קייטנת חנוכה, נווה שרת, מישהו מכיר?

קייטנת חנוכה, נווה שרת, מישהו מכיר?

נאמר לי שמדובר ביוזמת הורים של ילדים משולבים.
מישהו יודע מי?

TikvaBonneh

New member
אני מכירה את האמא שמארגנת

היא מקסימה. יש לה ילד בן עשר. את רוצה שאשלח לך את מספר הטלפון שלה?

TikvaBonneh

New member
הנה כל הפרטים

חברים יקרים, אני רוצה לספר לכם על פעילות חנוכה שיזמתי- כידוע הילדים המשולבים זכאים למשלבת גם בחופשות סוכות חנוכה פסח והחופש הגדול, מסיבות שונות זה לא יוצא לפועל וההורים נאלצים לשלם אלפי שקלים לקייטנות פרטיות. על מנת לשנות את המצב יצרתי מהלך מול גורמים שונים בעירייה לקצר את הסיפור- בחנוכה הקרוב נערוך פעילות חנוכה, אם היא תצליח יש לי התחייבות מהעירייה שבחופשים הבאים תהיה פעילות לילדים משולבים ללא עלות!!! גם בחופש הגדול! כרגע יש 7 ילדים רשומים ואנחנו זקוקים לעוד 3 ילדים על מנת שנוכל להבטיח את קיום הפעילות. מדובר בהישג אדיר ואני מאמינה שאחרי עיריית תל אביב נוכל להעתיק את המודל גם לעיריות ורשויות אחרות. אז בבקשה, הפיצו את המידע על מנת שנצליח לקיים את הפעילות. מה בתוכנית? * 2 הפעלות כל יום - לגו, מדע, תאטרון בובות, יצירה, בישול, סיפור וכו' (על ידי מפעילים מנוסים עם רקע בהפעלת ילדים עם צרכים מיוחדים) * פינות יצירה *מתנפחים * בועות סבון * ועוד המון הפתעות למי מיועדת הפעילות? ילדים משולבים בגילאי 7-11. הפעילות מתקיימת במתנ"ס נווה שרת בשעות 8:30-13:30 בחופש חנוכה 26-29/12. עלות 200 שקלים לכל הארבעה ימים. (למי שיש קושי כלכלי או זקוק להסעה שיפנה אלי בפרטי ואסייע) פעילות חנוכה לילדים משולבים בתל אביב בכיתות ב עד ו (גיל 7-11) הפעילות תיערך במתנ"ס נווה שרת בחופשת חנוכה בתאריכים 26-29.12 בין השעות 8:30 ועד 13:30, עלות 200 שקלים לארבעה ימים. בתוכנית: הפעלות ע"י מפעילים עם נסיון בעבודה עם ילדים עם צרכים מיוחדים, יצירה, משחקים, והפתעות אחרות. להרשמה לתוכנית ופרטים נוספים: דניאלה רחביה 03-7240457 או אלי- גילת 050-5653824 כולם מוזמנים, הרשמה לילדים תושבי ערים סמוכות או לאחים על בסיס מקום פנוי. בבקשה הפיצו גם לילדים משולבים שאינם ילדי תקשורת

למעלה