קייטסרפינג

Ed Hunter

New member
קייטסרפינג

אהלן לכולם! החלטתי לא ממזמן להתחיל ללמוד קייטסרפינג... יש לי כמה בעיות, קודם כל אני חייל מה שאומר שזה קצת בעיתי מבחינה תקציבית ומבחינת זה שאני בבית רק בסופ"שים... עכשיו רציתי שתנו לי על כמה שאלות... 1. יש קורסים באיזור חיפה שיאפשרו לי לעבור אימון אחד בשבוע? ועד כמה זה באמת אפקטיבי פעם בשבוע? 2. מה פחות או יותר טווח המחירים של הקורסים? 3. יש איזשהו קורס שאתם יכולים להמליץ לי עליו באיזור חיפה? 4. מבחינת ציוד, מקבלים ציוד מהמקום או שאני צריך למשכן את הבית לפני הקורס ולקנות ציוד? 5. מה פחות או יותר טווח המחירים של ציוד הגלישה? והאם יש אפשרות להשכיר ציוד? תודה ושיהיה אחלה סופ"ש!

gal sameora

New member
קורס קייט

מכיוון שאנחנו באילת אני לא יכול להמליץ לך או לתת לך שעות ומחירים של מדריכים בחיפה אבל כמה דברים: - אל תשתכנע בשום פנים לקנות ציוד לפני הקורס (אלא אם יש לך כסף מיותר). - טווח המחירים יכול לנוע בציוד משומש ממחיר של כ - 3000 עד 4000 ש"ח לציוד מלא. מחיר זול יותר לרוב אומר שמדובר בציוד ישן או יותר או שהמצב שלו לא מי יודע מה. - לגבי השכרות - אין אפשרות כזאת. שיהיה לך בהצלחה עם הספורט ואם אתה צריך משהו מעבר ננסה לענות לך ואפשר גם בטלפון

Lethal Acid

New member
הדרכת קייט סרף בחיפה

סער מדריך בחיפה. ממוקם בבת גלים או בשביל. דבר איתו הוא ישמח לעזור לך. בהצלחה!

hagit oz

New member
לימוד קייטסרפינג

היי, לגבי לימוד בחיפה יש לך גם את אזור בת גלים, שם מלמד סער ממועדון kiteclub (נתנו לך את הקישור לאתר בתגובה הקודמת), בנוסף יש לך גם את הבית ספר של אסף אשד בקריות "GO KITE" - שניהם מצויינים, אתה צריך לדבר עם שניהם ולעשות בדיקה ולהרגיש איפה יותר נוח לך. הקורסים שמתקיימים בכל בתי הספר בארץ הם לפי נוחיות הגולש, כולם עסוקים ביום יום אבל בתי הספר מומחים בלנווט אותך עם הרוח וכמובן שגם אתה צריך מדי פעם לנווט כמה שאפשר כי כמו שאתה יודע ספורט הקייטסרפניג תלוי במשתנה שהוא רוח. בדר"כ אצל כולם הקורסים מחולקים למספר מפגשים כאשר כל מפגש הוא בן שעתיים, גם אם תספיק לעשות פעם בשבוע זה מצויין, אין שום בעיה. טווח המחירים של הקורסים פחות או יותר נע בין 150-200 שקלים לשעה - קורסים פחות או יותר נעים בין 6 שעות ל- 10 שעות, זה גם משתנה אצל בתי ספר שונים אבל מה שבטוח שתמיד תוכל לקחת מפגשים גם בבודדים אם תסיים את הקורס ועדיין תרגיש שזה לא מספיק. מבחינת ציוד - כל הקורסים בבתי הספר כוללים ציוד - לא צריך למשכן את הבית, כמו שגל אמר לפני , לא לקנות ציוד לפני שאתה עושה קורס! טווח המחירים - מה שגל אמר לך נכון לגבי רכישת ציוד גלישה. תעדכן אותי בהתפתחות, אני בשלב הראשון הייתי מטלפנת מבקשת הנחה כי אתה חייל
ובוחרת את אחת האפשרויות באזור חיפה וקדימה לקורס.... בהצלחה! חגית עוז

Ed Hunter

New member
תודה על התשובות!

מישהו יכול לתת לי את המספר של אסף אשד, כי לא הצלחתי למצוא אותו בשום מקום...

kiteaway

New member
קורס קייט מרוכז בכינרת

הי אני מאמין שהאופציה הטובה ביותר עבורך היא להגיע אלינו לחופשת רגילה לכמה ימים מרוכזים בכינרת,,או אפילו חמשוש,,אצלנו הרוח זה דבר בטוח וזה חובה לקיים את הקורס ברוח טובה ויציבה,,אופציה נוספת זה להגיע כול פעם למיפגש 1 בשבוע למשך 3 שעות,,לפרטים עלינו ועל שיטת הלימוד שלנו בכינרת אתה מוזמן להיכנס לאתר שלנו או להיתקשר 098666991 www.kiteaway.co.il

למעלה