קיילי מינו אני עוד מבין. אבל מדונה?

יניב1

New member
קיילי מינו אני עוד מבין. אבל מדונה?

נכון שהיא דיווה. היו לה כמה שירים נחמדים. (בעצם, אחד ידוע וזהו - WHAT IT FEELS...) אבל זמרת השנה. לא ולא. מילא אם זה היה נקרא זמרת השנתיים, עוד איכשהו בסדר, עם מיוזיק ואמריקן פאי - אבל זה בכלל נכנס מהשנה שעברה ולא נחשב, סו ווט? אנשים, תתעוררו ותראו את ג´ניפר. היו לה כל כך הרבה להיטים טובים השנה. מAINT IT FUNNY דרך REAL וLOVE DON"T COST A THING ו PLAY - כולם אגב כמו שאני רואה את זה עומדים להיכנס למצעד השנתי של גלגל"צ. אז מה? אולי תעשו חושבים פעם נוספת?

בהחלט

הרי ברור שקיילי מלכת השנה ואין על מה להתווכח, אבל מדוע מדונה והמגעילרה שלא עשו שום דבר משמעותי השנה מועמדות, אלוהים (והצפן) יודע.

KM-AIR

New member
מכירות של...

2.4 מליון סינגלים ברחבי העולם השנה של cant get you out of my head מתוכם 940,000 בבריטניה... וחכו חכו לקליפ הבא-in your eyes-...

חולוני

New member
איך אני שונא אנשים שמודדים..

טיב של מוזיקה לפי מכירות..למי איכפת כמה הוא מכר?

אכפת.

וזה מכרה ,לא מכר. אני לעומת זאת שונא אנשים שחושבים שרק בגלל שאלמוני-פלוני מסויים מכר בדיוק 4 עותקים מהאלבום שלו (או יותר טוב, לא מכר בכלל) זה הופך אותו לאומן "טוב" וכמובן מלת המפתח בז´ארגון המתנשאים "לא ממוסחר".

חולוני

New member
בוא אני אגיד לך משהו..

נגיד יש בחורה. ונגיד יש בחורה אחרת. בחורה אחת נראית טוב (לא שזה משנה..), וגם הבחורה השניה נראית טוב. לבחורה אחת אין קול ממש מיוחד. לבחורה השניה דווקא יש קול נורא מיוחד ויפה. הבחורה הראשונה (זאת בלי הקול המיוחד..) אוהבת כסף, אוהבת הצלחה. אוהבת פופלאריות. אוהבת קהל מעריצים בני טיפשעשרה. היא תעשה הכל בשביל הצלחה. הכל, הכוונה הכל (תפתח קשרים במקומות הנכונים, תשכב עם המפיק שלה, תארגן לעצמה יחסי ציבור אדירים, תקליט שירים קליטים שיופיעו ב MTV..ועוד..). ויש את הבחורה השניה. הבחורה השניה אוהבת מוזיקה. אוהבת לשיר. אוהבת ליצור. לא איכפת לה מהכסף ומההצלחה, איכפת לה רק מהמוזיקה שלה, מהאמנות שלה. אם המוזיקה שלה תמכור או לא, זה יהיה רק בונוס. היא לא תחשוב מראש "איזה שיר סופר-קליט כדאי לי להקליט כדי שהוא ימכור מיליונים?". עכשיו, השאלה שלי אליך - מי מבין שתי הדוגמאות שהבאתי אתה היית שומע? את זאת שמוכרת "100 מיליון" אבל בעלת קול לא ממש מיוחד, שאין לה ממש כישרון חוץ מלנענע את התחת והציצי באיזה קליפ.. או את זאת בעלת הקול המיוחד והיפה, אך הלא מוכרת..(ספק אם אתה מכיר בכלל את הדוגמא הזאת..)? אני מנחש שאת הראשונה..(ותקן אותי אם אני טועה..). המסקנה - אתה חי בבועה. אתה חושב שמה שמוכר זה טוב, ומה שלא, לא. אתה טועה, ובגדול. אם באמת היית אוהב מוזיקה, היית הולך על האמנית היותר כשרונית בלי קשר לאיך היא נראית, או כמה מכרה.. אבל כנראה שאתה חי על טרנדים, על MTV, על "מה שמוכר". וחבל. מאוד. אני אישית ממליץ לך לנסות להרחיב קצת אופקים ולצאת מהבועה שלך. בתור התחלה, בוא אני אתן לך דוגמא לקול נשי מעולה, אבל לא ממש מוכר.. בעצם תלוי למי. אלו שתי דוגמאות לאמנים אמיתיים. אמנים שמעניינת אותם אך ורק המוזיקה, ולא כל השטויות מסביב שאתה כ"כ נהנה לקשקש ולהתעניין בהם.. תנסה להוריד את השיר האלו, תשווה את הקול של הזמרות לקיילי מינו לדוגמא, ותראה לבד את ההבדל. קבל: Lacuna Coil - Falling Lacuna Coil - Falling Again Lacuna Coil - To Myself I Turned Lacuna Coil - Heir Of Dying Day Nightwish - Sleeping Sun Nightwish - She´s In My Sin Nightwish - Angels Fall First Nightwish - Walking In The Air מספיק לך? תוריד ותשמע לבד את ההבדל.

MARMELAD

New member
חחחח... הרגת אותי חולוני.....

שירים שבכותרת שלהם יש יותר מדי מלים כמו אוויר, נופלת, מלאכים, ישנה... נפסלים מייד. אני מעדיף שירים טפשיים, מצחיקים, קליטים ומופקים היטב. דרך אגב, אולי זה נורא נחמד תיאורטית לאמר שלזמרות המצליחות אין קול מדהים, אבל היום כשיש כזה שפע של זמרות גם אתה תוכל למצוא זמרת מסחרים לחלוטין ו.. כן כן... בעלת קול מדהים. חוץ מזה שזה כבר עניין של טעם, בעיניי למשל, מיקי קם היא זמרת מצוינת

**Blue-Lagoon**

New member
על מה אתם רבים בכלל?

למרות שאני לא מכירה הרבה זמרות ממוסחרות שיש להן קול יפה ובדרך כלל הקליפים המושקעים והכל רק מסתירים את העובדה שהזמרת אממ לא ממש מוכשרת אחרי הכל זה רק עניין של טעם ויש זמרים שאכפת להם מההשקעה של הקליפים והמראה והייחסי ציבור וכו´ וכו´ ויש כאלה שיותר משקיעים במוזיקה שיהיה אני עדיין חושבת שקווין גריפין הוא זמר השנה (חחח למרו שאני אתפלא מאוד אם מישהו פה מכיר אותו) בכל מקרה בלי שום קשר להודעה ראיתי היום את הקליפ של I´LL TAKE THE RAIN איזה טראגי הוא! לבכות פשוט.. איזה כלב מסכן!

Alinush182*

New member
לדוגמא:

אל תהרגו אותי....... לפי דעתי לכריסטינה אגילרה יש קול ממש יפה אבל היא מאוד ממוסחרת ומבזבזת את הקול שלה, אם היא הייתה משתמשת בקולה לשירים יותר נורמליים ולא בריטני מ´ס 2 אז היא הייתה זמרת גדולה........
אלינה

**Blue-Lagoon**

New member
גם אני חושבת ככה

יש לה קול מאוד יפה אבל העובדה שמשווים אותה לבריטני ושהשירים שלה מטופשים הופכים אותה לעוד בריטני כזאת וזה באמת ביזבוז

עוגייה

New member
בוא אני אגיד לך משהו..(כמה מקורי)

אני חייבת לציין שיש בך כמה דברים שנוראאא מעצבנים אותי {ולא, אני לא הולכת לדחוף ת´ראש לאסלה או כל רעיון מתחכם שתציע לי, ותודה מראש.}
אתה תמיד כותב מגילות. או משפטים. מאוד קצרים. עם. המון נקודות.
אתה לא קולט שנמאס לאנשים לשמוע על כמה שאתה אינטיליגנט ושומע מוזיקה מצויינת, ושאין שום סיכוי בעולם שתצליח לשנות דעה של מישהו, ולוּ רק בגלל שאתה מתנהג כמו ילד קטן שחושב שהוא יודע הכל.
תפסיק להטיף לאחרים על איזה מוזיקה לשמוע כי as I said before זה לא מזיז לנו ת´ריסים מה אתה אומר- אתה סתם מבזבז אנרגיה {ועוד אנרגיה שלילית...לא חבל?} בברכת חנוכה
שמח, אני.

KM-AIR

New member
אם היית אוהב מוסיקה באמת...

היית מבין שלכל סגנון מוסיקה יש זכות קיום... גם למוסיקה של "הזמרת שמנענעת את התחת ואת הציצי". לא רק סגנון המוסיקה שאתה אוהב נחשבת ל"מוסיקה טובה". היא טובה בעיניך, וזה ההבדל. זה אולי חולני, אבל כולנו שונים זה מזה...

חולוני

New member
אני מדבר על מוזיקה כאמנות.

ופה זה כבר לא עניין של טעם אישי. רוב האנשים מכירים רק את הדוגמא הראשונה, ולא את הדוגמא השניה. אני דיברתי על מצב שבו הוא היה מכיר את שתי האפשרויות, והיה מסוגל להבחין בין אמנים שעושים מוזיקה בשביל ההכסך וההצלחה, לבין אמנים שעושים מוזיקה בשביל המוזיקה והאמנות. את סיגר רוס את\ה מכיר\ה? הנה לך דוגמא ללהקה שעושה מוזיקה אך ורק בשביל האמנות, ועדיין הם די פופלאריים בעולם.. כנ"ל רדיוהד, שהם מצליחים בזכות, ולא בחסד. יש הבנה?

KM-AIR

New member
גם לייצר להיטים בשרשרת...

ולא לפספס אפילו פעם אחת, כמו שעשו סטוק-אייטקין-ווטרמן בסוף שנות השמונים בשבילי זו אמנות... השאלה מה אתה מגדיר כאמנות... שים לב- זה לא ויכוח! אני לא מנסה לשכנע אותך שאני צודק, ואני לא חושב שאתה צודק- ולכן דיעותנו תשארנה חלוקות.

ביג דיל

New member
דרך אגב...

המכירות של החדש של קיילי בארץ מסתכמות עד עכשיו בכ-3000 עותקים, שזה בערך כפול ממה ש light years מכר. האם זה טוב? לא יודע. מה שכן, קיילי מעולם לא מכרה כמויות בארץ (מלבד שני הראשונים), אז יש התקדמות.

הבהרות...הבהרות...

ג´רי עליך אני מתפלא...מדונה הוציאה בתחילת השנה (או לקראת סוף השנה שעברה איך שאתם מסתכלים על זה) את don´t tell me והוציאה ממש ממש עכשיו את האוסף שלה כשבתווך היא באמת הוציא את what it feels like... (הלא משהו לטעמי), כריסטינה אגילרה אכן לא פעלה לבדה השנה היא הוציאה את lady marmalde עם עוד 3 זמרות וזכתה להצלחה עצומה ובתחילת השנה לקראת פסח הוציאה את הדואט (האפקטיבי) עם ריקי מרטין nobody wants to be lonely קפיש ?

GEL

New member
חמודים וחמודות.!!!!!

הסתכלתם מי מובילה ( די בגדול ההיתי אומר!!!) בסקר??????זאת מדונה היא ולא אחרת.......אז הטענה של יניב למה מדונה מועומדת היא די מגוכת מדונה תמיד היתה ותמיד תהיה אקטואלית וגם בשנה די " חלשה " שלה היא ראויה להיות מעומדת ןלמי שלא אוהב את WHAT IT FEELS( שמעתם את המיקס אגב? )אז שיזכור שבתחילת השנמה יצא DONT TALL ME שהיה להיט ענק!!ולקראת סוף השנה היא הוצאיה אוסף להטים ןגירסאות מועדונים ל- IMPRESSIVE INSTANT (שהגיע למקום 1 במצעד המועדונים באמריקה ) מקווה שענתי לטענות שלכם

אני רוצה 50 ! ../images/Emo98.gif

טוב אז מעבר לעובדה שתוך 48 שעות הצביעו 47 אנשים בסקר, בין אם זה אמיתי ובין אם זה מזויף...אני רוצה שתביאו לי עוד 3 אנשים, זהו הפכתי להיות דודו טופז...זאת המשימה שלכם עד מחר בערב לפני ש"להקת השנה" תעלה על המוקד...חושבים שאתם יכולים ? בואו נראה ל
איפה מצביעים הכי הרבה...דרך אגב לעניות דעתי זהו מס´ שיא של משתתפים בסקר, אני עדיין בודק את זה !

Alinush182*

New member
אני דורשת!

שבלינק 182 יהיו מועמדים ללהקת השנה....... אחרת אני פורשת מהפורום הזה! איומים?אני?מה פתאום....... סתם....... צפניה אני רצינית אני רוצה שבלינק182 יהיו להקת השנה!

למעלה