בנוגע לאיילון
ידעתי מאז ומתמיד שאסור לעלות עם 50 סמ"ק על "דרך מהירה" כלומר דרך עם התמרור הכחול של ה55... מאחר והתמרור מורה על "לא יעלה כלי רכב איטי על דרך זו", כלומר כלי רכב שלא יכול ו\או אסור לו במסגרת החוק לעבור מהירות זו.הקטנוע שלי כמובן מוגבל אך ורק בחוק. חשבתי על זה, אני הולך לשרת עוד 3 חודשים בתל השומר, וכל יום לנסוע לשם מהבית (רחובות), גם ככה כל בוקר יש פקקים, ככה שנסיעה על השוליים במהירות איטית (כמה כבר אפשר לנסוע בשוליים בפקקים) לא תקרע את המנוע, ולא תפריע לאף אחד. מה גם ששעת החזרה שלי תהיה בעומסים. דיברתי עם כמה אנשים מבוגרים בעלי 50 סמק בזמן שחיכיתי במוסך (הרוב שמגיע לשם זה קטנועי 50), והם אמרו לי שהאכיפה מצד המשטרה לעניין היא אפסית, ושהם חופשי עולים על איילון. אם הקטנוע היה נוסע 50 קמ"ש מקסימום מילא, אבל הוא מגיע כמעט ל90 שאני לא עובר את ה80 שזו לדעתי מהירות סבירה לכל הדעות לנסיעה בנתיב הימני למרות שרוב הנסיעות יהיו בפקקים בשוליים.מה גם שהוא קטנוע נדיר יחסית ושוטר צר עין לא יבחין בעובדה שהוא 50. מבחינת עברות על החוק ... מאז שעליתי על שני גלגלים נהייתי גם ככה "עבריין תנועה" ככה שעל המצפון שלי זה לא ישב. חיישנים רמזורים הרבה פעמים לא מזהים אותי, וכאשר אני במקום נידח באמצע הלילה אני נאלץ הרבה פעמים לחכות דקות ארוכות שמישהו יגיע בפחית "להציל" אותי, וכשזה לא בא,אני מסתכל ימינה שמאלה ימינה שמאלה ו...לצערי הרב עובר באור אדום הרבה פעמים אני נאלץ להיות ממש אחרי קו העצירה על שפת הצומת, שאיזו פחית לא תעיף אותי קיבינימט בעיר אני מצפצף על ימין ועל שמאל להתריע במקומות מסוכנים לפחיות שלא "רואות אותי" ועוד שנייה נכנסות לי לתוך הנתיב בלי להסתכל אני חונה כדרך קבע על מדרכות כי אין לי זכות לחנייה (כמו שאין לי זכות לנתיב נסיעה) ועוד ועוד ... מוכר לכם? בטח ,כולנו בד"כ עושים ככה,לא משנה מה יש לנו בין הרגליים לעלות על איילון? שטויות.