפי אבל אל תמנעי את האושר שלנו בעצבים שלך חתונה זה דבר גדול הפקה שלמה ואם יש לך בעיה שהבנות כאן משתפות אחת את השניה אז פשוט תוציאי את זה במקום אחר

היי אורית, אז קודם כל יופי שהרגשת

בנוח להגיד את מה שבליבך, כמו שכבר אמרו לפניי הפורום הוא לא חובה, ולכן פשוט חבל על העצבים שלך, פשוט אל תיכנסי לפה, ונגמר הסיפור. אני לא יודעת אם את לפני או אחרי החתונה , אבל אני יודעת שהפורום הזה עזר לי המון לפני החתונה, וחוץ מהזרה המעשית שיש פה לגבי נותני שרותים למינהם, הרי עצם התמיכה והעידוד שצקבלים פה עוזרים הכי הרבה, אנחנו כבר רואים את עצמנו כמשפחה, ואת יכולה לבחור אם להיכנס אליה או לא. אני כבר חודשיים וחצי אחרי החתונה ועדיין לא יכולה לעזוב, כי איך אפשר לעזוב משפחה, ולסיום קחי
כי הם כאלה חמודים...

J-סיקה

New member
החיים קשים ומרירים

וקצת קיטשיות לא הרגה אף אחד .... גם הרבה קיטשיות לא הורגת להפך... היא מפתחת רגש, מה שחסר להרבה הרבה אנשים בעולם (ראה ערך..אורית?) יקירתי אנחנו אוהבים לפרגן,להשתמש באיקונים מתוקים להביע רגשות ולהיות דביקות או איך שתקראי לזה ואם את ממש סובלת אתה יכולה לקחת מאיתנו מנה שבועית (בניגוד למנה יומית) ואנחנו אפילו לא נחוש בהבדל !!!! המון הצלחה ומזל טוב לך (ראיתי שיש לך שגב שזה שם מדהים לדעתי) וזהו .. ג´סיקה

אורית יקרה, שיהיה לך רק יום יפה.

למה להתעצבן? פשוט תתעלמי מאיתנו, ואנחנו, נתעלם ממך. יום יפה וחתונה לא קיטשית שתהיה לך. בהצלחה.

לכל המשמיצות והצדקניות

בתגובתכן (שזו בערך התגובה הממוצעת שצפיתי לה) למעשה רק חיזקתן את מה שאני טוענת, ואפילו עשיתן זאת בלי לשים לב למה שאתן אומרות. למזלי אני עדיין מסוגלת לבחור מה לעשות עם זמני הפנוי ומתי ולצערי עם כל הכבוד לכן לא אתן אלו שתציעו לי מה לעשות. אני לא אתחיל להתייחס לכל מילה שטותית ושיטחית שבחורות "נעלבות" אומרות אחת לשניה (בחורה לבחורה זאב...) אבל אני אתייחס רק למשפט אחד שנאמר פה והפלא ופלא הוא נאמר ע"י מנהלת הםורום, וכנראה שאני הולכת לפגוע "בפרה קדושה" (תרתי משעה) אבל לא מזיז לי, אתי יקרה אם תקחי את ההודעות שלך ושלך בלבד ותנסי להבין אותן לעומק תגלי עד כמה את היא החולה האמיתית פה, ועד כמה טיפול נכון רק יועיל, והתגלמותה של החברה הישראלית נעוצה בעיקרה בך!!!! וחבל שאת מנסה לעלות לליגות שלא לך כי פשוט הגעת גבירתי לרמה הגבוהה ביותר שלך, ואין לך אפשרות לעבור אותה, אז אולי תפסיקי להתנשא ולתפוש מעצמך יותר מידי כי את פשוט לא!!! ובטך את תבחרי בדרך הקבועה והפשוטה שלך למחוק את ההודעה אבל שוב אני את שלי אמרתי, ועצה לי אלייך, אם תכנסי לפעמים לחדר הצאט אז אולי תמצאי לגלות שם כמה הבנות "החסודות" שלך, שבזכותן את מקבלת פירגונים רציניים מהממונים עלייך, באמת "אוהבות ומוקירות" אותך ואת פועלך! הינה "יצא המרצע מן השק" שוב דברי נאמרו!

ובנימה אופטימית זו בוקר טוב ישראל

ושבוע טוב גם לך. מעולם לא מחקתי כאן הודעות שהשמיצו אותי.

galitm

New member
וואו, מצבך קשה משחשבתי .... ../images/Emo10.gif

אורית יקרה, חשפת עצמך כבנאדם משועמם, צר עין ו.. גועלי ! שיהיו לך חיים נפלאים !

למעלה