קיימת תרפת סבתא שעוזרת למניעת

ננא

New member
עצלנות

שלום אישפשוט, למה הכוונה עצלנות? אולי האדם חלש, ואין לו כוח לעשות כלום, וחושבים שהוא עצלן, ולמעשה הוא זקוק למשהו לחיזוק הגוף.

ננא

New member
התחלה חדשה

היי אישפשוט, אם כך הדבר, אולי תעשה משהו למענך ותיקח את עצמך בידיים, כדאי לגשת למטפל/ת בתחום הרפואה המשלימה, מה שמושך אותך יותר, אם זה עיסוי, רפלקסולוגיה, או כל טיפול אחר, בכדי לרענן מעט את הגוף, וכן אולי גם לקחת איזה צמחי מרפא טבעיים על מנת לחזק את הגוף ולהתחיל דרך חדשה. בהצלחה,

אני לא הולך לשום רופא לרפואה משלימה

הארנק שלי לא מספיק שלם ובשל לכך כרגע... יש לך רעיון אולי לצמח שמוכח כמעורר ? אם צמחים אני מסתדר דווקא...

0 אור 0

New member
תרופת סבתא אמיתית

לסבתות ממש לא היתה סבלנות לעצלנות. בחורף או בקיץ, אם חולים ואם בריאים - פשוט לקום ולעבוד. רק למי שנופל מהרגלים יש אישור לקחת ימי מחלה. התרופה היא במשמעת - להתעלם ממה שמרגישים ופשוט לעבוד. בדור שלנו זה אמנם לא ממש עובד, אבל הסבתות הג'דאיות שחלקן עוד קם בילדות ב 4 בבוקר ללכת לבאר, כיבס בידים וכו' - החיים נראים כמו פיקניק, אפילו שהגוף בוגד.

אני יודע. בכלל באופן כללי נשים

הרבה פחות מפונקות מגברים. אני עבדתי בחיי הרבה עם זקנים וראיתי את ההבדלים הללו באופן מאוד חד בין גברים לנשים. נשים לוקחות את הסל כחלק מובן מאליו מהחיים - גברים - לא מוכנים לסבול בכלל !

למעלה