קינאה

Yosh Yosh

New member
קינאה

אני וחבריי הקרובים בשנות העשרים המאוחרות לחיינו.

כבר כמה חודשים שאני היחידה שנותרה בלי זוגיות.

יש לי חברים מכל מני מקומות, ועם רובם העניין הזה לא מפריע לי, ואני שמחה בשבילם, באמת. אבל עם החבורה מהבית, החבורה מהתיכון, יותר קשה לי. האמת היא שבשנה האחרונה אני נמצאת במגמת התרחקות מהם, מכל מני סיבות ולא בגלל שכולם בזוגיות, אבל עכשיו פתאום עוד יותר קשה לי להיפגש אתם. מרגיש לי כאילו העניין הזה תמיד באוויר, כאילו אני נחותה מהם פתאום.

ואני לא רוצה להיות האדם הזה, אבל זה מה שקורה. יש עוד מישהו/י פה שמכיר את הסיטואציה ויש לו/לה עצות מועילות? :-\

לפעמים זה ממש מדכא אותי.

BloodyRose

New member
למה את מרגישה נחותה מהם?

להיות בזוגיות זה "נעלה" יותר מלהיות רווק? זה אומר שאתה בן אדם יותר טוב, יותר מוצלח?

Yosh Yosh

New member
ברור שלא

הם גם לא עושים או אומרים משהו שגורם להרגשה הזו, אבל בסופו של יום זו התחושה...

Optimistic Girl

New member
מכירה היטב

הפתרון שלי זה להמשיך הלאה ולמצוא חברות רווקות ללא זוגיות

וגם למזלי מחקי מישהי מפייסבוק שהנשןאין שךה עלו לי על העצבים.

לצערי אנחנו יצורים חברתיים
ואנחנו מושפעים חברים שלנו.

יש לי חברות רווקות וכולנו מבלות ביחד וזה תחושה טובה שכולן באותו מעמד חברתי.

TFNM

New member
ואם היית מובטלת?

ואם היית מובטלת,או היחידה בלי תואר,בלי רשיון,בתולה יחידה,יחידה שמאמינה/לא מאמינה,יחידה ש...נערף?

חברים לא צריכים לגרום לך להרגיש שונה,ובטח שלא נחותה בגלל דברים כמו יש חבר או אין חבר,או כל מה שצוין לעיל,מה גם שאני בטוח שבחבורה שלך יש כאלו שהם היחידים ש~השלם את החסר~.

את לא יכולה לתלות את ההערכה העצמית שלך בדברים כמו זוגיות או אלו שצוינו לעיל,זה פשוט לא בריא.

spaysi8

New member
מבינה לגמרי את המצב,

וזה לגמרי הגיוני מה שאת חווה ומרגישה,
בעיקר כי הרבה אנשים מרגישים יותר שלמים בזוגיות (בין אם זה נכון או לא).
לדעתי- תשאלי את עצמך אם הקנאה היא סתם קנאה, או שבאמת את רוצה בן זוג ומרגישה שיהיה לך יותר טוב ככה..
אם התשובה השניה נכונה- תמיד ניתן לנסות להכיר בכל מיני דרכים..
בעיקר עם כל הפורומים וקבוצות בפייסבוק ופאבים ומסיבות.. יש מלא אופציות..

remundo

New member
זה כואב רק כשזה אנשים שבאמת אכפת לך מהם

יש הרבה בנות שגדלתי איתן והתחתנו וזה לא מזיז לי, אבל כשזה מישהי שכן קרובה זה כן מכאיב, ולא רק בתחום של הזוגיות. אולי זה כי ככל שאת מרגישה יותר דומה אליהן (אם גדלתן יחד יצאתן מאותה נקודה לחיים וכאלה) כך ההישגים שלהן היו "יכולים להיות שלך" והן סוג של תמונת ראי למה-שאת-לא.
ו
הצלחה של אחרים (בפרט כאלה שקרובים אלינו) מעוררת קנאה רק אם היא בתחום שמעניין גם אותנו. אם, למשל, אחת החברות מצליחה מאוד במקצוע שלה, אבל היא עובדת בתחום שממש לא מעניין אותך ואף פעם לא היתה לך זיקה אליו - יהיה לך הרבה יותר קל לפרגן.

בקיצור, אני חושבת שהמסקנה היחידה מכל הסיפור היא שאת רוצה זוגיות בעצמך (או שאני סתם משליכה עלייך דברים שעוברים עלי ושאר התגובות שקיבלת פה יותר רלוונטיות.), ואז, כמו שכבר הגיבו לפני, יש דרכים למצוא זוגיות.

למעלה