קיים או לא קיים

• פותח הנושא muzza
  • פורסם בתאריך

muzza

New member
קיים או לא קיים

נדמה לי, ואני לא בטוח בכך, שבכל סייב חדש שחקנים מסויימים "נעשים" טובים יותר וטובים פחות. אני נוהג לקנות את הבלם tommy jonson (יש שתי נקודות מעל הo הראשון) השוודי, לרוב הוא מעולה, אבל קרה לי גם שהוא הציג יכולת מזעזעת ונאלצתי להיפטר ממנו בהפסד. האם זו מקריות, או שיש מנגנון אקראיות ביכולות השחקנים?

ליטן א

New member
יש..

יש כמה סוגים של אקראיות.. דבר ראשון, שים לב לבאלאנס של השחקן. אם זה ברמה נמוכה, סימן שהוא יכול לתת משחק אחד מדהים, ומשחק אחר עם ציון 4.. דבר שני, וזה דבר שלא גלוי לעין (עד כמה שאני יודע), זה מה שנקרא "משחקים גדולים". הרבה מאוד שחקנים, גם במציאות, מגיעים למשחקים חשובים, כמו הקרב על האליפות, גמר גביע, דרבי, וכן הלאה, ופשוט מקבלים פיק ברכיים.. ככה גם במנג´ר.. אין לי מושג איך אפשר לגלות את זה בתוך המשחק, אבל פעם אחת, כשנכנסתי לאיזה אדיטור למשחק, ראיתי שיש אפשרות כזאת של "משחקים גדולים".. אגב, אותו טומי ג´ונסון הזה, הוא באמת בלם מצויין.. לצערי, קניתי אותו ב2008/9, ולא זכיתי לראות ממנו הרבה, בגלל הגיל שלו..

muzza

New member
באלאנס או קונסיסטנסי?

לשחקן יש את שתי התכונות, תמיד חשבתי שבאלאנס זה שיווי משקל וקונסיסטנסי זו עיקביות ביכולת (לא ציון 9 ואז 4), טעיתי? מישהו יכול להבהיר את העניין? אגב אדיטור, אני מודה שהסתובבתי בו כמה פעמים, לא כדי לרמות במשחק, סתם לכיף לראות מה המתכנתים חושבים על שחקן זה או אחר. פרט פיקנטי- לשחקנים יש חברי צוות מקצועי שהם אוהבים וכאלה ששנואים עליהם (לדוגמה- בקהאם מעריך מאוד את ראיין גיגס), ואייל ברקוביץ´ שונא את ג´ון הארטסון, מעניין למה

ליטן א

New member
המממ....

בוא נתחיל בזה, שאני אבהיר שזה שאני מנהל הפורום, זה לא אומר שאני ספץ במשחק... אני בטוח שיש כאן המון מנג´רים שטובים ממני בהרבה במשחק, ואפילו במשחק און ליין יכולים להביס אותי... אני כאן, רק בשביל שאני אוכל למחוק את ההודעות שלכם אם בא לי ולהיכנס לפורום המנהלים שדובר עליו כה רבות...
וברצינות, כל מה שעושה אותי שונה מכם, זה הצבע הכחול של השם, ושאני כאן צריך לשמור על הסדר ולא אחרים.. עכשיו, לנושא.. כשמדברים על באלאנס, אני לא מאמין שמדברים על עד כמה השחקן יציב ולא נופל על הריצפה...
, אלא על עד כמה הוא יציב מבחינת יכולת טובה... ואיפה ראית קונסיסטנסי? חיפשתי פעמיים בכל הנתונים, ולא מצאתי..

Nomero Uno

New member
ליטן, אתה טועה

קונסיסטנסי - עד כמה השחקן יציב מבחינת היכולת לעומת זאת באלאנס - עד כמה השחקן יציב ויכול להישאר על הרגליים אחרי תיקול

ליטן א

New member
הממממ (2)

אתה יכול להעלות תמונת מסך, עם ריבוע מסביב לאיפה שרשום הקונסיסטנסי הזה..? פעם שלישית עכשיו חיפשתי, ועדיין לא מצאתי.. באג אצלי? או שאולי זה באג במוח?

muzza

New member
כן, זה מה שאני חושב

אולי קונסיסטנסי זה נתון מוחבא, שרואים רק באדיטור, כשאני לא מול הנתונים של שחקן אני נוטה לשכוח דברים כאלה.

muzza

New member
אוקיי בירור סופי לגבי העניין

באלאנס הוא נתון שניתן לחזות בו, ומייצג את יציבותו, פיזית, של שחקן לעמוד בתאקלים של היריבים. קונסיסטנסי הוא נתון עליו ניתן לגלות דרך האדיטור (די הורס, לדעתי) או דרך הפידבק מהצוות המקצועי (סגנון "רוי קין הוא שחקן חשוב מאוד ויציבותו ראויה לציון").

ליטן א

New member
אוקיי, תודה על המידע ../images/Emo13.gif

עכשיו מה אני עושה עם כל השחקנים הזבלים שקניתי, רק בגלל הבאלאנס שלהם...
(סתאאאאם)

Shir17

New member
צוחק ליטן???

אני באמת אף פעם לא קונה שחקנים שהבאלאנס שלהם נמוך כי הייתי בטוח שזה מדבר על כמה הם שומרים על יציבות ממשחק למשחק... אופפפפפפפס... אבל זה לא רע שיהיו לך שחקנים עם בלאנס גבוה בכל מקרה, אז יצא בסיידר... (כנראה בגלל זה ציגאלקו התחיל את העונה השנייה שלו כמו אפס אחרי איזה 40 גולים בראשונה, יש לו באלאנס גבוה אמנם אבל כנראה CONSISTENCY נמוך...) במילה אחת- בעעעעע!

WarrenG

New member
כולכם טועיםםםםם

באדיטור לחלק מהתכונות במקום מספר רשום 0 ואז כשאתה פותח עונה המחשב מגריל מספר ליכולת הזאת - אבל זה קצת יותר מתוחכם - אם ביכולת עכשיות או בפוטנציאל יש מספר גבוה אז סביר להניח שהמספר בהגרלה יהיה גבוה יותר

למעלה