קייסי הכלבה המתוקה שלי

ישראל22

New member
קייסי הכלבה המתוקה שלי

מה דעתכם עליה? וגם רציתי לשאול אם כדאי לי לגזור לה את הציפורניים או לא?

אין חכם כבעל נסיון

אני מקווה שזה רק לתמונה, מכיוון שממש לא מומלץ לתת להם לעלות על המיטה. כן, זה אוהב,נעים, מפנק, רך וחם אבל זו טעות. אנחנו לא הקשבנו לעצות ולא עמדנו בפרצוף המתוק שלה וזכינו לפיפי בלילה ב-מ-י-ט-ה. הכי לא נעים בעולם !!! חוצמזה, אני מאחלת לך המון נחת ואהבה ממנה. חג שמח :)

brose

New member
יפיפיה

פשוט מהמהמת.... ובקשר לציפורניים, אפשר, אך זיכרי, ציפורניי הכלבים אוד רגישות, מומלץ ללכת לוטרינר שיעשה את זה, כי אתה עלול לפגוע במתוקונת הזאת...לפחות בפעמים הראשונות, לפחות עד שתלמד לבד. שאלה לי עלייך... היא רועה גרמנית גזעית, או זאבה מעורבת... התמונה לא כל-כך מובנת... או שאני לא כל-כך מאופסת...

ישראל22

New member
היא כלבת זאב טבעית/לא מעורבת

עם תעודות והאבא שלה היה אלוף הארץ שנה שעבר כשאמא שלה זכתה בתואר לפני שנתיים. תודה על הטיפ עם הציפורנים, יום שלישי אני לוקח אותה לוטרינר אני אבקש ממנו שיראה לי איך לעשות את זה נכון כדי שאני אדע.

brose

New member
מגניב

אני מאוד מתעניינת בגזע הזה... מאז ומתמיד, אהבתי אותו... אשמח לדעת כמה פרטים, אם לא אכפת לך... מאיזה בית גידול קנית אותה?!? ומה המחיר שישלמת עלייה?

איזו מתוקה! ../images/Emo99.gif

גם אצלנו יש שני מקומות שעליהם אסור לאמילי לעלות - המיטה שלנו והמיטה של תום.

faith2

New member
דחוף כנס!!!

לא לגזור ציפורניים! רק ווטרינר..למרות שנרא שאלו ק ציפורניים...יש בהם מלא נימי דם!!!....ואני אומרת לך מניסיון!......אפילו ווטרינר מתקשה לחתוך אותם....והכלבה שלי המסכנה חוותה על בשרה את זה.... וחוץ מזה שהכלבה החמודה (והיפייפיה) שלך רק גורה...כבר לגזוז לה

ציפורניים ושיניים אצל גורים

לפי מה שהבנתי, קייסי היא עדיין גורה. אצל גורים השיניים והציפורניים חדות כתער, מניסיון אישי, וכמו תינוקות אנושיים גם הגורים אוהבים לשרוט, ללעוס ולנשוך כל דבר. כשהכלב שלנו היה גור, הסתובבנו כל הזמן מצולקים ממנו. כשהכלב גדל, הוא מחליף שיניים וגם הציפורניים שלו פחות חדות. הציפורניים נשחקות בטיולים שלו, כך שאם הכלב מטייל מספיק (והוא לא פדלאה), הציפורניים נשחקות ואין כל צורך שווטרינר יגזום אותן. וקייסי שלך, ממש מתוקה, הרבה שנים של הנאה ממנה.

למעלה