קייל-איך אוכלים אותו?!
היי, רציתי לדעת קצת מידע על דרכי הכנה/בישול של הקייל
אפשר לאכול אותו איך שהוא בסלט? (כמו חסה,רק לשטוף?) האם הוא טעים ככה? כי שמעתי שהוא מר..
האם אפשר להכין אותו בתנור יחד עם האנטיפסטי?
ולהוסיף למרק? או שהטמפרטורה של החימום במרק תהרוס את הערכים התזונתיים של הקייל?
אשמח למתכונים פשוטים להכנה
היי, רציתי לדעת קצת מידע על דרכי הכנה/בישול של הקייל
אפשר לאכול אותו איך שהוא בסלט? (כמו חסה,רק לשטוף?) האם הוא טעים ככה? כי שמעתי שהוא מר..
האם אפשר להכין אותו בתנור יחד עם האנטיפסטי?
ולהוסיף למרק? או שהטמפרטורה של החימום במרק תהרוס את הערכים התזונתיים של הקייל?
אשמח למתכונים פשוטים להכנה