קיימת איפשהו

ניקול122

New member
קיימת איפשהו

אני חדשה כאן אז קצת ...
אני כתבתי בגו גיי משהו אבל לא ממש נתנו לי הרבה עזרה שם
אז אולי פה :)
מממ טוב אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל ואיך לסיים
אני ממש אנסה לקצר
פפפ אז ככה אני טרנסית כבר בערך שנתיים וחצי בלי ניתוחים רק הורמונים שעשו עבודה מצויינת אני חייבת להגיד חחח
בזמן האחרון אני מרגשה קצת משונה זאת אומרת לא ממש משונה אבל התחילה להיות אצלי משיכה לבנות כמוני כאילו עד היום הייתי רק עם גברים
והיה נחמד והיה גם לא נחמד כאילו היו לי המון סטוצים כמו אצל כל אחת אני חושבת, אבל בזמן האחרון אני מגלה שאני מתחילה להימשך לבנות כמוני ואני קצת לחוצה מזה
כי אני לא ממש יודעת איך לאכול את זה . כאילו מה זה אומר עליי ?! או מה הסיכוי?!?!
אני בכלל לבד במערכה הזאת או שיש עוד כמוני?? כי אני אישית לא מכירה ואני מכירה מספיק בנות אבל עוד לא נתקלתי במישהי שנמשכת לטרנסיות .
כאילו מה אני עושה אני שוב הולכת להתחבא או שסעמקקק כולם וזה מה יש ?וגם אם סעמקקק כולם איך אני בכלל אמורה להתקדם עם זה..
פלייז קצת עזרהה

chezygirl

New member
זה בסדר גמור

זה בסדר גמור , גם אני נימשחת לבנות וזה היתפתיח אצלי אם התליך .. לפני התליך לא היה לי בכלל משיחה מינית והיתי עבודה והיתנסתי אם גברים .. והיום אני יודעת שאני נימשחת גם לנשים .. ואני בסדר אם זה :)

Natalie Natalie

New member
תעשי מה שטוב לך

תקבלי את עצמך בתור מי שאת, אם את נמשכת לגברים מצוין, אם לנשים מצוין , לטרנסיות עוד יותר טוב :)אין מה להתחבא שוב בארון, מה תסתירי בארון שאת אוהבת גם וגם.... כבר לא מעט אנשים בעולם הם דו.תשתפי את הרגשות ויהיה לך קל יותר

hatzilonit

Member
מנהל
שמעתי דברים דומים, ולא פעם אחת

מה הטעם להלחץ? תזרמי עם מה שבא לך בטוב

יכולה רק להגיד

שבהחלט יש נשים שנמשכות לנשים, ללא הבדל בין סיסג'נדריות לטרנסיות
.
&nbsp
תהליך של גילוי עצמי הוא תמיד קצת מבלבל. לא תמיד אנחנו מגלות מה שחשבנו שנגלה, ולהיפך. אבל כל מה שנגלה הוא חלק ממי שאנחנו. הסיכוי ממה שאני רואה סביבי הוא די גבוה - הרבה מאוד טרנסים וטרנסיות נמשכים לשני המגדרים, והרבה מהם זזים במהלך התהליך.
&nbsp
מה את עושה עם זה? כלום. ממשיכה לחיות, לבלות, להנות, ללמוד, לעשות דברים שעושים לך טוב. על הדרך אולי תכירי פרטנר או פרטנרית.

ניקול122

New member
כן אבל...

קודם כל תודה לכל מי שכותב מגיב ומנסה לעזור כייף לדעת שיש מי שמקשיב
אז באמת תודה

דבר שני אולי אני לא הסברתי את עצמי עד הסוף כמו שצריך אני כן יודעת שיש המון בנות שנמשכות לטרנסיות
הבעייה שאני לא מדברת על משיכה שיש לי לבנות ביולוגיות אלא לטרנסיות
וזאת הבעייה או שזאת בכלל לא בעייה אני בעצם לא רואה בזה בעייה פשוט אני קצת כן מודה בלחץ

למעלה