קילוף שקדים - הכיצד?

קילוף שקדים - הכיצד?

אני רוצה להכין גבינת שקדים אך השקדים שרכשתי הינם עם קליפה ובמתכונים מצוין שקדים קלופים. יש דרך מומלצת ויעילה לקלפם?
 

ladybug6

New member
להשרות במים חמים

וכשמתקרר זה מתקלף בצ'יק
 

shudaizi

New member
להשרות במים קרים


לי זה עובד גם במים קרים או בטמפרטורת החדר.
למרות שעם מזג האוויר הנוכחי נראה לי שהשקדים עשויים להעדיף אמבטיה חמימה.
 

RSPA

New member
זה תלוי בסוג השקדים ובטריותם

שקדים טריים ושקדים אמריקאיים (הגדולים) מתקלפים גם אחרי השרייה במים קרים יחסית בקלות.
בדר"כ הדרך הבטוחה להכנת גבינת שקדים היא להשרות את השקדים במים קרים/רגילים (למשך הזמן הנדרש) ובמידה ולאחר מכן הם לא מתקלפים בקלות - לשפוך עליהם מים רותחים ולהמתין 5 דקות. אחרי זה הם יתקלפו בלי בעיות.
 
למעלה