קימבו סיילס-לוחם MMA או לוחם רחוב?

t-man

New member
קימבו סיילס-לוחם MMA או לוחם רחוב?../images/Emo58.gif

גם אני ראיתי את האירוע של Elite XC(אירוע מצויין אגב-מומלץ)וראיתי את הקרב של קימבו סלייס נגד טאנק אבוט(ובנוסף ראיתי את הקרבות של סלייס באינטרנט)קרב שהוא בלי ספק לא היה קרב שקשור ל-MMA אלה קרב רחוב נטו והסתיים בנוקאוט של קימבו. טאנק אבוט לא שרד שעולם ה-MMA כי לא התקדם עם התקופה ויחסית לא ניסה למוד את כל מה שקשור לאמניות לחימה על הקרקע. אבל יותר חשוב-האם לדעתכם קימבו יצא ממנטליות לוחם רחוב ויתקדם ללוחם MMA שיודע להתמודד גם על הקרקע וגם על הרגליים כי הרי לא כול מתחרה ישאר איתו על הרגליים כמו אבוט. ובכלל האם לקימבו יש עתיד ב-UFC?

t-man

New member
**תיקון***

הכוונה לנוקאוט שסלייס עשה לאבוט כמובן

favor

New member
לוחם רחוב

הקרבות הראשונים שלו בסך הכל היו קלים ולא מעידים על עתידו. אבל עדיין, מדובר במישהו שנכנס לעסק בגיל 34, בנוי טוב מאוד אבל אני מתקשה להאמין שהוא מסוגל לתת משהו נגד הגדולים באמת. ואם אני טועה אני הראשון שאשמח.. בסך הכל הוא נראה מפלצת ומתאמן חזק מאוד אבל לא ראינו אותו עומד בשום מבחן: לא קרקע, לא אחרי סיבוב שני, לא מתגונן וגם לא בקלינץ'. קשה לי להאמין שהוא יצליח אבל נותר רק לקוות. ל-UFC? אני לא חושב שהוא יגיע, הוא ייפול לפני.

doom23

New member
נראה לי שהוא דווקא יפתיע

בקשר לקרקע ... בקרב MMA הראשון שלו הוא חנק מישהוא בגיליוטינה ... למרות שהיה חלש המתמודד יש לו פשוט כח עצום ואני מאמין שהוא יכול להתמודד בUFC הוא גם במשקל המתאים מתחת ל260 פאונד עדיין לא היה לו קרב רציני ... ובקשר לUFC לקימבו היה קרב עם איזה שוטר וזה הפעם היחידה שהפסיד בה בקרב רחוב והמתאבק השני הגיע בזכות הקרב הזה לUFC (הפסיד) אבל עדיין קימבו נגד לסנר יכול להיות קרב מדהים זה רק עוצמה ... כל ענק שתביא לו מומחה BJJ יכול לנפסיד זה תלוי מי יצליח קודם להחטיף

talhorm

New member
לוחם MMA, לא גדול כמו שמהירו להפוך אותו

אבל בכל זאת, יש לו את זה בעמידה, בלי גראונד גיים אין לו שום סיכוי לעתיד ורוד בUFC שלכמעט כל לוחם שם יש את כל הכלים, ואין כבר כמו שדנה וויט אומר "קרבות קלים". אז בקיצור, לא יודע איך הוא על קרקע, אבל זה הגורם המכריע לקימבו סלייס, כי נראה שיש לו את זה בעמידה, והוא הראה שיש לו נוקאואט פואר, אבל עדיין קרקע, BJJ, טייק דאון דיפנס, יש הרבה כלי נשק שלא ראינו עדיין אם יש לקימבו סלייס בזמנו הקצר בMMA.

Brockster

New member
אמרתי את זה בעבר

ואומר את זה שוב- קימבו סלייס הוא לוחם MMA בדיוק כמו שאני מלכת נורבגיה. סטנדאפ יש? בהחלט ברמה של קרבות רחוב וארגונים משניים ושוליים. האבקות יש? עבודת קרקע? לא מאמין בכלל. אז נכון, הוא התחיל להתאמן לא מזמן עם באס, אבל בכל זאת, הוא לא צעיר ואין לו שום רקע להתבסס עליו (כמו ללסנר למשל). קימבו סלייס פוגע בספורט עם קרבות שהם אטרקציה להמונים שרק רוצים BAR ROOM BRAWL מלא בדם ולא קרב MMA. למרות שיש לו אישיות חביבה ביותר, בתור לוחם MMA הוא בדיחה בעיני.

Brockster

New member
יכול להיות שאני קצת קיצוני

אבל שוב, אני מרגיש שתופעות כמו קימבו סלייס, טנק אבוט, באטרבין והונג מאן צ'וי (ובמידה לא מבוטלת גם ברוק לסנר גרסת 2007) פוגעות בספורט שאני כ"כ אוהב וגוררות אותו שנים לאחור. הימים של מפלצת סומו בקרב מול לוחם קראטה כבר מזמן עברו וכיום מה שכ"כ מהנה בעיני בספורט הנהדר הזה היא העובדה שהרוב המוחלט של הלוחמים הם אמני MMA אמיתיים ולא ONE TRICK PONIES (ולא נכנס לדיון על צ'אק ליידל כאן, זה בחיים לא יסתיים...). קימבו הוא פשוט לא לוחם MMA וקשה לי להאמין שהוא גם יהפוך לאחד כזה בעתיד, או לפחות לאחד ששווה לצפות בו. מבחינתי, אני נותן הרבה יותר כבוד "אפילו" ללוחמים כמו אנדי וואנג או גייב רודיגר מאשר אני נותן למר פרגוסון. הוא גולש על גל התהילה שלו ביוטיוב ולא הרבה מעבר, למרות שהוא כנראה מתחיל לקחת את נושא האימון ב-MMA ברצינות, ואני לא מעוניין לראות ברולרים בינוניים או אפילו יותר מבינוניים באוקטגון.

jackinthebox1

New member
בניגוד לרוב הדעות כאן...

אני דווקא חושב שקימבו יכול להצליח בעולם ה- MMA. בכלל לא בטוח שהוא יגיע לתואר ב- UFC, אבל מצד שני אם טים סילבה זכה בתואר... אני חושב שאם הוא יעבוד על ה- BJJ שלו הוא יכול להיות לא פחות טוב מסילבה. אסור לשכוח שמדובר בסטרייקר באמת אימתני שעשה דרך ארוכה מאז הקרב שלו נגד גאנון.הבעיה העיקרית שלו היא כמובן הגיל שלא מאפשר לו לעשות עוד התקדמות ארוכה. אם הוא היה צעיר ב- 7-8 שנים, הייתי מוכן לחתום לכם שהוא היה מגיע לרמה של הגדולים באמת.

למעלה