קין ברדיו XFM

יש סרטונים מההופעה ביוטוב../images/Emo99.gif

סתם, תסתכלו, זה נחמד למשועממים.. ויש כבר סרטונים מההופעה שהייתה יום לפני, שבה טום היא חולה וזה.. וטום והסקיני ג'ינס שלו
קצת קטן הייתי אומרת!

חתעיך!!!../images/Emo99.gif

אוף אני באמת לא מאמינה שלא שמעתם אותי
כל השומרים התסכלו וצחקו

חחחחח אוי יא הזויה../images/Emo6.gif

וטום באמת נראה טובבבבבבבבבבבב.. כאילו תחשבו איך הוא היה נראה לפני כמה שנים.. מהפך רציני

I will not! ../images/Emo46.gif

לא נכנסת ליוטיוב!!!!! אני אפילו לא אתחיל!
אבל אני כן אשמע שוב את ההופעה

למה הם אוהבים את UTIS יותר?כמו שטום אומר שם..

יכול להיות שהם כולם מוזיקאים גאוניים ומבחינה מוזיקלית UTIS יותר טוב מH&F??!?!?!? זה מה שאני מפספסת כאן??? הסיבה הנורמלית היחידה שאני יכולה לחשוב עליה זה שפשוט הרבה הרבה יותר כיף לעלות על הבמה ולהופיע עם UTIS.... על זה אין ויכוח..... אבל H&F פשוט מושלם, כמו שאני מרגישה בכל פעם מחדש כשאני שומעת אותו (והפעם האחרונה הייתה הרגע
). אז חוץ מעניין ההופעה, שהוא מובן בהחלט, איזו סיבה אחרת יכולה להיות?????

תאלכס... UTIS פשוט גאוני.

גם H&F פשוט מדהים, אבל בUTIS הוא ממש יחודי מבחינה מוזיקלית.. ולא יודעת.. קיצר אם חשבתם שאי אפשר להיות יותר טוב מזה, אז מסתבר שאפשר חחחח

justin9

New member
אני חושבת שזה

בדיוק זה - UTIS פשוט כיפי, הוא מאוד מגוון ועושה חשק להצטרף ולקפוץ כמעט עם כל שיר H&F מושלם אין ספק אבל הוא יותר לנפש. פשוט לשבת איתו, לעצום עיניים ולחלום/לעוף כל אחד ומה שזה עושה לו.. גמאני רוב הפעמים מעדיפה את UTIS
DONT SHOOT ME מעניין איך נרגיש כלפי השלישי

לא רוצה כיפי ../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

זה יש לי בש-פ-ע מלהקות אחרות.... כל מה שמדהים ומיוחד בקין זה ה"לנפש". לשבת עם ATLANTIC מול הים, SUNSHINE בשקיעה, TITLT בעצימת עיניים בהתחלה
- איפה יש לך את זה במקום אחר??? ולכן הסגנון שלהם כ"כ שונה וייחודי! ובזכות זה התאהבתי בהם! ואני לא אתן להם בשום אופן להפוך ללהקה "פופית וכיפית"
למרות שאם השלישי יהיה דומה בסגנון לH&F, אז UTIS יחשב ייחודי
אולי נעלה את זה להצבעה, גית!??! H&F מול UTIS?!?!?!? מסתבר שהתשובה בכלל לא חד משמעית...

למעלה