קים הגדולה כל כך מטומטמת!

Idomania

New member
קים הגדולה כל כך מטומטמת!

תחשבו שאם היא הייתה בוחרת בלקס במקום קים הקטנה הוא היה עף בטוח עם כל הקולות נגדו ואז לא היה בעיות לבנות לנצח אבל היא כל כך פוסטמה! דרך אגב ברנדון בחצאית.. לא ציפתי לזה..

Idomania

New member
וטריסה מלכה!

אהבתי איך שהיא נסתה לסכסך בניהם איזה יופי!! ועכשיו אני רואה שזו לא חצאית ...!!! למרות שלא חשבתי שפרנק יסתובב אם דבר כזה כי הוא נראה לי הומופוב...

Boran

New member
טריסה צריכה

להישרף יחד עם לקס הכלבה הזאת הדבר הכי כלבתי לעשות זה להלשין על טום ככה ללקס ולקים, מה גם שאני לא חושב שטום עשה את זה בכלל.

N i c k i

New member
טריסה עשתה את זה

בשביל האינטרסים שלה. זה אולי היה ממש רע אבל זה המשחק... היא ידעה שאם היא לא תעשה את זה אז לקס לא יצביע נגד טום. אבל למרות זאת התוכנית שלה לא עבדה...

Luthien

New member
דווקא היום לקס היה בסדר לדעתי.

נכון, הוא זכה, אבל זה היה ביושר.... ממש רציתי שטום יעוף היום!!!!!!! עדיין לא הבנתי מה היו המניעים שלהם להעפת ליטל קים!!!!!!! ומפרק לפרק אני שונאת יותר ויותר את קים הגדולה!!!!!!!! כל פעם שטריסה מנסה לכרות איתה ברית היא לא שמה על זה......אני ממש ממש מעוצבנת עליה!!!!!!! כבר אין סמבורואים שם!!!!!! זה עצוב!!!!!!!! ברנדון לחש משהו לליטל קים בפרק השני!!!!!! הם חברים שוב!!!!!!1 *happpppppyyyyyyy* בכל מקרה......היום כהדגל של מוטמוג´י נפל בפרק השני, זה היה מעין סימן שזהו, היום עפים כל הסמבורואים! אוף! נו טוב, שבוע הבא שני פרקים......עוד שבועיים העונה הרביעית.....מה זה כבר משנה......

Outlast

New member
לקס נראה אתמול יותר סימפטי...

כמובן, בעיקר בגלל הקטעים מהבית (שהיו מצויינים אתמול, גם אם קצרים מדי), הזלת דמעה... איי לאב איט! הקטע של הדברים המביכים היה נפלא- להתוודות על הקטעים הכי מביכים בחיים שלך, ועוד שאח"כ אמא שלך תזכיר איזה קטע מזעזע אחר, נדפקת פעמיים... טום מעצבן יותר מפרק לפרק, עכשיו הוא השנוא הרשמי שלי, פשוט בלתי נסבל. קים ג´ נעשית יותר ויותר מטומטמת, עושה שטויות ובהחלט מעצבנ. למה להגיד לטריסה זאת לא רוצה שהבנים יגיעו פיינל פור, ואח"כ ללכת ולהעיף את קים? מה הקטע? קלי ממשיכה להפגין ניצוצות גאונות אפילו מחוץ לכנית- איזו חולצה... כמה שהמושבעים יותר מעורבים- הכל יותר מצחיק. וכמובן- שוב ברנדון נראה פשוט טוב... אז זהו, כנראה שבשבוע הבאה אנחנו נפרדים מהעונה ה-3. סיכומים ופרידות- יתקבלו בברכה. הצביעו לסקר!

canimal

New member
הכי אהבתי את המשפחה היהודית של איתן

איזה צחוקים! ובכלל - כל הקטע הזה של: מה??!? אמא!!!!!!!!!!!!

Outlast

New member
!!!Mum??? No

כן, קטעים... זה מראה שכל אחד רואה את הדברים אחרת... אני משארת שאמא שלי לא הייתה אומרת משהו שמתאים למה שאני חושבת, ככה זה... הילדים של לקס חמודים, בעיקרון כל הילדים שם היו חמודים, אבל נשמע כאילו שמו להם דברים בפה, אמרו להם מראש מה להגיד... מילא. אגב, ממש מעצבן שהם קוראים ללביאות "אריה" כל הזמן. הם לא רואים את ההבדל? נ.ב- שיעור ערבית חופשי זה טובב...

Ivan Pedroso

New member
../images/Emo58.gif לגבי מי שעף

רק שתדעו, טום עף בפרק הבא ולא לקס כפי שרובכם בוודאי מקווים...

HoNeY14

New member
הפרק../images/Emo118.gif

בפרק הראשון אני לא מבינה למה העיפו את קים הקטנה היא רק התעצבנה ששברו לה את הכד וזה טבעי מה הם רוצים שהיא תהיה שמחה!? הם העיפו אותה בגלל שהיא מסמבורו? תרזה הזאת...
אני אזרוק עליה נעל! מנסה לסכסך!!! איזה כיף ללקס וטום ומה זה צחקתי שהם לקחו את הכרסיט אשראי של ג´ף...
ואיזה מרגש היו הקלטות...והמכתבים מהבית... כאב לי כשהאריה קפץ על החיה הזאת שהם ראו מהכדור פורח..
טוסט אין מה לעשות זאת דרך החיים מה זה נקרעתי כשברנדון בא עם חצאית...
איזה הומו אלוהים!

canimal

New member
מה איזה הומו? פרנק גם לבש חצאית

למען השם והוא אנטי-הומו של התוכנית

Outlast

New member
יכול להיות...

שזו הייתה איזו הצהרה של פרנק, שלא רוצה לצאת הומופוב. ואולי סתם הצהרה אופנתית, מי יודע, לא מנסים להבין את האיש הזה....

canimal

New member
אולי הם שיחקו אמת או חובה

זה מוזר שסמבורו שהיו כל כך אנטי אחד השני בהתחלה הם די קרובים עכשיו. אני בעיקר מתייחסת לטי וקים הקטנה שהראו הרבה חיבה כשהן נפרדו. בטח יהיה מוזר לסיילס שהאויבים שלו כל כך חברותיים עם השפוטים שלו.. סיילס ולינדסי בטח יחד עם המושבעים בבקתאות של הצוות! אז כשהם יחד בבית מלון, מדברים במרירות על האחרים, סמבורו בטח מתגבשים עוד יותר.. מעניין באמת מה קורה מאחורי הקלעים..

HoNeY14

New member
כן../images/Emo118.gif

כותבים תרזה ולא טריסה...התרגום הדפוק הזה

QuEeN oF mE

New member
קים ג´..

לפי דעתי היא עשתה טעות כשהיא הצביעה נגד טריסה רק בגלל שהיא האישה היחידה שנשארה במשחק.. אבל כשחושבים על זה,לא היה כדאי לה להצביע נגד טום או איתן..ולקס זכה בחסינות..

shira245

New member
תגובות על 2 הפרקים..

(קצת באיחור אבל חפיף..) ברמ.. איזה כיף היה ששידרו 2 פרקים!!!!!!! אם היו מציעים לשדר את כל העונה ה-4 ביום 1 הייתי קופצת משמחה..!! חוצמזה,I HATE BIG TOM!! כל רגש חיבה שהיה לי מקודם כבר לא קיים.. הוא הומופוב שוביניסט שונא יהודים.. האדם פשוט מגעיל!!!!! לעומתו לקס מתגלה כאדם נחמד מאוד..איך הוא בכה בקלטות...נגע לליבי.. איתן היה קצת(קצת?הרבה!) על לקס בקשר שהוא כל הזמן זוכה... זה מוזר עד עכשיו המעמד של איתן היה בטוח ועכשיו לא כל כך.. את קים J אנשי שונאת כי העיפה את החביבה מס´ 2 שלי(אחרי קלי הכלה כמובן!!) SHAMELESS!!(היה פשוט ענק עם החולצה..היא כזאת ענקית!!) חצופה...למרות שהיא ואיתן נראים קרובים יותר עדיין היא מעצבנת אותי!! טריסה הייתה פשוט מגניבה,איך שהיא הודתה והכל..(קצת מאוחר ועל זה לא אסלח!!) מגיע לטום!! בקיצור...עונה מגניבה!!!הכי טובה בינתיים!! שתי שאלות- -מהזה החצאיות האלו לעזאזל?? -נכון ברנדון שמן??ואיך קים נראת עכשיו..עשתה גבות.. -כמה כינים יש לאיתן על השיער??? זהו לבינתיים.. and ye I am a shameless girl!! נ.ב-גם שבוע הבא יש שני פרקים!!!!!!!!!! יש את הפרק הזה back from afrika(ככה לפחות היה כתוב בממיר)

למעלה