קיט וריאטור...

S A T L A N

New member
קיט וריאטור...

מישו שמע משו על קיט וריאטור של לאו וינצ'י משו כזה אם אני לא טועה... איך הוא??? ואיזה שיפור נותן הקיט וריאטור?... תאוצות ביניים טובות יותר - הסבר בבקשה? ומה עוד ישתפר מהחלפת הוריאטור???

aeroxman

New member
למיטב ידיעתי..

זה ממש תלוי בקיט עצמו. אם יהיו לך רולים קלים מדי זה יצן לך תאוצה טובה במחיר מהירות סופית, אבל אני ממש לא סגור על הנושא הזה... בעיקרון זה דבר ממש רגיש, לשחק עם הווריאטור. שמישהו יתקן אותי עם אני טועה...

תגיד ארוקסמן...

אם אתה "ממש לא סגור על הנושא הזה" אז למה אתה מגיב עליו?שלא תבין אותי לא נכון-לא כולם כאן מומחים ידועי שם אבל הכוונה היא שכל אחד יתרום במה שהוא יכול ויודע.אתה יודע-תעזור! אתה לא יודע -חכה,מי שיודע וירצה כבר יעזור.וחג משמח שיהיה לך.

S A T L A N

New member
טוב טוב קראתי בשנית...

את מאמר הוריאטור מפול גז ועכשיו קצת יותר ברור לי מה זה ייתן לי במדור הטכני... ואני דווקא הייתי מעוניין במדור המעשי נגיד מ0-100 מהר יותר כאלה דברים... שפכו הכל אחוזים נתונים מה שבא לכם!!!

harabecw

New member
תקנה כבר אופנוע ../images/Emo22.gif

ברצינות, הייתי שומר את הכסף לאופנוע כשיבוא הרשיון. אין לך מושג כמה 1000 ש"ח נוספים עוזרים בהשגת האופנוע שאתה רוצה.

S A T L A N

New member
וואוו...

יש לי עוד הרבה זמן עד הרשיון ל-500 ותודה בכל זאת על האיכפתיות!!!

עקרונית...

ללאו-וינצ'י יש מוצרים טובים עד טובים מאד.... כנ"ל לגבי וריאטור. באופן עקרוני, קיט וריאטור שנועד לשפר ולא להחליף את המקורי (כחלק תחליפי) ייתן למנוע אפשרות טיפוס נאה יותר בסל"ד, ואולי אף יאפשר למנוע להגיע לסל"ד גבוה יותר. ההאצות והמהירות ישתנו בהתאם לוריאטור הנבחר, וקשה לנחש מראש את התוצאה הסופית. באופן עקרוני הוריאטור המשופר משיג ביצועים טובים יותר על חשבון "נוחות" (הקטנוע הופך לעצבני יותר, דבר שמקשה על התניידות בהשתחלות בין מכוניות למשל) ועל חשבון צריכת דלק\סל"ד גבוה\אמינות.

למעלה