קיים קשר בין לחץ דם גבוהה לCFS?

nightguy19

New member
קיים קשר בין לחץ דם גבוהה לCFS?

בן 20,תקופה ממשוכת אני סובל מתשישות יתראה שינה מרובה ולא עוזרת. בימים האחרונים אני סובל מחום גבוה יורד ועולה ,חולשות בכול הגוף ,ישנוני,כאבים באזורים שונים,כאבי ראש עזים,סחרחורות וכאבי גרון.לאחר 7 ימי סבל כאלה החום עדיין לא יורד סופי.הרופא אצלה נבדקתי שלחה אותי לבדיקות דם באשר לנגיפי CMV /EBV .תוצאות עדיין לא הגיעו. בבדיקת לחץ דם כחלק מהבדיקות התגלה לחץ דם 157/97 ודופק 139 החום נע בין 37 ל 39(במהלך הימים) ..אינפוזיות מורידות את החום וכדורי אקמול אותם אני נוטל עוזרים במקצת. השאלה שלי היא: האם יש מצב בכלל לקיום מחלת הנשיקה(,מה התסמינים)? נניח במידה והבדיקות לא יעלו את קיום הנגיף בגוף יכול להיות שמדובר בתיסמונת תשישות כרונים CFS/FMS(שוב מה התסמינים)? ולבסוף:האם יכול להיות קשר בין אחת המחלות ללחץ דם גבוהה? בתודה מראש. אני מודאג.

אז ככה....

בקישורים של הפורום תמצא מידע על המחלות. לגבי איבחון - חכה לתוצאות המעבדה זה הכי אמין ולא לוקח הרבה זמן. לגבי לחץ הדם: מחלה בכלל נוטה להעלות לחץ דם כמו גם מצבי STRESS. חום מעלה לחץ דם וגם דופק. תניח לנתונים הללו עד לאחר תום המחלה ואז בצע מעקב לאורך שבוע. ההמלצה שלי היא: לנוח, לנוח, לנוח לישון, לישון, לישון לשתות הרבה, בעיקר מים ותה צמחים לאכול בעיקר מרקים (קל לעיכול, נוזלים, מלחים) להתפנק אצל אימא ו/או החברה להמנע ממתקים, קפה ומזון כבד ו/או לא מזין והכי הכי חשוב!!! להרגע!!! מתח רק יחמיר את הסימפטומים של מה שיש לך. כרגע, על פניו, יתכן מאוד שזה EBV - אין לך מה לעשות חוץ מלנוח. עד שמחלה האקוטית (זו עם החום) תעבור, כבר יהיו תוצאות מעבדה. ברגע שתדע מה יש לך, יהיה קל יותר לעזור לך.

למעלה