קיי שיחקה אותה!!!

LIRRon

New member
קיי שיחקה אותה!!!

היא נתנה משחק ממש טוב, איך שהיא צעקה על צ'רי הסתומה הזו... מגיע לה היא באמת הביאה רק צרות! לואיס אולי מדהים אבל המשחק שלו בפרק הזה היה פשוט פתטי, במיוחד בבית מלון כשדיבר עם השירות חדרים... ממש אבל ממש לא משכנע! יוווו אנשים זה הפרק האחרון שלי!! אני מתגייס עוד יומיים ומחר אני לא יכול לראות!!! איזה בעסה!! טוב לפחות אני מתנחם בעובדה שהסידרה הזו לא ממש זזה ואני כבר בערך יודע מה יקרה עוד שלוש שנים הבאות אז אני לא מפסיד הרבה...:)) היה נחמד ואני מקווה שאני אוכל להכנס לפה ולהשלים פערים ביי ביי לבינתיים!!!

shambi

New member
כמו שהבטחתי - לא ראיתי!!

אבל לשנייה אחת ראיתי קטע קצר של לואיס על חלון.. מה אבד לו שם? שרידן? כי אני זוכרת שאמרו משהו על זה שהוא הולך להציל אותה או משהו.. ומה קיי צעקה לצ'ריטי?

לא ראית ועכשיו את מרגישה מחסור

עז, אהה? אל תספרו לה מה קרה, היא צריכה לא לקבל את החומר יותר כדי להיגמל סופית. מצטערת, אבל זה לטובתך.

shambi

New member
ראיתי היום בבוקר

ואני ממש לא מתחרטת.. ממש אהבתי את הסצינה של צ'ריקיי [גם סימון הייתה שם, אבל מי מסתכל עליה בכלל?]. זאת הייתה סצינה ממש יפה לדעתי, קיי שיחקה יפה [פייטון, שתוק!], גם צ'ריטי למרות שהיא לא הפסיקה להתבכיין.. אהבתי גם איך שמייגל ביאס את קיי, בהתחלה אמר לה שהוא אוהב אותה ואחרי זה הוא אמר לה "את חברה נפלאה".. ואחרי שהוא קרא לצ'ריטי דיי כאב לי בשביל קיי, אבל התאוששתי!
טאבי וטים טים הצחיקו
כרגיל!

Principesa Reut

New member
לואיס היה על החלון כי...

לא אגיד לך ולא אגיד לך
את מוזמנת לראות מחר ולהשלים

Principesa Reut

New member
../images/Emo24.gif לירון../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני מקווה שיהיה לך גיוס קל ונעים, ואל תדאג בכל מה שקשור לתשוקות... הייתה תקופה שהייתי בח"ול חודש וכשחזרתי שום דבר לא זז, ומה שכן זז השלמתי על-ידי הפלאשבקים שיש כל הזמן.... אז כמו שכבר אמרתי אל תדאג, ואני באמת מקווה שיהיה כמה שיותר קל בצבא...
רעות

הצילצול

New member
לא משנה מה קיי תעשה..

מיגל תמיד יאהב את צ'ריטי
או שווה להחזיק להם את ה

למעלה