קיט מתחילים?

קיט מתחילים?

היי כולם,

אני רוצה להתחיל להתעסק בענייני חרוזים - צמידים, שרשראות ומה לא. אבל יש כמה בעיות שעומדות בדרכי:

1. אני לא יודעת מהם חומרי הבסיס שאני צריכה - הבנתי שכדאי שיהיו פליירים, חוטים מסוימים, סוגרים וכו'. אשמח להמלצות.
2. אני מתגוררת בחו"ל, ולכן צריכה להזמין את כל הדברים והחומרים באנגלית - מה שלא עוזר לי, כי אין לי מושג איך קוראים להם. האם יש פה איזשהו מילון לטובת המזמינים דרך האינטרנט ובשפות זרות?
3. איפה מוצאים סרטוני הדרכה לעיצובים שונים או לדברים הכי בסיסיים? יש לכם המלצות על אתר מסוים?
4. עוד משהו שלא חשבתי עליו אבל נורא ברור לכם שאין לי מושג לגביו?

המון תודה

daryy

New member
קיט מתחילים

שלום לך!
יש לקנות באי בי(אגב שם אני קונה) את כל סוגי החרוזים והכילים. את אי בי אפשר לתרגם לעברית ואז את יכולה לדעת מה להזמין. אם את לא יודעת שם של החרוז מה שאני עושה אני מחפשת תכשיט שאני רוצה לעשות ביוטיוב או באתרי חרוזים ואז נכנסת לתוכנה שנקראת "מורפיקס " בעברית שמתרגמת לי מילים שאינני יודעת את פרושן איפה בחול את ? כי משלוחים של אי בי מארהב יותר יקרים . אני קונה כל מה שהמשלוח חינם איכות החרוזים והחומרים טובים מאד וזולים יחסית לארץ . וגם המשלוח די מהיר כחצי חודש המתנה עוד שאלות אשמח לעזור daryy

תודה

אני גרה בצרפת, אז לרוב אין לי בעיה להזמין מאיביי בלי דמי משלוח או עם משלוחים במחיר סביר.

אבל שוב - מה הבייסיקס שאני צריכה? באיזה חוט כדאי להשתמש? האם יש "כלי עבודה" מועדפים או טובים יותר ופחות? האם יש חנויות מומלצות באיביי מבחינת איכות החומרים, וכו'?

daryy

New member
התחלה

שוב שלום לך!
מה שאת צריכה להתחלה ממש זה חוט פיירליין לבן או שחור הוא מעולה קל ונוח לעבוד אתו. מחטים מספר 10 או 12 ו- big eye כשמה כן היא עין גדולה .חרוזי 11 .(הכי פופולריים) 15 קטנים יותר 8 גדולים יותר מכל מני צבעים לדוגמאות פשוטות בהתחלה. סוגרים clasps באנגלית. כנסי לאי בי ותבחרי את הסוגרים שאת אוהבת, מספרים מיוחדות קטנות . ופלייר קטן. כך אני התחלתי. אין לי חנויות או ספקים מומלצים מה שזול במיוחד בהתחלה. בהצלחה

rulios

New member
היי לא מישלן

הרצון לחרוז יפתח בפנייך עולם שלם של הנאה ממכרת

לגבי המלצה על חנויות-אין אפשרות להמליץ על גבי הפורום,זה נוגד את תקנון האתר.ממליצה להריץ חיפוש בגוגול,תחת הכותרת חרוזים או חריזה ותקבלי אין ספור תוצאות.
חומרים להתחלה- תתחילי עם חרוזי פלסטיק,עד שתלמדי את הטכניקות השונות. לאחר מכן אפשר לעבור לחרוזים היקרים יותר,כמו סברובסקי למשל.
חוטים-תתחילי עם חוט דייג ואחר כך תעברי לחוט פיירליין שבעיניי הוא הטוב ביותר.
כלים-רצוי שיהיה פלייר,קטר,מספריים ,סוגים שונים של מחטים,סוגרים בגדלים שונים,מסתירי קשר .את כל אחד מהמוסגים תוכלי לתרגם לכל שפה שתבחרי וזה יקל על החיפוש.
סרטוני הדרכה- ביוטיוב יש המון סרטוני הדרכה.אם תרצי תחפשי גם בין סדנאות הפורום או באמצעות pinterest
במידה ותרצי לחרוז תכשיט ספציפי,תעלי את התמונה לפורום (עם מתן קרדיט לאתר ממנה נלקחה) ונשמח לעזור לך ככל שניתן.
בהצלחה!

למעלה