קיילי מינוג מצטרפת לדוקטור הו?

קיילי מינוג מצטרפת לדוקטור הו?

האם זה אומר שבילי פייפר סיימה את התפקיד שלה? (אגב היא עומדת להתחתן בשנית בדצמבר) והיום בפוקס תפסתי איזה פרק הזוי לחלוטין של הסדרה וג'ון מריצה שיחק שם את קפטן ג'ק, כמה פעמים הוא השתתף בסדרה לפני שעבר לטורצ'ווד? הנה קיילי - Kylie Minogue has revealed she wants to return to Doctor Who permanently as a new assistant. The singer, 39, plays a waitress on the Titanic alongside Time Lord David Tennant in this year's Xmas special and is said to have had a blast filming. 'If they want me back I will be there like a shot,' she tells the Daily Telegraph. And producers of the BBC show are just as keen for Kylie to join the cast full time. 'Kylie just sizzles in her scenes,' a source says. 'It's going to be one of the best episodes ever.' She must love Spinning Around in the Tardis.

assafTV

New member
בוקר טוב אליהו

ראשית אתחיל מזה שקיילי מינוג לא מצטרפת לסדרה אלא תופיע בפרק חג המולד השנתי שישודר בבריטניה בחג המולד הקרוב. מה שציטטת שם נראה לי יותר כמו הייפ יח"צני ותו לא ("מאד נהניתי להצטלם לדוקטור הו! הלוואי שאוכל להצטרף לסדרה באופן קבוע! גם המפיקים מאד מתלהבים מהרעיון!"). כמובן שאם היא אכן תצטרף לסדרה זה יהיה חיובי בעיני אבל לא נראה לי שזה יקרה. מקסימום הופעות אורח פה ושם. בילי פייפר עזבה את הסדרה לאחר העונה השנייה. דמותו של קפטן ג'ק הופיעה לראשונה בפרק 9 בעונה הראשונה והוא הופיע בחמשת הפרקים האחרונים בעונה. כשהסתיימה הוחלט על הספין-אוף טורצ'ווד ושקפטן ג'ק יהיה הדמות הראשית שם. מה קרה לג'ק בין עונה 1 של דוקטור הו לטורצ'ווד? את זה נגלה בפרק 11 בעונה 3 של דוקטור הו (קפטן ג'ק משתתף בשלושת פרקי סיום העונה השלישית שם קופצים לביקור גם סר דרק ג'קובי וג'ון סים). החל מעונה 3 לדוקטור יש קומפניון חדשה (מרתה ג'ונס בגילומה של פרימה אג'ימן) אך זו זכתה לתגובות צוננות ולכן דמותה פרשה מהסדרה בסיום העונה. כיוון שהיא חתמה על חוזה לשנתיים את השנה השניה שלה תחת החוזה היא תבלה בטורצ'ווד (3 פרקים בעונה 2) והיא תתארח בעונה 4 של דוקטור הו החל מאמצע העונה. בספיישל חג המולד השני (ששודר בין עונה 2 לעונה 3) התארחה הקומיקאית הבריטית קתרין טייט. טייט תחזור לסדרה בעונה 4 כקומפניון החדשה והקבועה של הדוקטור. כך שגם אם קיילי תצטרף לסדרה, היא תיאלץ להסתפק בתואר קומפניון #2.

תודה אסף,ברשותך עוד כמה שאלות

מכיוון שהיום צפיתי לראשונה בפרק מלא מהתחלה ועד הסוף ואולי בעבר זיפזפתי פעמיים לכמה דקות אין לי מושג מה הולך שם,במקום שאחפש ברשת עדיף לקבל תשובות מדויקות ממעריץ. כמה דוקטורים היו לאורך העונות? כולל בגלגול הקודם. למה בילי לא המשיכה? אז הפרק ששודר היום היה הראשון שבו נחשף קפטן ג'ק? ואיזו סדרה מביאה יותר רייטינג בבריטניה,טורצ'ווד או הדוקטור?

assafTV

New member
אני לא ממעריציה הותיקים של הסדרה

התוודעתי אליה רק בגלגולה המחודש. חיפוש קל בוויקיפדיה ייתן לך הרבה תשובות וגם במסך המפוצל התפרסמה בזמנו כתבה ששופכת אור על ההיסטוריה העניפה של הסדרה. בסדרה המקורית על 26 עונותיה היו 8 דוקטורים. כריסטופר אקלסטון הוא הראשון בסדרה המחודשת והתשיעי סה"כ. דיוויד טננט הוא הדוקטור העשירי. בילי פייפר בילתה תשעה חודשים בשנה בצילומים מתישים, רחוק מהבית ומהחבר אז היא החליטה לפרוש. בהנחה שפרק 9 הוא זה ששודר היום (זה חלק א' של פרק כפול) אז כן, זה הפרק הראשון שאנחנו פוגשים את דמותו של קפטן ג'ק. אי אפשר לערוך השוואה הוגנת בין הרייטינג של הסדרות. דוקטור הו משודרת ב-BBC1 במוצאי שבת בשעה כל-משפחתית והיא אחת התכניות הניצפות ביותר בבריטניה. טורצ'ווד שודרה בערוץ הדיגיטלי BBC3 בשעה מאוחרת וכוונה לקהל מבוגר יותר. יחד עם זאת במסגרת שלה, טורצ'ווד הביאה רייטינג מצוין והיתה מבין התכניות הניצפות של הערוץ ולמעשה למעט משדרי ספורט היא התכנית הנצפית ביותר של הערוץ - ואחת הניצפות ביותר אם לא הכי נצפית בשידור הדיגיטלי. העונה הבאה תשודר כבר בערוץ הארצי BBC2 אך כאמור, הסדרות פונות לקהל שונה (טורצ'ווד לקהל בוגר ודוקטור הו לקהל צעיר כולל ילדים, זו הסיבה אגב מדוע הדוקטור לא הופיע בטורצ'ווד, כדי שילדים לא יתפתו לצפות בסדרה עתירת סקס ואלימות. זו גם הסיבה מדוע לא מוציאים אקשן פיגרז מטורצ'ווד, כדי שהילדים לא יצפו בסדרה שלא מיועדת להם).

gilriv

New member
היה לי רעיון -איך לראות את כל היסטורית הד

>youtube.com , תכתוב "דוקטור הו -עדיפה יותר את החיפוש הלועזי כי שם יש יותר עדיפות לסדרות או למאחורי הקלעים של הBBC אפילו > גם סדרות אחרות מוצאים שם זה גם טוב [לבדוק תכתבו בחיפוש שם את SUGER RUSH TV

gadgad0

New member
../images/Emo51.gif לגילריב על ההמלצה על "שוגר אהובתי"

סדרה נחמדה מאוד. נהניתי (עד עכשיו). לא התכוונתי לראות אלמלא המלצת עליה.

gilriv

New member
רובין הוד -הנסיך מלוקסלי {סידרת חדשה

-מיום ראשון ,במקומה של טרוצווד סידרה הרפתקאות מקורית של ערוץ הבריטי { ישנן בנות עונה הרביעית פרמדיק מצוינת דווקא ועוד מאלן יופי

../images/Emo51.gif אסף

עד היום מה שהכרתי מהסדרה זה את נעימת הפתיחה המיתולוגית והרימיקס המדהים שעשו לה האחים הארטנול הלא הם ההרכב האלקטרוני המשובח- אורביטל. עכשיו אני מבין קצת יותר. :) הנה איך יצרו את הנעימה בקטע ישן מתוך אולפן ההקלטות של הגרסא המקורית הנה הרימיקס והנה מתוך הופעה חיה בפסטיבל גלסטנברי.

למעלה