בכיכובם של בראדלי קופר (וויל טיפין מ"זהות בדויה", זאכרי לודג' מ-Wedding Crashers) ופייטון אוסוולט (ספנס ב"מלך השכונה וקולו של העכברוש רמי ב"רטטוי"). הסדרה היא על יחידת עילית של ביון-נגדי, המוסווית כחבורת פקידים משועממת וממורמרת במשרד ממשלתי אפור. רעיון טוב, לשם שינוי...
הקומיקאי, שהגה את המשפט הנצחי "ערב טוב, אני צ'בי צ'ייס ואתם לא", שפתח את עידכוני החדשות בעונותיה הראשונות של SNL, יגיע ל"אחים ואחיות" כאהובה לשעבר של סאלי פילד, ויתחרה על ליבה עם דני גלובר.
מה הלאה תגיד לי שהיית בפסטיבל אייקון בסינמטק ת"א? שבוע שעבר נקלעתי בטעות לאיזור בזמן הפסטיבל וראיתי גברים (וקצת נשים) בגילאי 20-40 עוטים על עצמם גלימות ותחפושות שונות עם חרבות משחזרים סצנות מפורסמות מסרטי מד"ב.... בעעעעעע אחד גדול. לפחות זו הזדמנות לשלוף מהארכיון את הקליפ האגדי של הכלב טריומף..
ואל תלכלך! חלק מאותם בתולים כבר גרים מחוץ לבית! ו-Show Me.. התבלבל, זה לא שרוב אלו שהיו באייקון היו גברים והשאר נשים, להיפך - הרבה לסביות (אני מניח שאלו חלק מהגברים אליהם התכוונת), ועוד לא מעט הומואים. אני בכל אופן מיציתי את האייקון ועולמות ושאר הכנסים. למען האמת הכנסים והאנשים האלה די מוציאים לך את החשק לצפות בסדרות האהובות ("בפרק 7.14 כשהם ביקום המקביל והוא שולף את רובה הניוטרונים ויורה בכפיל שלו הוא עושה זאת מזוית שבלתי הגיוני שאפשר יהיה לפגוע במטרה. הסדרה הזו איבדה את אמינותה מבחינתי!").
- דרמת מתח (מצויינת, אגב) על סוחר סמים מונקובר, שמגיע לידיו מידע רגיש בנושא פעילות יחידה למלחמה בסמים. יש, אגב, עונה שניה (7 פרקים) לסדרה הזאת, שעולה ממש בימים אלה בקנדה.