קיילי מינוג (טרבל מייקר, שים לב)

KM-AIR

New member
קיילי מינוג (טרבל מייקר, שים לב)

לא רציתי להעלות את השרשור, אבל קיילי מינוג זה עם ג´ וזה סופי. בבקשה לא להתווכח- יש לי הוכחות בוידאו ובאודיו שלה ושל כל בני משפחתה אומרים את זה. מישהו בשנת 1988 החליט שהוא ממציא את השפה האנגלית מחדש ועשה לה את העוול הזה, ממש כמו שבהתחלה אמרו "דידו" ולא "דיידו", או מריה קאריי ולא מאראיה קארי- אבל מי בכלל זוכר. חבר´ה- חוקי הדקדוק באנגלית לא חלים על שמות. אז תנו למביני דבר לתקן אתכם... בברכה משטרת קיילי מינוג Thank You For Flying KM-Air

LooNA

New member
מסכים עם כל מילה

"קיילי-מינו" (כ- KALY MINO) זה כזה אייטיז. אנחנו בשנת אלפיים! קיילי חזרה הג´ חזרה יחד איתה. אז יאללה- מי הזמרת הטובה בעולם?.... קיילי מי...? כל הכבוד! הנאמן.

ביג דיל

New member
מצטרף אליהם

לא יכולתי לראות את ההודעות ולהישאר "בחוץ". אין לי כלום להגיד חוץ מיחי המלכה! ראיתם אותה בטקס mtv? מ-ה-מ-מ-ת-! נשאר קצת בד מהשרוול אז עשו לה גם שימלה.

אנשים, אני דיווחתי על כך מזמן. בכל

אופן, ממש בזיון טקס הmtv, קיילי היתה צריכה לזכות בכל הפרסים. מה זה ג´ניפר לופז? בושה שאחת כמו מריה קארי למשל, היתה מועמדת והיא לא. להלהלהלהלהלהלהלהלה.

KM-AIR

New member
נראה לי שזה יהיה מועמד בשנה הבאה

אם אינני טועה- המועמדים נקבעים בין ספטמבר 2000 לספטמבר 2001. מכיוון ש- cant get you out of my head יצא רק בספטמבר, אז יכול להיות שהוא יחשב לטקס של שנה הבאה. ובכלל, אחרי הסינגל הבא- IN YOUR EYES שהוא בעיני שיר הרבה יותר טוב, היא תראה לכולם מה זה אופנה ותאמינו לי שתהיה מועמדת! אז... ת´נק יו פור פליינג...

אם אינני טועה את הפרסים קובעים

80 מבקרי מוזיקה (טיפשים ככל הנראה) או יותר נכון אנשי הMTV בהתאם כמובן למה שמוכתב להם מחברת האם בארה"ב (פרסי MTV "אירופה" - ממש בדיחת השנה). ואם מריה קארי מועמדת על החצי שיר שהיא הוציאה לזמרת השנה... וואחס. חוצמזה שגם שנה שעבר ה התעלמו מקיילי בכל המועמדויות. אניווי, אני שמעתי שפארלפון רוצים לשחרר דווקא את DANCEFLOOR המעצבן.

KM-AIR

New member
הסינגל הבא

יש כל כך הרבה קולות בקשר לזה- ג´יימס לורנס שעובד ב"מאשרום רקורדס" אומר בודאות ש- IN YOUR EYES יהיה הסינגל הבא, אפילו יש תאריך יציאה- 21 בינואר, רימיקס ע"י רוג´ר סאנצ´ז (מעולה!) בבריטניה יש מישהו שאמר שהסינגל הבא יהיה FEVER בכלל, ובצרפת- LOVE AT FIRST SIGHT אז: או שעושים לנו עבודה קשה, ובכל מדינה יצא סינגל אחר- מה שאני לא מאמין. בכל מקרה, שבוע הבא יש לקיילי באג´נדה צילומים לקליפ חדש, ככה שבטוח עד אז הכל יתבהר.

דווקא מאד הגיוני

את CGOOMH הם הוציאו בצרפת מאוחר, ולאור כל הסיפור עם YOUR DISCO.. זה די הגיוני להוציא סינגלים שונים לשווקים שונים (ע"ע ג´ניפר לופז).

KM-AIR

New member
במקרה של ג´ניפר לופז

זה היה ממש מחשבה נכונה: Im Real בארה"ב ו- AINT IT FUNNY שהוא פשוט הרבה יותר מתאים לאירופה- הוא פחות קשה מ-Im Real למרות שעכשיו גם הוא יצא בבריטניה. Your Disco Needs You יצא בגרמניה, ובצרפת היא אף פעם לא הצליחה בהיסטריה (תקן אותי אם אני טועה). למרות שLove At First Sight מאד מזכיר את הדאנס הצרפתי של "מודג´ו" (אותו בס), ולכן זה הגיוני. בכל מקרה, לא נראה לי שקיילי תצלם 3 קליפים במכה אחת, לקידום מכירות של 3 סינגלים ב-3 מקומות שונים. זו עבודה כמעט בלתי אפשרית! תחשוב על זה!!

מה קרה לך, קיילי היתה אלילה בצרפת

הם העריצו את האדמה שהיא דרכה עליה. אבל אין ספק שהפוזות שלה מאז האלבום הלבן הורידו להם את החשק (ובצדק) בשנים האחרונות. ואם לופז יכולה לצלם 2 קליפים במכה.. אז קיילי לא תוכל 3? האמת היא, שעד כמה שאני אוהב את FEVER, לא נראה לי שהיא תשחרר אותו כסינגל. אני רק מקווה שהיא (או יותר נכון פרלאפון) לא תפשל בבחירת סינגלים כמו באלבום הקודם.

KM-AIR

New member
אם יצא לך לראות את

An Audience with Kylie Minogue בודאי היית מסכים איתי שהיא נותנת שואו בשיר FEVER שלא היה כדוגמתו! לדעתי זה לא מתאים להיות הסינגל הבא, אבל גם אם זה יהיה- זה לא כל כך נורא. כל שלושת ה"מועמדים" הם בעצם השירים הכי טובים בדיסק, ככה שהפעם "פארלופון" לא יפשלו... אלא אם... "דאנספלור" ...או מיי גוד...לא...

פשוט צריך להרוג את קתי דניס, אולי

זה יעוזר. אישה שעשתה קליפ שבכל הקליפ היא יושבת באוטובוס ושותה מים מינרליים. וואחס..

KM-AIR

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

troublemaker

New member
אז ככה......

נכון שיש בשם המשפחה שלה את ה G, ונכון שבמקור צריך (ודגש על "צריך") לבטא את זה, אבל בגלל הסלנג ודרך הדיבור (האוסטרלית לפחות) לא מבטאים את ה G. אז נכון שמשפחה וקרובים לרוב (גם אז לא כולם) כן יבטאו את זה, אבל שאר האנשים לא יבטאו את זה. ככה זה הולך וזה מה שיש.

KM-AIR

New member
ממי, אני לא מתכוון להתווכח איתך

יותר על נקודת הג´. אתה לא מבין באופנה. בטח שלא במינוגיות...

למעלה