קייטי פרי תופיע במחצית הסופרבול

ערן1987

New member
קייטי פרי תופיע במחצית הסופרבול

טוב, זה לא רשמי אבל כל אתרי הבידור מדווחים על כך: קייטי פרי נבחרה להופיע במחצית הסופרבול (גמר ליגת הפוטבול האמריקאי) הקרוב שיתקיים ב-1/2 ובכך תצטרף לשמות גדולים (כמו פול מקרטני, מדונה, U2, ביונסה, ברוס ספרינגסטין, פרינס, הרולינג סטונס, מייקל ג'קסון וברונו מארס עם הרד הוט צ'ילי פפרז בשנה האחרונה). מדובר באחד מאירועי הטלוויזיה הנצפים ביותר בעולם: בכל שנה בממוצע צופים בסופרבול מעל ל-100 מיליון אמריקאים, מה שהופך אותו אוטומטית לאירוע ענק שכל אמן היה יותר משמח להופיע בו. לפי הדיווחים, אגב, קייטי נבחרה על גבי ריהאנה וקולדפליי.

האם לדעתכם מדובר בבחירה נכונה? הייתם מעדיפים שקולדפליי ו/או ריהאנה היו מופיעים את מופע המחצית או בכלל אמן אחר (ואם כן, מי?)? איך תהיה ההופעה של קייטי? איזה שירים הייתם רוצים לראות אותה מבצעת?

DAN1EL

New member
מעדיף שייתנו למישהו אחר להופיע.

אבל לא לקולדפליי.

למישהו שהוא גם יודע לשיר, גם אין לו שירים שהם זבל מוחלט, גם לא שר רק בפלייבק, וגם מעניין מספיק.
ברונו היה סבבה בשנה שעברה.
לא יודע, ג'סטין טימברלייק (בהנחה שסלחו לו כבר על תקרית ג'נט)? פארל?

לא עולה לי לראש זמרת שהייתה יכולה להתאים ולא כבר עשתה את זה בשנים קודמות.
כלומר, יש הרבה שאני אישית הייתי מת לראות מופיעות שם (בת' דיטו והגוסיפ, גוון סטפאני, לוריין היל) אבל אני לא חי בסרט.

אני חושב שניקי מינאז' או מיילי סיירוס היו יכולות גם כן להרים משהו מגניב, אבל שוב - זה פשוט לא יקרה.
האמריקאים פחדנים מדי בשביל זה. הם צריכים משהו מאוד אמריקאי ומאוד לא מאיים בשביל האירוע הזה, זה יותר גדול מיום העצמאות שלהם.
אפילו האצבע המשולשת של M.I.A. הייתה יותר מדי בשבילם בהופעה ההיא של מדונה, שלא לדבר על השד של ג'נט ג'קסון.

בקיצור - סביר להניח ששנה הבאה הם יבחרו בטיילור סוויפט או באמת קולדפליי או משהו מעפן כזה.

ערן1987

New member
תכל'ס, איך לא לקחו את ג'סטין כסולו?

הוא יהיה מושלם למופע בסדר הגודל הזה.
&nbsp
לגבי פארל, הוא גם יכול להתאים אבל אין לו ממש להיטי סולו מעבר ל-Happy, אבל אם הוא יבצע שירים אותם הוא הפיק/בהם התארח אז הוא יכול למלא כמה מופעים כאלה

&nbsp
אגב, בדקתי בוויקיפדיה אתמול ומסתבר שנו דאוט הופיעו בעבר בסופרבול יחד עם שאניה טוויין (מה הקשר בין השניים - אין לי שמץ).

DCOW123

New member
לג'סטין סלחו דקה וחצי אחרי ההתנצלות.

היא זאת שאכלה חרא עשור.

ערן1987

New member
מי, ג'נט? מילא היא רק הייתה אוכלת חרא

במובן מסוים זה הרס לה את הקריירה, לא פחות.

ערן1987

New member
אני חושב שזו בחירה נכונה

היא לא פרובוקטיבית מדי (למרות שיר הפריצה שלה והעובדה שהיא לא לובשת יותר מדי בגדים), יש לנ טונות של להיטים, היא נותנת שואו לא רע וגם אם היא ממש לא חזקה בלייב היא בסה"כ בסדר.. אני יכול לראות אותה מצליחה לתת שואו כמו שצריך.
&nbsp
לגבי שירים, אני אשמח אם היא תבצע את כל הלהיטים שלה פחות או יותר - מינוס הבלדות, שזה הצד החלש יותר שלה כי הקול שלה לא חזק או מרגש, בלשון המעטה. אבל כן, עדיין הייתי מעדיף לראות את קולדפליי ו/או ריהאנה שהיו נותנים מופע טוב בהרבה (אלא אם ריהאנה שוב הייתה מסוממת
)

2Dirrty4U

New member
אני לא יודעת אם זאת בחירה חכמה מידי.. אבל היא נחמדה

אם כי ביניינו, ממש לא אכפת לי מהופעת המחצית - אני צופה בגלל המשחק

&nbsp
&nbsp

RTur

New member
מבין האופציות שצויינו, הם בחרו טוב

אמנם אני לא חושב שקייטי היא הבחירה האולטימטיבית אבל היא מאוד השתפרה בהופעות שלה (גם ווקאלית וגם ויזואלית) ואני בטוח שההופעה שלה בסופרבול תהיה ממש כיפית, צבעונית ומבדרת.
החומרים של ריהאנה אולי טובים יותר אבל היא עדיין פרפורמרית די בינונית ולא באמת יהיה לי מעניין לראות אותה בהופעה רבע שעה רצוף
(סליחה מאלה שאוהבים אותה. לא כיף לי לשמוע אותה בהופעות חיות)
קולדפליי ישעממו אותי למרות שההופעות שלהם גם מאוד צבעוניות.
&nbsp
מסכים עם מה שנאמר כאן מעליי - הייתי מאוד שמח לראות את ג'סטין טימברלייק שם. מגיע לו ממש. אני מניח שהסיבה ששמו לא עלה על הפרק כי לפני שנה הוא כבר עשה מופע כזה ב-VMA ואין לו מה לחדש מאז ואם היה נבחר עכשיו זו כנראה הייתה פשוט אותה הופעה פחות או יותר.
גם פארל עשה כבר מופע מחצית כזה לפני שנה או שנתיים בגמר של משחק אחר, לא זוכר איזה (אולי כדורסל?) וכנראה שגם זו סיבה ששמו לא עלה על הפרק.
הייתי שמח אם היו נותנים לפרינס או לסטיבי לעשות את המופע אבל נראה לי שיעדיפו ללכת על צעירים.
די משוכנע שטיילור סוויפט תיבחר להופיע בסופרבול ב-3 שנים הקרובות, אולי אפילו כבר שנה הבאה. בחירה מאוד הגיונית בהתחשב בכמה מתים עליה שם ואיך שהיא מצטיירת בציבור.

ערן1987

New member
פרינס הופיע בסופרבול לפני כעשור

ככה שאני מתקשה להאמין שהיו בוחרים בו שוב כ"כ מהר

למעלה