קינג קליפורניה

קינג קליפורניה

אוקי סוף סוף קניתי היום נחש קינג קליפורניה בבית היוחת אמרו לי שכבר ביום ראשון אני יכול להאכיל אותו ואפשר לשחק איתו מתי שאני רוצה . אבל אתם כתבתם שידי לא לגעת בו בשבוע הראשון אז מה לעשות??

כנראה לא הבנת....

אתה יכל להאכיל אותו זרוק לו עכבר... לדוגמא (חי תן לו לצוד אותו) וגם אם בבית החיות אמרו לך שמותר לך לשחק איתו אנחנו ממליצים לך לא לשחק איתו השבוע רק תן לו לאכול כמו שאמרתי לך

האכלה

בבית החיות אמרו לי שנחש אול 2 וולדות בשבוע אבל עם אני רוצה אני יכול גם פעמיים בשבוע כל פעם 2 וולדות אבל אני לא רוצה שאני לא יוכל לגעת בו בכלל אז שאני ינסה להאכיל אותו 3 וולדות ולראות איך הוא מגיב או לחכות שהוא יגדל קצת??? תודה

אם יש לך אפשרות לצלם את הנחש על

כף ידך זה יוכל לעזור לנו ליעץ לך לגבי כמות המזון. בכל מקרה לא רצוי להאכיל יותר מפעם אחת בשבוע.

רק אתמול הכנסתי אותו...

אז ביום שישי הבאה אני יראה לכם תמונה שלו על כף היד שלי אבל הוא פחות או יותר 35 -40 ס"מ

gaichuk

New member
לפי הספרות ואתרים באינטרנט

הקינגים פעילי יום. בפועל אצל מגדלים אפשר לראות פעילות גם בלילה. זה נובע בעיקר מחוסר פעילות ומרחב ולא בהכרח בגלל מזון. דבר נוסף שמניע אותם לפעול בלילה (בטבע) זאת העובדה שחלקם נמצאים באיזורים מדבריים/צחיחים והתנאים במשך היום יכולים להיות די לא נעימים עד עוינים.

פעילות

זה לא בגלל מקום כי הוא 40 ס"מ ויש לו טרריום של 70X40X50 יש אזור חם ואזור קר ויש מקום מסתום ומים ו2 ענפים שהוא יכול לתפס והוא אכל ביום שלישי...זה יכול להיות בגלל שזה טרריום חדש?? תודה

woma

New member
זו אנמם תהיה הכללה אבל...

רב הקינגים פעילים בשעות בין הערביים והלילה המוקדמות ובשעות הבוקר המוקדמות.

למעלה