קילומטר מהבית שלי

mike00

New member
קילומטר מהבית שלי

הוא לא מצא עבודה אז הוא החליט לרצוח יהודים....וואלה פתרון פצצה

mike00

New member
הסיבה שלו הפעם לא היתה בגלל "המצב" אלא

בגלל שהוא לא הצליח למצוא עבודה......קצת מדכא אותי ההסבר הזה,בגלל "המצב" אני יכול להבין,אמנם לא מקבל אבל לפחות מבין את הסיבה,פה מדובר בסיבה לא ברורה... מחר יבוא מישהו שאשתו לא נתנה לו,מחרתיים אחד שלא מצליח להביא ילדים לעולם...מה זה התירוץ הזה לרצח חפים מפשע?

התירוץ היה פעם גם נסיון לגניבת רכב....

לפחות מזל שאלה מקרים די נדירים במחוזותינו.... ב- 1992 אני זוכר שהייתי פותח עיתון ובכל יום היה נדקר מישהו.

זה כבר ככה

היה את הנער ההוא בן ה14 שעצרו אותו עם חגורת נפץ עליו היה אמור להתפוצץ במחסום..שאלו אותו למה רצית להתאבד בישראל..אמר "כי לא אוהבים אותי בכפר" והיה את האישה שהתאבדה "בגלל שהארוס שלה עזב אותה"

mike00

New member
דרך אגב,זאת גם הסיבה שבגללה ערביי ישראל

אוכלים מרור משירותי הביטחון בישראל,אני לא טוען שזה בסדר,אבל אני יכול להבין את המניע של שירותי הביטחון הישראלים, זאת גם הסיבה שערביי ישראל מרגישים שיש פה גזענות ואפליה,אם זה בבידוק במקומות בילוי ושדות תעופה או סתם בבקשה להצגת תעודת זהות באמצע הרחוב....

לא הבנתי מה הקשר של ערבים בישראל לנושא...

באמת שלא. מילא אם היית מדבר על תושבי השטחים שאינם אזרחים ישראלים - טבעי שייבדקו וזה ברור.

mike00

New member
אני אסביר...

האיש נעצר מכיוון שנראה חשוד לאזרחים שעברו בסביבה,מה זה בדיוק נראה חשוד? תאכלס הם ראו אדם בעל זהות ערבית וצילצלו למשטרה,הם לא ידעו אם הוא פלשתיני או ערבי ישראלי... אני מתאר לעצמי שאזרחי ישראל הערבים עוברים בדיקות בתדירות גבוהה יותר מאזרחי המדינה היהודים,ולדעתי זה קורה בגלל אנשים מהסוג הזה.

יכול להיות, אני לא כ"כ בטוח שזה מה שקרה...

"חשוד" זה מישהו שגם אם תעקוב אחר מעשיו במשך זמן מסויים, לא תצליח להבין מה הוא רוצה מעצמו. אם כל אדם בעל חזות מזרחית היה הופך אוטומטית ל"חשוד", אי אפשר היה לחיות במדינה הזו.....

ינשוף4

New member
וזה אכן כך

לגבי שתי הדוגמאות שהבאת. כמתנדב במשטרה- יצא לי, לא מעט פעמים, להשלח לבדוק פניות בדבר "חשודים", משני הקריטריונים שהעלית.

מוחמד5

New member
איך הוא הצליח לכנס

לתחומי ישראל . הרי נבנתה חומה במיליארדים !!??

בניית החומה הופסקה עם עליית אולמרט לשלטון

ובקטעים שהיא קיימת היא פרוצה לגמרי. העיקר שהכסף שלנו זרם לקבלנים ולספקים (בין הייתר למשפ' אבו עלא שסיפקה את המלט לבנייה).

ינשוף4

New member
בקטעים שהיא קיימת- היא יעילה.

הבעיה, כפי שכתבת- היא בהשלמה, וב"תחזוקת הקיים". ומעדיף שלא לפרט. שיקולי הממשלה, לזרועותיה.

למעלה