קייטנות לילדים עם צרכים מיוחדים

קייטנות לילדים עם צרכים מיוחדים

רוצה לשאול דעתכם - תגובתכם כי אותי זה מפוצץ משרד הרווחה שוב מקפיא את התקציב שעומד לרשותו עבור קייטנות לאוטיטים הסיבה 25% אמור להיות מקופת המועצות השנה המועצות קבלו מחו"ל 25 מיליון דולר עבור פרוייקט קייטנות לכל הילדים והן מסרבות להשתתף למרות קכבלת הכספים שיעדם מטרות אלו אותי אישית מפוצץ כי הילדים שלא בתפקוד גבוהה חייבים קייטנות הקושי של המשפחות עצום אני חושבת שכל משפחה שנפגעת צריכה להפסיק לשלם ארנונה עד שילדה יקבל את זכויותיו את הזבל אני בטוחה שהשכנים יסכימו לקלוט בפח שלהם זו מוסיקה שחוזרת על עצמה ועל גבם של הילדים והמשפחות ממש שערוריה אם לא יגיבו דרל עיתונות והורים מיד ואנשי מקצוע הכסף הזה ילך לפל לשטויות וגם בחול מוריד מאד את המוטיבציה של קהילות לתרום הקהילות מאבדות אמון שמה שהן עושות למען ישראל באמת ממומש הגופים בחברה שלנו מזלזלים בכסף וחושבים שתמיד הקהילות יהיו לצידה גם פה קשה ואנשים עובדים קשה !!!!

Diana M

New member
הג´וינט אכן תרם כ-25 מיליון דולר

לטובת קייטנות לכלל ילדי ישראל. וזאת על מנת להבטיח כי הילדים לא יסתובבו ברחובות במצב הבטחוני המדאיג שקיים. תרומה נועדה לכסות שליש מעלות הקייטנה, שליש נוסף אמורות לכסות הרשויות המקומיות ושליש ההורים. כך שהחלק של ההורים היה אמור להיות כ-250 ש"ח לילד. לגבי ילדים בעלי צרכים מיוחדים הזקוקים לשרותים נלווים כגון סייעות, הסעות מיוחדות וכד, התקציב משולש או מרובע. מצרפת כתבה העוסקת בנושא ילדים בעלי צרכים מיוחדים וקייטנות תודה לדניאלה ששלחה לי את הקישור לכתבה

למעלה