קייטנת גוונים פועלת ללא רישיון !!!

נ.ב.

רק אוסיף שבתי משתתפת בקייטנת גוונים, אך תחת זאת, אין לי כל נגיעה אישית או אחרת לקיטנה ולמנהלתה. בענין דרך ארץ, הייתי מומלץ למאשים לבלות מספר שעות בקייטנה, אולי היה משלים את החסר לו. ת.

לארי

New member
יש להפריד בין עובדות לבין האשמות אי

אישיות סובייקטיביות. אני מבקש בכל לשון של בקשה, לא לרדת לפסים אישיים ולא להעלות טיעונים אישיים כנגד בעל עסק זה או אחר\תושב, בנוגע לכוונותיו הנסתרות. אישורים או חוסר באישורים ניתן לבדוק מול הגורמים המוסמכים בהודעה הראשונה שפתחה את השרשור, אולם משפט כמו " פעלה בעבור בצע כסף", אין מקומו כאן, אנו לא בית דין שיקבע מדוע פעל אלמוני כך או כך, אנו לא גוזרים דינו של אדם מעל גבי הפורום, ובטח שלא קובעים חד משמעית את הסיבות שהניעו אדם זה או אחר למעשיו. לשם כך קיימים בתי משפט בישראל. חשוב לזכור, שמטרת הפורום הינה לספק מידע. מידע הנוגע לחלק גדול מתושבי היישוב, חשוב שישמע ברבים, וכל אחד יפעל על פי מיטב שיקול דעתו בהינתן המידע ויאששו מול הפונקציות המוסמכות לכך,כפי שפורסמו. מכיוון שהנושא רגיש, נא להימנע מהטחת האשמות אישיות ולהתמקד בעובדות או מידע רלוונטי לעניין. הבמה פתוחה ונתונה לגב' דינה שגב, באם תחליט להגיב על הנושא.
על ההבנה, לארי

kakapoo

New member
אנחנו לא קצת גולשים...

אדון או גברת AVIPOB, שכן AVI יכול להיות אביה או אביחיל... בכל מקרה לעניין... אנחנו חיים במציאות היום יומית של ארצנו הקטנטונת ואתה מדבר לי על בטיחות? תתבייש לך (אם רגש הביישנות קיים אצלך למרות שאם אני מנתח לעומק אני מבין שאתה מתבייש כי אתה מסתתר מאחורי שם בדוי וזה ברור כשמש מדוע... כדי לשרת מטרותיך). מה כל כך קשה להבין בצורך שלנו ההורים במציאת פתרון הולם וחינוכי לילדנו בזמן החופש הגדול? יש לך ילדים? אם כן, אתה חייב להבין אותנו שכן אולי עלית על משהו אבל רק עלית, מה עשית כדי לקדם את הנושא הזה? הרי לא כך לימדו אותנו - לתת ביקורת בונה, מילה טוב ולהיות פרקטי בנסיון למצוא פתרון... אנחנו ההורים ואני אדבר פה בשמי, תרים אחרי דמות חינוכית לילדנו אשר הוכיחה עצמה לאורך זמן, ומצאנו אחת כזאת, גם את זה אתה רוצה לקחת מאיתנו... אתה כנראה לא מכיר אותה, אולי אם היית מכיר, הכל היה נראה אחרת לגמרי.. חשבת להשקיע מאמץ גם בכיוון הזה? אני בטוח שאם תפנה את מאמציך(והם רבים לאור כמות ההודעות שנכתבו על ידך) בכיוון החיובי, תוכל אף לעזור ולהיות אזרח כפר אורנים גאה ולא תרגיש צורך להסתתר מאחורי שם בדוי (נכון, גם אני מסתתר אבל זה מפני שאני חושש שתמצא איזה ליקוי אצלי ותנסה לסגור גם לי את העסק). אדון/גברת נכבד/ה , שב רגע עם עצמך, ותחשוב - אם כל כך הרבה הורים חסרי אחריות שולחים את ילדיהם לקייטנה חסרת אחריות, משהו פה לא ברור, למה??? הם לא יודעים? הם יודעים ובוחרים להתעלם? הם יודעים ולא מתעלמים ובכל זאת סומכים עליה? אנא ממך, אם מצאת כשל, תחשוב על דרך לעזור לפני שאתה משתלח הלא זוהי דרך ארץ וכאלו תושבים אנחנו רוצים בקרבינו והדברים עדיין ניתנים לשינוי, אתה עדיין תוכל להזדהות פה בשימך האמיתי ולהיות גאה שעשית משהו חיובי למענו. תודה על ההקשבה, אזרח שרק רוצה שקט...

1אורנים

New member
הביצה והתרנגולת

kakapoo,המשפט שאמרת מאפיין את החברה הישראלית: אנחנו חיים במציאות היום יומית של ארצנו הקטנטונת ואתה מדבר לי על בטיחות? המציאות היא מה שאתה ואני יוצרים. אם היינו טורחים לשמור ולהילחם עבור הביטחון והבטיחות ולא מצפצפים עליהם, לא היו קמים אנשים ועוברים על החוק ביודעין או שלא ביודעין. החוק בא להגן עלינו, אבל הישראלי המצוי בז לחוק ואחר כך בוכה ומאשים את המדינה בצרות שקורות. אם כל אחד מאיתנו לא יקח אחריות על עצמו כאזרח לשמור על החוק ולתבוע את קיום החוק, נהיה חברה אנרכיסטית עוד יותר מעכשיו. אני מאד מעריכה את דינה ובתי מאד נהנתה בקיטנה שלה, אבל אני ידעתי שיש אישורים וביטוח, כך נמסר לי. אני כהורה מפקידה את היקר לי מכל בידי אנשי החינוך הציבורי או הפרטי ואני מצפה שיעשו את המינימום מבחינת אישורים וחוק ואת המקסימום מבחינה חינוכית. לא ציפיתי לחוסר אחריות כלפי 60 ילדים, זו מחויבות אלמנטרית לדאוג לכל האישורים. בלי קשר - avipo או איך שתקרא לעצמך - תתבייש לך, אם רצית לנקום בדינה על משהו אז כנראה הצלחת. יכולת ללכת בדרכים יותר מתורבתות בלי לפגוע.

אבי - שלום וברכה!

צר לי על תגובתי המאוחרת, אולם רק לפני זמן מה נכנסתי לפורום ואני מנסה להתפנות להתיחסות. מאחר ואתה מעודכן בפרטים באמצעות משה מני מהמועצה אזי מרבית הפרטים שעדכנת בהם נכונים. אני מבקש לנצל הזדמנות זו ולהציג את עמדתי כפי שהוצגה עד כה לפני כל מי שביקש לשמוע: א. בראיה מקצועית ונטולת מניעים אני סבור שבאופן חד משמעי יש לאכוף את החוק בכל תחום שהוא. נכון הדבר לגבי חוקי התנועה, איכות הסביבה, חוקי עזר שונים, ארנונה ושימושים בנכס, חוקי הבניה, רשיון עסקים וכדומה. המועצה שלנו (הממונה על אכיפת חלק מהחוקים הללו) משתפרת בתחומי האכיפה, וגם אם הדבר לא נוח לאחדים מאיתנו, עדיין זו הדרך היחידה שאני מכיר להסדיר חיים מוניציפליים וחיים בכלל באופן שיוויוני, אחיד, הוגן ובטוח. אני ער לתגובות הנזעמות של הנפגעים, אך אני סמוך ובטוח כי תחושת הפגיעות הינה זמנית, ואנשים בוגרים מסוגלים לקחת את נסיונם אל עבר עתיד נכון יותר, ואף להעביר מסר לסביבתם אשר ימנע מאחרים את הסבל. ב. לאכיפת החוק יש יתרונות, וכדוגמא במקרה שלפנינו, עשויה אכיפת החוק להציל את דינה (ואת עובדי הציבור הממונים על אכיפתו) מפני תביעות, חלילה, אם יתרחש ארוע עם נפגעים (וכאחד שהיה בין המחלצים המקצועיים באסון וורסאי - אני גם יודע מקרוב על מה אני מדבר). בקרות מקרה כזה עשויה עמידה בתנאי החוק גם להציל חיי אדם, גם להציל ממון רב וגם להציל את האחראים מפני עצמם עת יצטרכו לתת לעצמם דין וחשבון יומיומי לפני המראה. בשיחותי עם דינה המלצתי לה לראות במקרה הזה דוגמא והזדמנות לשפר ולתקן, והיא אכן הפנימה זאת בשמחה ובאופן בוגר כמצופה ממחנכת בישראל. ג. אופן אכיפת החוק נתון לשיקול דעת. לעיתים מתקיים הליך בדיעבד של עמידה בתנאי החוק, ולעיתים מתן הזדמנות לפני הענשה משיג את המטרה ביתר תוקף. ככלל, עד שלא הוכח אחרת, אדם בוגר יכבד יותר את החוק והממונים על אכיפתו אם תינתן לו הזדמנות לפני ענישה בסגנון "אי ידיעה איננה פוטרת מעונש". זו אמונתי האזרחית. בעייני דינה נמצאה אמינה ועיניינית ועל כן קל היה יותר לסייע לה. במקרה שלנו מדובר על סיוע לא רק לדינה באופן אישי אלא לעשרות משפחות שבחרו לשלוח את ילדיהם לקייטנה שלה, ועלולות למצוא עצמן ללא פתרון מהיום להיום. לצורך כך אימצנו את ראשינו וקשרינו ומצאנו פתרון בדמות השכרת גן ילדים שאיננו פעיל כרגע ומעבר להזנה באמצעות קייטרינג מאושר ע"י משרד הבריאות. העולה משיטת עבודתנו היא כי אם מתאמצים ניתן למצוא פתרונות במסגרת החוק. צריך קצת רצון טוב, ומספיק אויר כדי לפעול. אויר זה כמעט ולא היה באמתחתנו בעקבות הלחצים שהפעלת, והתוצאה היתה עלולה להיות קשה לקבוצת הורים גדולה מאוד. לסיכום המסר: כוונתך היתה רצויה, אך מעשיך נטו להפרזה. להבא אשמח אם תבחר בהסבת תשומת ליבי/נו לנושאים מסוג זה מתוך מטרה למצוא פתרון ולא רק לאכוף באופן מיידי את החוק עד תומו. בכל מקרה, אבי, תבורך על כך שהפכת קטליזטור אשר עשוי להציל את דינה ומשפחות רבות בישוב, וכן ברכות לי לדינה על יכולתה לפעול תחת לחצים כבדים ביותר למען מציאת פתרון, בגמישות ובכובד ראש הראוי, כאמור לעיל, למחנכת בישראל.

אברהם ג

New member
רק בישראל זה יכול לקרות:

מי שפועל לא כשורה- ההמון נושא אותו על כפיים והופכו ליקיר העם. מי שחושף את הנושא- ההמון סוקל אותו באבנים.... חבל !

רשיון לקייטנה של דינה שגב

התקבל הרשיון לניהול הקייטנה בגנים שברחוב יהודה מיום 11/7/04 ועד יום 29/7/04, כולל אישור כיבוי אש ומשרד הבריאות.

avipob יקר

הנה יש רשיון והכל בסדר.אני מקווה שאתה שקט עכשו. חשוב לשמור על העקרון בישוב שלנו של חיה ותן לזולת לחיות השקט. ההתלהמות שלך על הגברת היקרה היתה מוגזמת.

Shachamb

New member
תודה למושי - ולדינה

תודה למושי על הטיפול המהיר והיעיל בשמי ובשם הורים אחרים שילדיהם בקיטנה שעמדו להשאר בבעיה רצינית וללא סידור מתאים ולכל המקטרגים על דינה - תיסתכלו יפה במראה ותבדקו האם אתם עומדים בכל הסטנדרטים החוקיים והביורוקרטיים שדרשתם ממנה . מנסיון מדובר בקייטנה מושקעת ונהדרת עם יחס נפלא לילדים. אז אולי דינה טעתה בחלק מהדברים הביורוקרטיים אבל מכאן ועד הלכלוכים שעלו כאן הדרך ארוכה. ולדינה והצוות ישר כוח שחם

ותודה לחברי - אנשי המועצה!

ובהם למשה מני - מנהל מחלקת רישוי ופיקוח שעשה מאמצים גדולים לסייע מחד ולהקפיד על יישום החוק מאידך, לאבי רואה - סגן ראש המועצה שהתערב אישית וליהודית קרביץ - מנהלת מחלקת הגנים ששיתפה פעולה כתמיד כשהאינטרס של הילדים עומד בראש מעייניה.

avipob

New member
כל הכבוד לכם מני מושי ואחרים

שעמדתם בפרץ מול כל הלחצים האיומים שהופעלו עליכם כל הכבוד לכם שדאגתם לשמור על החוק כל הכבוד לכם שבטיחות ילדינו ואך ורק היא עמדה לנגד עניכם ו...כל הכבוד לכם שמצאתם פיתרון הולם חוקי ובטוח ואפשרתם את פתיחת הקייטנה ומניעת טרטור מהורי הילדים. תבורכו!

אליבקר

New member
לAVIPOB

הוכחת יכולת מרשימה של דבקות במטרה -אולי עכשיו לאחר שהצלחת לסגור לדינה את הקייטנה בבית תקח על עצמך לעזור לוועד בנושא הסדרת כביש הגישה מלפיד. אני בטוח שאתה יכול להזיז "הרים" אם תרצה מול הרשויות השונות וכולם יודו לך.

אשירית

New member
קייטנת גוונים

הרגשתי צורך להגיב לכל ההתכתבות הענפה שהתרחשה בפורום בימים האחרונים. ראשית משום שאני חברה טובה ואוהבת של דינה, שנית כי אני עובדת בקייטנה זו השנה הרביעית ומלווה אותה מהיווסדה ושלישית כי ילדיי הנם בוגרי הקייטנה והצהרונים של דינה. דינה חושבת כי התכתשות דרך הפורום אינה מכובדת ולכן מתעקשת שלא להגיב. אני חוששת ששתיקה יכולה להתפרש כהודאה והחלטתי להגיב עניינית ולא להתקוטט. בכל שנה דינה עוברת השתלמות המוכרת במשרד החינוך ומקבלת אישור פדגוגי ובטחוני. משרד החינוך אינו מבקש לראות או לבדוק שום רשיון עסק. האישור הזה נפרד מהרשיונות הדרושים להקמת עסק. אישור זה לא חייבים לקבל דרך מועצת מטה בניימין גם אם המועצה עורכת השתלמות בנושא. לידיעתכם - לפני שנתיים קיבלו כל הילדים מכפר אורנים שהשתתפו בקייטנה החזרים מהמועצה ולא נדרש מדינה להציג את ה"אישור" המדובר. מאחר ודינה אינה קייטנה הפועלת מטעם המועצה כמו קייטנת היישוב לא ידעה כלל (כמו גם כל הגנים הפרטיים העובדים בישוב ) כי היא מחוייבת בשני אישורים נוספים. מייד עם פנייתם של פקחי המועצה החלה דינה לפעול לקבלת שני האישורים החסרים תוך כדי ניסיון מתמיד לשכנע את המועצה שלא לסגור את הקייטנה . אף על פי ההליך שנקטה בו נאלצה לסגור את הקייטנה ליום אחד. מאחר ועשתה את כל הנדרש ממנה ובזכות הטלפונים והמפגשים עם הפקחים השונים קיבלה את האישורים הדרושים .ללא קשרים, וללא פרוטקציה אלא רק בזכות הליך פשוט מאוד ותוך זמן קצר מאוד ובהרתמות כל הגורמים הנוגעים בדבר. אישור הבריאות דורש כי האוכל לא יבושל בבית. דינה הישיגה אישור זה בעזרת חוזה פשוט עם חברת קייטרינג. אישור כיבוי אש הושג גם הוא בעזרת ביקור של נציג מכבי האש. לכל המתעניינים באמת - ציוד כיבוי האש הנמצא בביתה של דינה חדיש הרבה יותר ועבר את הבדיקה בהצלחה. הציוד בגנים שאליהם הועברה הקייטנה חייב שדרוג - כך על פי פקח מכבי האש. אני הייתי נוכחת בביקורו של המפקח מטעם משרד החינוך בקייטנה. הדו"ח שכתב היה ללא רבב בניגוד למה שנכתב בפורום. הוא גם אמר בפה מלא כי הוא מקווה שהכל יוסדר לטובת כל הצדדים ולא דרש את סגירת הקייטנה כמו שכתב מי שכתב. לפי הדרישות של משרד החינוך יש לנו בקייטנה מדריכה שהיא גם מגישת עזרה ראשונה. על פי חוק ניתן להעסיק נער/ה כמדריך/כה על כל קבוצה של 15 ילדים ומדריך בוגר אחד על קבוצה של 30. אצלנו כל המדריכים בוגרים ובעלי רשיון הוראה ואנו נעזרים בנערה מקסימה נוספת. החשבון פשוט - 55 ילדים בקייטנה. בכל רגע נתון נמצאים בקייטנה ארבעה מדריכים בוגרים + נערה.בימים מסויימים מספר הבוגרים מגיע לשישה. בנוסף היה צוות מטבח בוגר שבישל אוכל ביתי שבעיני עולה על כל קייטרינג. המתחם בביתה עולה בגודלו על כל גן וכדי להשוות את המרחב של ביתה ל"עסק" החדש, שכרה דינה שני גני מועצה צמודים.( תודה רבה לקברניטי הישוב שעזרו למצוא מקום חלופי ) לשמחתי הגדולה כאשר נאלצה דינה לסגור את הקייטנה ליום אחד התנדבו הורים רבים לקחת את הקייטנה תחת חסותם והיגיעו אל ביתי הדל כדי שהיום יהיה מוצלח וכל ההורים העובדים יוכלו לנשום לרווחה. אני גאה בדינה שלא היפסיקה לרגע להתקשר לכל גורם שיכול היה לסייע כדי לקיים את הקייטנה כולל המועצה ושמצאה פיתרון בעזרת אנשים רבים וטובים מהיישוב. כל הורה שרשם את ילדיו לקייטנה של דינה יודע בדיוק מדוע עשה זאת.קודם כל בגלל המחוייבות שדינה חשה כלפי כל ילד והוריו. מי שיבקש לראות את כל האישורים מוזמן לראות אותם שחור על גבי לבןולא להתרשם מגיבובי הנאצות שנכתבו. למרות כל מה שהיה כרוך בכך דינה חושבת שהאישור הפורמלי חשוב ומצרה מאוד שכך התגלגלו הדברים. הדבר הפשוט ביותר היה להפנות את תשומת לבה קודם לפתיחת הקייטנה והיא הייתה מכינה את הכל מבעוד מועד. בניגוד לכל מה שנכתב הוצאת האישור לרשיון עסק הינה הליך פורמלי פשוט, במיוחד כאשר כל/רוב התנאים הדרושים להוצאתו כבר היו קיימים כי אדם אחראי שעובד עם ילדים דואג להם גם מבלי אישור חתום.

sagi39

New member
הבהרה

אני לא מבינה - אם הושגו כל האישורים, מדוע בכל זאת הקיטנה תתקיים בגנים ולא בבית של דינה? מכל האישורים המוזכרים לא הבנתי מה קשור למה.

אשירית

New member
אישור

מהנדס המועצה עדיין לא היגיע לבדוק את הבית של דינה. ברור שהמבנה תקיןולא מט ליפול אך אישור חתום יהיה רק אחרי שהמהנדס יגיע לראות במו עיניו את המתחם. הוא מתעתד לבקר אצל דינה בימים הקרובים אך בגלל שרצינו להמשיך את הקייטנה ולא לסגור אותה לגמרי ו/או לפעול בלי רשיון היגישה דינה בקשה לרשיון עסק זמני בגנים שהמבנים שלהם כבר מאושרים. במקביל היא משיגה את כל הרשיונות לעבוד מביתה בשנה הבאה. גם אחרי שיאושר לה לפתוח עסק בביתה תמשיך הקייטנה לפעול בגן כי אי אפשר לשגע את הילדים ולעבור איתם ממקום למקום.

avipob

New member
סיפורי סבתא

כל בר דעת ולא צר אופק שיעמיד את סיפורייך במבחן המציאות ויבדוק אותם מול הגורמים המתאימים (מועצה, מ. החינוך, מ. הבריאות וכו') יגלה חיש מהר שמטרתך האחת היא לחפות על דינה. ללא רישוי עסקים כנדרש בחוק אין כל ביטוח לילדי הקייטנה!!! במקרה של אסון חס וחלילה הילדים אינם מבוטחים!!! מי שעוברת השתלמות במשרד החינוך (כפי שכתבת) מידי שנה חייבת לדעת זאת!!! ההתחכמות בהפעלת הקייטנה ב"ביתך הדל" מזכירה לי את.. אלה שנכנסים ברוורס באין כניסה... חוסר אחריות שכזה, הרי גם במצב זה הילדים אינם מבוטחים. כל המסע בפורום הישוב החל מאחר ולמרות שהתרענו בפני דינה על חוסר חוקיות הקייטנה עוד קודם להפעלתה לאחר שהבננו , לאחר שהתרענו בפני מזכירות הישוב כי הם חסרי אונים לגבי הקייטנה פנינו למועצה ולמשרד החינוך, גם שם אנשי הקייטנה ניסו למרוח אותם נושאי תפקידים קיבלו עשרות (!) טלפונים במהלך שישי שבת מדינה וחברותיה יותר פשוט וקל היה לפעול ע"פ חוק ולא לנסות לטייח לעצם העניין, לאחר שהבננו שהולכים לטייח את הנושא החלטנו לפעול בפורום הישוב ולעורר את כל הרעש. אין לאף אחד מאיתנו קייטנה ו/או רצון להקים קייטנה, אף איננו שונאים את דינה ואין כל סכסוך בנינו לבינה אבל, אף אחד אינו חסין בפני החוק ובטחון ילדינו. יתכן כי גישתינו הייתה חריפה מידי,אבל כל אחד אחר שמבין שהולכים ל"סבן" אותו היה פועל כך. העידה "1אורנית" במכתבה בפורום כי דינה אמרה לה שיש את כל האישורים... לו הייתה קמה דינה ומתנצלת בפני כל ההורים ואפילו שכתוצאה מטעות ובתום לב פעלה הקייטנה שלה לא כחוק במשך 5!!! שנים, הרי הייתה זוכה לגיבוי מלא ועזרה מכולנו, כולל תשבוחות. למרות האמור העדפתם להכחיש ולהתעמת וע"כ אין לה להלין אלא על עצמה. העובדה היא ברורה, שרירה וקיימת 1. הקייטנה חייבת ברישיון עסק כחוק. 2.הקייטנה אינה יכולה לפעול בביתה הפרטי של דינה אלה בגני המועצה. 3.הקייטנה חייבת בקייטרינג. 4.הקייטנה פעלה עד כה בניגוד לחוק ולכן ללא ביטוח. כל האמור נעשה אך וק בזכותינו למען ביטחונם של ילדי הישוב בלבד!!! אני חוזר ומדגיש, לא פעלתם כנדרש, במקום לנסות לסבן ולטייח הייתם חוסכים לכולנו את המסע הזה. אני מבקש ממך, אל תמשיכי בספורים האלה מאחר ותושבי הישוב אינם שוטים ולמרות סירובכם הקייטנה תפעל כנדרש זה למעשה מה שאנו,רוב תושבי הישוב (הרוב הדומם) והחוק דרשנו. לדינה אומר, אנו מתנצלים על הדרך, פעלנו בלית ברירה, יתכן שנאלץ להפיק לקחים להבא אבל העיקר, העיקר שחיי ילדינו בטוחים יותר ואת תוכלי לפעול להבא כחוק בקשר אלי, זה באמת משנה אם יודעים או לא מי אני,האם דעתכם הייתה משתנה בעקבות זה, במצב אנונימי זה נמנעה מבוכה מחברי והטרדות מיותרות מ"אנשים קטנים" כמו "שונא רשעים" פשוט, המטרה הושגה וניתן לרדת מזה. תודה

avipob

New member
אומללים שכמותכם, חיי ילדכם בטוחים

יותר... תמשיכו להתקשקש כטוב בעינכם או תמציאו סיפורים והסברים שבמקרה הטוב יתאימו לרמת ילדי הקייטה (כן,כןאלייך-גב' שירית) מי שרוצה לאמת את הנתונים יפנה לטלפונים שצורפו בהתחלה, יפנה לאתרי משרד הבריאות , מכבי אש וכו' אישור פדגוגי ישלל מקייטנה שאין לה רישוי עסקים על כל המשתמע מכך כנדרש בחוק, למעשה האחד תלוי באחרים ולהיפך ידוע לנו שהבית של דינה לא מט לפול, בחייך!!! מטרת אישור המהנדס היא אחרת אל תיתממי ותחזיקי מאיתנו שוטים!! אבל אף אחד לא ישנה את העובדה לולא פנייתינו בפורום זה, היה מטוייח ונדחק כל הליך הרישוי לקייטנת גוונים שהייתה ממשיכה לפעול באופן לא חוקי תוך שהיא ממשיכה לספר להורים שאכן בידיה כל האישורים (נכתב אף ע"י-1אורנית) כדי שהקייטנה תמשיך ותפעל כחוק נדרשו אנשים רבים לעשות שמיניות באויר הקייטנה הועברה מבית פרטי לגני המועצה בישוב הקייטנה חוייבה להפעיל חב' קייטרינג הקייטנה אולצה להמשיך ברישוי העסק כחוק ולאור כל האמור, את מטרתינו אנו השגנו החוק הוא אחד ודומה לכולם אין מיוחסים וחסינים בפני החוק . חיי ילדכם יהיו בטוחים יותר בקייטנת גוונים, בזכותינו. תודה

avipob

New member
קייטנה ללא רישוי עסקים אינה מבוטחת

וגם אם בוטחה הקייטנה בביטוח צד ג' הרי שללא כל האישורים הנדרשים כחוק שרק אז המחזיק בהם רשאי לקבל רישיו עסק הביטוח אינו תקף !!! אז...שלא יעבדו עליכם!!!

אשירית

New member
נכון מאוד

שאף אחד לא יעבוד עליכם. אני מזמינה את כולם לברר מה שהם רוצים במועצה. מייד תגלו שדינה קבלה רשיון עסק זמני לנהל קייטנה בגן ועובדת בימים אלה ממש על קבלת רשיון עסק שינוהל בביתה. תגלו גם שדינה לא נאבקה כלל בדרישה להעמוד ברשיון העסק אלא בקשה שלא יסגרו את הקייטנה וינסו למצוא פתרון עבור הילדים. כל מה שרציתי לומר הוא שקבלת הרשיון אינה מסובכת ואפילו אינה יקרה . בנוסף רציתי להדגיש כי דינה עשתה כל אשר חשבה לנכון כדי להבטיח את בטחונם של הילדים ובריאותם של הילדים וציינתי את כל אשר נעשה בתגובתי הקודמת. הקייטנה עומדת בסטנדרטים גבוהים מאוד מאוד ועד עתה בישול ביתי ובכלל המילה ביתיות הייתה דרך לומר :איכות גבוהה יותר לא רק בקייטנה או בצהרון של דינה.כל גן פרטי בישוב ובסביבה מתהדר בבישול הביתי. הדרך בה אתה מתאר את דינה היא פשוט צורה מכוערת להשחיר פניו של אדם ישר ומקסים.לא אכפת לי כמה פעמים תכתוב שידענו מראש על רשיון העסק הנדרש. זו פשוט השמצה גסה וחזרה על הדברים שאתה כותב לא הופכת אותם לנכונים. בוודאי שדינה התקשרה למועצה ( היא, ולא חברותיה ) וכל הצלצולים היו כדי לזרז את מתן האישורים.בשביל ההגינות נספר שאתה התקשרת למועצה לא פחות כדי להשפיע על סגירת הקייטנה ובקשת שיסגרו אותה לאלתר בלי אפשרות לתת לדינה להסדיר את האישור. אני עומדת מאחורי כל מילה שכתבתי ומניעי אינם נסתרים. אני חברתה של דינה , ילדי מופקדים בידיה כל השנה ולא רק בקיטנה ואני אמשיך לומר עליה רק דברים טובים. לי דרך אגב מאוד חשוב לדעת מי אתה. אני רגילה לתרום שעות רבות למען הישוב וילדיו בדרך אחרת . לידיעתך, ברחוב שבו אני גרה היה ויכוח גדול מאוד בנושא בטחונם של הילדים בעקבות הקמתו של גן הילדים. כל מי שנאבק הזדהה בשם, נפגש עם כל הנוגעים בדבר, כתב מכתבים ענייניים ואפילו שכר מומחים כדי להוכיח את טענתו. אולם אף אחד לא חשב להציג את הוועד כאילו פשע באופן מכוון. העניין נפתר ולדאבוני לא לשביעות רצוני אך הובטח לי שזה חוקי וקיבלתי זאת.כל המאבק נערך בטרם נבנה הגן ובטרם התחיל לפעול.בעיני, זו הדרך להאבק על עיקרון. אינני יודעת מתי אתה פנית למועצה אולם עובדה היא כי רק אחרי שהקייטנה נפתחה התקשרו לדינה מהמועצה. מאחר והפכתי להיות שק האגרוף החדש שלך אני מתחייבת שלא להוציא הגה אחד בזמן ספיגת החבטות. פשוט הבנתי שאין עם מי לדבר.

kakapoo

New member
אולי תמצא עיסוק חדש אבי פוב?

לאחר שכל המטרות של כולם הושגו (למעט שלך לדעתי וזאת אמשיך לחשוב עד שתזדהה כמובן).. הגיע הזמן להשקיע מאמצים בנושאים אחרים על הפרק למשל הייתושים, אתה לא חושב? אתה יודע למה יתוש יכול לגרום? תברר עם מחלקת התברואה למשל... אז הנה לך עיסוק חדש ורד מהעיסוק הקודם שלך... זה כבר מתחיל לשעמם משהו.

למעלה