קיי.....|מתרגשת|

Alexis14

New member
קיי.....|מתרגשת|../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

טוב אם חשבתם שזה היה מוצדק שפתחתי לפני כמה זמן הודעה אתם ל-א תאמינו מה אני עומדת לספר לכם עכשיו ובטוווווווווווח שתחשבו שזה מצריך הודעה חדשה! ומי שלא- סורי שאני פותחת פול הודעות חדשות אבל באממממתתתת שזה מוצדק! טראסט מי! שווה לקרוא! טוב אז אתם יודעים מי זאת השחקנית נטלי פורטמן? טוב בכל מקרה בארה"ב היא ממש מפורסת [היא שיחקה במלחמת הכוכבים, בליאון, בכל מקום אחר ובעוד מלא סרטים] ובקיצור היא מפורסמת. טוב.... אז נטלי היא ישראלי במקור למרות שמגיל 3 בערך היא גרה בניו יורק עם אבא שלה. עכשיו, אבא שלה הוא חבר של אבא שלי [=פרוטקציות] בקיצור אז לפני כמה שזמן כשנטלי הייתה בארץ אבא שלי סידר לה כמה פגישות בקשר ללימודים שלה [היא לומדת בהארוורד...] והיא נפגשה עם ההורים שלי לארוחת ערב. ובארוחת ערב הזאת... ההורים שלי סיפרו לנטלי שאני אוהבת את מרי קייט ואשלי... טוב עד כאן ההקדמה. טוב אז ישנתי היום אצל חברה שלי שגרה באותו רחוב כמו, שני מטר מהבית שלי, ואח שלי התקשר אליי ואמר לי שקיבלתי חבילה ענקית מנטלי פורטמן ושאני אבוא. אמרתי לחברה שלי שאני אחזור עוד מעט והלכתי הביתה. אח שלי ואני עמלו שעוווות רק לפתוח ת'חבילה שהייתה עטופה באיזה מיליון סלוטייפים ונילונים ובסוף כשפתחתי אותה... כמעט התעלפתי! הנה מה שהיה בחבילה- מרצנדייז: -8 ספרים של Two Of A Kind -גיפט סט של ה3 ספרים הראשונים של סו ליטל טיים -ספר 1 [השמיני] של סוויט סיקסטין -Getting There [ווידאו, למרות שהוא בטח לא מתאים לשיטה של הווידאוים בישראל] -סרט של הכרפתקאות [כנ"ל למרות שלא ממש אכפת לי... חחחח...] -3 פסקולים [סו ליטל טיים, הולידיי אין דה סאן וגטינג דר] -פד לעכבר -לוח שנה של 2003 [מהמם וכבר הספקתי לתלות בחדר...] מוצרי קו האופנה: -מחליק שיער -שעון -לק ורוד ולק כסף -צתללית זוהרת בכסף -סומקזוהר -בודי גליטר -קצץ אמבט -ערכת האמבטים [כרית לראש {כמו מזרון ים בצורת כרית עגוחלה עם כאלה וואקומים שמדביקים לאמבטיה ונשענים...}, סבון וספוג] -בושם [מרי קייט ואשלי 1... מהמממממממממממממם! ריח משגעעעעעעעעעעעע] -בושם קל -משקפי שמש -עוד פול דברים שאני לא זוכרת מרוב התרגשות והדבר הכי חשוב. תרדו, תרדו. כשראיתי את זה באמת כמעט התעלפתי.... נשבעת לכם... זה היה כל כךךךךךךךךךךך מרגש...... חשסבתי שאני עומדת למות... רק מלחשוב על זה עכשיו אני מתרגשת..... אוקיי, מוכנים? תמונה... חתומה.... מקורית!!! עם הקדשה -לנגה! באמת שהתעלפתי! זה כזהההההההההההההההההההההההההההההה מהמממממממממממם!!!!! אני אשכרה עומדת למסגר ולתלות בחדר........ טוב לפני התגובות שלכם, אני רק רוצה להגיד- -חלק מהדברים שקיבלתי יש לי כבר. בגלל שזה כל כך יפה מצד נטלי לשלוח לי את זה החלטתי לתת במתנה את מה שיש לי כפול [בהמשך אני אכתוב לכם בדיוק מה זה. זה ספרים, כעיקרון] אז מי שרוצה שיצור איתי קשר [בכרטיס האישי שלי יש את כל הפרטים] ואני אשלח לכם! אז.... יאללה תגובות ואם אני אזכר במשו שלא כתבתי אני אוסיף! אה ובאי זה וואי סורי אם יש שגיאות הקלדה....

../images/Emo186.gif../images/Emo9.gif../images/Emo148.gifOMG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*מקנאה* למה נטלי פורטמן לא בת של חבר של אבא שלי?!?!?!?!?

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifנגה כנסי!../images/Emo26.gif

את כזאת
מזליסטית!!!
תהני עם כל זה!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifמה???????????????????

כיף לך
כיף לך
יו זה מזה מרגש
אולי תסרקי לנו
פורפי
ועוד פעם כיף לךךךךךךךךךךךךך
*מקנאה*

mk a o

New member
אני שונאת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף לך........ אני מתה...... ושוב: א-נ-י ש-ו-נ-א-ת א-ו-ת-ך!

לא נכון!!!!!!!!!--->

יאוו נוגו'ש...איזה כיף לך!!! הייתי מתה להיות במקומך....יואו....זה לא פייר....!!! חולצה חתומה?!?!? עם הקדשה...דיי... אווף!!!! בבקשה בבקשה בבקשה תני לי משו שיש לך כפול!!!! *יוצרת איתך קשר לפני שכולם* *מפרגנת* כיף לך!!! איזה חמודה נטלי פורטמן!!! יוו...אני מתרגשת
בשבילך

דסדוּס

New member
מגניףףף לך! ../images/Emo6.gif

קטעים איתך אחותי, בדיוק שפתחתי את ההודעה אני רואה כזה, נטלי פורטמן, ישר התעוררתי... היא בת דודה של חברה ממש טובה שלי! לפני שבוע בערך ההרוים של נטלי היו בארץ ובדיוק באו להורים של חברה שלי כשדיברתי איתה בטלפון, היא דיברה איתי אח"כ ולא הפסיקה להגיד לי איזה אנשים מקסימים שהם! הקיצר, איזה מדליק, או לי גם אני אנסה את הקטע הזה! *מתקשרת לענת - בת דודה של נטלי....*

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

התוודיתי. אין לי מה לחשוב.

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

נוגה! איזה כיף לך! באמת היא שלא ממש מעניין אותי מה קיבלת על מרי-קייט ואשלי. מעניין אותי שנטלי פורטמן שלחה לך חבילה! אני כ"כ אוהבת אותה! איזה חמודה היא!! תכתבי לה מכתב תודה!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

היי, אני מנצלת. כרגע חזרתי מבית החולים תל השומר. בהתחלה היו לי כאבים בבטן התחתונה, בצד הימני (איפה שהתוספתן) הלכנו לרופא והוא אמר לנו ללכת לחדר מיון בבית חולים כי יכול להיות שיש לי בעיה בתוספתן ואני צריכה ניתוח. הלכנו. חיכינו שעות, עשו לי בדיקת דם ושמו לי מן פלסטיק כזה מצמרר בתוך הוריד. אף פעם לא עשו לי את זה והתחלתי להרגיש כ"כ רע... היה לי חם וכאבה לי הבטן. אח"כ זה נרגע, עשיתי בדיקת שתן. אז חיכינו שעות לכרוג (מנתח בשפה יפה) וכשהוא בא הוא בדק אותי. הוא אמר שיכול להיות שיש לי בעיה בתוספתן אבל זה לא בטוח כי אין לי את התסמינים (חום, הקאות, שילשולים, בחילה, הכאב מתחיל במרכז הבטן ואז לצד הימני) אז שאני אלך למחלקה הגניקולוגית ושאני אעשה שם אולטראסאוונד... אבל אני צריכה להיבדק שם כש(לא נעים לומר) שלפוחית השתן שלי מלאה אז עשו לי אינפוזיה שזה הדבר שהכי פחדתי ממנו בעולם אבל בגלל שהיה לי את הפלסטיק הזה בתוך הוריד זה בכלל לא כאב! הלכנו. אה והגעתי למסקנה, כל הגניקולוגים ממין זכר כ"כ כ"כ סקסים! חח! אז, עשו לי אולטרסאוונד, ואין שומדבר. אז עשו לי עוד פעם בדיקת שתן, ואין שומדבר. אז הם משערים שזה משהו בזמן שהביצית יורדת או משהו כזה (סורי להגעיל אותכם חבריה...
) ואז זה כואב. אם יש התפתחות לרעה לבוא אליהם שוב... כמעט רצו לאשפז אותי.... אההה!

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

וואי איזה כיף לך אני ממש הייתי רוצה! בכול מקרה יש לך מסנג'ר שאני אוכל ליצור איתך קשר
אהה ולעדי וואי איך זה כואב
מסכנה אני לא הייתי עומדת בכאב בכול מקרה החלמה מהירה!!!

camila b

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo149.gifנגה---->

כיך לף שניפגשאתה זה בטח היה מאוד כיף..

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifנגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגה

איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יווווווווו אני מתרגשת בשבילך....
תמונה חתומה
אומייגדדדדדדדדדדדד.... כיף לך...
אני רק מתאת לעצמי עכשיו ת'חדר שלך... כזה כל הדברים של מרי קייט ואשלי.... שאווה

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

יווווווווווווו איזה שאווה
תתחדשי על הכללללללללללל
איזה סבבה
איזה מותק הנטלי הזו
. נחמט לדעת שיש אנשים כ"כ חמודים בעולם
תתחדשיייייייייייייי
וד"א - ט'נקס ט'נקס ט'נקס על הפרס לאור
מתה עלייך

motib4

New member
וואו! ממש מגניב!../images/Emo29.gif

תתחדשי! איזה מותק היא!

Bagit

New member
Z**ה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

למה לך יש - מרצנדייז: -8 ספרים של Two Of A Kind -גיפט סט של ה3 ספרים הראשונים של סו ליטל טיים -ספר 1 [השמיני] של סוויט סיקסטין -Getting There [ווידאו, למרות שהוא בטח לא מתאים לשיטה של הווידאוים בישראל] -סרט של הכרפתקאות [כנ"ל למרות שלא ממש אכפת לי... חחחח...] -3 פסקולים [סו ליטל טיים, הולידיי אין דה סאן וגטינג דר] -פד לעכבר -לוח שנה של 2003 [מהמם וכבר הספקתי לתלות בחדר...] מוצרי קו האופנה: -מחליק שיער -שעון -לק ורוד ולק כסף -צתללית זוהרת בכסף -סומקזוהר -בודי גליטר -קצץ אמבט -ערכת האמבטים [כרית לראש {כמו מזרון ים בצורת כרית עגוחלה עם כאלה וואקומים שמדביקים לאמבטיה ונשענים...}, סבון וספוג] -בושם [מרי קייט ואשלי 1... מהמממממממממממממם! ריח משגעעעעעעעעעעעע] -בושם קל -משקפי שמש, ותמונה מקורית
שונאת אותך. סתם
ת'חדשי יא מזליסטית.

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifיווווווווו

איזה כיף לך נגה!!!!!!!!! תתחדשי ! ולעדי, אני מקווה שתרגישי יותר טוב והכאב יעבור לך, לפחות היה לך עידוד מהגניקולוגים (הסקסיים...)

למעלה