קייטנת פסח

hodayoyo

New member
קייטנת פסח../images/Emo155.gif../images/Emo159.gif

הקשיבו חברים, החל ממחר אני מנסה להתחיל כאן איזושהי פעילות בנושא דניאל ואולי גם קצת פסח, כל יום (מתישהו במהלכו, לאו דווקא בבוקר) אני (או מישהו שיעזור לי [מתנדבים?]) אעלה את הפעילות ואני מאוד מקווה שתשתפו פעולה. יהיו פעילויות נחמדות, לא משהו כבד ואני מקווה שזה גם יעיר אתכם מעט
אני מוכנה גם לשיר לכם שיר פתיחה לכל פעילות אם זה מה שיעזור
בכל מקרה, קייטנת פסח יוצאת לדרך או משהו
[גם אני רוצה חופש פסח!!
]

hodayoyo

New member
יום ראשון../images/Emo155.gifקבוצת סיפור

מתחילים במשהו פשוט ביותר שגם לא דורש מכם כמעט שום סוג של מאמץ
ספרו לנו סיפור משעשע שקרה לכם עם דניאל (שקשור לשיר שלו, להופעה או כל דבר).

hilape

New member
משתתפת לפרוייקט מספרי הסיפורים ../images/Emo8.gif|

ובכן יקיריי צהריים נפלאים מה שלומכם ? חשבתי לעצמי את נקיון חג הפסח סיימתי כבר את הבן השכבתי לישון למנוחת צהריים ומדוע לא לקפוץ לביקור במקום שאני כל כך אוהבת אז כך הנה לפניכם הסיפור אינו משעשע במיוחד למעשה אני מתחרטת על דבריי שנאמרו מרגעים של חרדה והתרגשות אז כך לפני שנים רבות מאוד הכרתי אדם נחמד מאוד שלא היה נודע בציבור לפני תחילת דרכו ככוכב הוא היה כוכב אמיתי בחייו ובנפשו וגם מעל לבמה כאשר ניגן לצידו של אביב גפן כפסנתרן אבל בשנים שבהם האדון הרגיש הזה בעל השיער הארוך והרוך התמים בעיניים היה נודע בציבור בשתיקה כלומר רק על הבמה שם הכרתי אותו שר לראשונה בערב יוצרים בפאב קטן ששמו נקרא שלוותא והענקתי לבחור המקסים הזה שהתאהבתי ברגישות והעדינות האצילית הזו שבו את ספר שיריי הראשון עטופה בדמעות מיד לאחר ההופעה ניגש אל השולחן שבו ישבתי ושאל הספר שלך מאוד מרגש אמרתי שאני לא כל כך אוהבת את הספר אז השיב למה הוא מרגש מאוד זה מה שזכור לי ופטפטנו לנו והיה מאוד נחמד ומעניין דניאל פנה לרגע לעניין נוסף ואמר אל תלכי אני מיד חוזר ואז פתחתי את ספר שיריי וכתבתי בתוכו את מספר הטלפון שלי והסתיים לו הערב הנפלא הזה שבתי הביתה שמחה מתרגשת ומרוצה וכעבור מספר ימים הטלפון צילצל ועל הקו אמי ענתה ואמרה הילה מישהו רוצה אותך בטלפון הבחור מעבר לקו היה דניאל רק שלא ידעתי שמדובר בדניאל סלומון חשבתי שמדובר באדם אחר שכל רצונו היה להכיר אותי ואני אדם מאוד רגשי שהכל מרגש אותו אז כך הגבתי גם בשיחה ואז דניאל שאל את מתרגשת ממני :) אז השבתי כן אז אמר למה ?? אז אמרתי כזו אני גם אז בימים ההם נתקפתי בחרדה שלא מרצוני והגבתי בדרך שאינה אופיינית לי כלל כאשר דניאל התקשר אמר התקשרתי כי רציתי להכיר אותך אז אמרתי אני לא מכירה שום דניאל והוא ניתק ורק אחר כך הצטערתי קשות על כך דניאל אתה יכול להתקשר שוב ??

hilape

New member
ורק אחרי זה התברר לי שהדניאל המקסים

הזה הוא דניאל סלומון אתם לא יכולים אפילו לדמיין איך חשתי

עצוב... ואישי נורא

לא באה להטיף, אבל את לא חושבת שזה קצת אישי מדי בשביל לחלוק את זה עם אחרים?? מצטערת, אבל דניאל ידוע כאחד ששומר על החיים הפרטיים שלו לעצמו, אז נא לכבד את זה. תודה וסליחה

hilape

New member
אלה הכנסי

שלום וערב טוב לך יקירה ראשית את לא מטיפה את רק מביעה את דעתך ואני מקבלת אותה אינני עושה זאת אינני נוהגת לחשוף אך מכיון שזהו זיכרון מאוד מרגש בעבורי ששם הכרתי את דניאל לראשונה רציתי לשתף בתחושותיי מדוע להסתיר דברים יפים אחרי הכל אין מדובר פה בקוד של כספת אלא בזיכרונות שנטמנים בי כמו אוצר אז מדוע להתעשר מזה לבד <? נפלא לשתף אותכם בכך מפני שאתם שותפים לאותה תחושה אתם אוהבים אדם שגם אני אוהבת אין כל רע בכך או פוגע בכך בלחלוק רגעים יפים ומרגשים כמו אלה אני בטוחה שדניאל מבין את הצהרת הכוונות הזו והוא יודע מהיכן נבעו דבריי מי שמכיר את ליבי יודע לעולם לא אפגע בו

hodayoyo

New member
קטע שלא ישכח לעולם../images/Emo60.gif

עתיק ודי טחון, לפחות עבורי, אבל מצחיק אותי כל פעם מחדש... לפני מלא זמן, נסעתי להופעה בתמונע עם חברה ובעלה של אחותי ובסוף ההופעה חיכינו בחוץ לדניאל וחברה שלי ביקשה ממנו להצטלם, אז נדחפתי גם לתמונה ובעלה של אחותי צילם, רק שהמצלמה שלו לא ממש עבדה, אז הוא פלט איזה משפט בנוסח: "דניאל, אתה שורף את המצלמה" ורק מאוחר יותר הוא קלט מה הוא אמר ואיך זה נשמע ובמשך שבועיים בערך הוא לא הפסיק להגיד לי כמה הוא התפדח מזה ואיזה חסר טאקט הוא
לפני חודש ככה נזכרנו בסיפור הזה שוב

hodayoyo

New member
נו...../images/Emo60.gif

אני רוצה להמשיך את הפעילויות, אבל אין הענות של ממש לפעילות הראשונה והפעילויות הבאות דורשות יותר מאמץ ממנה, ככה שעד שלא אראה שמישהו חוץ ממני ומהילה משתתף, אני לא אפתח פעילות נוספת. יאללה, אנשים!

למעלה