קינג קלי' ברח

Omriev

New member
קינג קלי' ברח

הקינג שלי ברח לפניי שבוע וחצי הפחתי את כל הבית אני לא מוצא אותו! אתם יכולים בבקשה לתת לי טיפים. יש מלכודת כלשהיא?

סבלנות

מניסיוני בסוף הם צצים כשאתה כבר מיואש. אבל לחפש מאחורי ובתוך ארונות וליד המנועה של המקרר ודברים כאלו אף פעם לא מזיק. בכל מקרה נחשים יעדיפו להיות במקום צפוף ולא סתם לשבת על הרצפה מאחורי המקרר אם יש רווח בינו לקיר.

snakeman404

New member
יש דרך..

קח עכבר,תקשור אותו עם חוט(שהוא לא יכול לכרסם),תקשור את החוט לאנשהו.. הנחש יהרוג את העכבר ויבלע אותו..וימשיך לבלוע גם את החוט,החיסרונות:1.צריך לבדוק לעיתים תכופות את מצב העכבר כדי לא לגרום נזק לנחש וכדי לא לפספס אותו. 2.צריך לגרום לנחש להקיא את העכבר אח"כ.. לא שיטה מומלצת,אבל עובדת..

naja

New member
אני אשמח לשמוע מנסיונך-

באיזה חוט אתה משתמש לצורך העניין? לא מכיר צורה לקשור עכבר בלי שהוא ישתחרר או ימות.

snakeman404

New member
שמע..

אפשר עם חוט של גדר חשמלית,היה לנו חוט כתום,גמיש ועם סיבי ברזל.. וכן,קושרים את העכבר באזור המותניים-חזק..

Omriev

New member
הנחש באורך :

50 ס"מ עובי איפרון . קניתי אותו בגיל חודש כניראה לא אכל אצל הבעלים הקודמים כמעת. אצלי גר 2 חודשים אכל 4 פעמים, בחודש הראשון סירב לאכול.

snakeman404

New member
שמע,עם נחש בגודל הזה,אני לא ממליץ

להשתמש בשיטה הזאת.. אם זה היה נחש גדול אז מילא.. לך על השיטה של NAJA

mik22

New member
לא ממליץ על הדרך הזו

זה נשמע כמו מתכון להריגת הנחש בעינויים, או לגרום לו טראומה שלא יתאושש ממנה. אני ממליץ לקחת ולדת עכבר או ולדת חולדה, (תלוי בגודל הנחש) ולשים אותה במקום חמים ונעים. להניח ליד הולדה קצת מים ומיסתור - רצוי אפילו את המיסתור של הנחש. אם הנחש יגיע לאיזור, הוא יבלע את הולדה, ישתה קצת מים ויכנס למיסתור.

snakeman404

New member
גם אני לא ממליץ על הדרך הזו,

אבל זב עובד ולפעמים אין ברירה,חוצמזה אני לא חושב שזה יפגע בנחש,נחשים מקיאים לפעמים.. אם יש דרכים אחרות-בכיף..

Omriev

New member
בדיוק עכשיו אני מנסה...

אני מקחקה אד כניסה לחדר 20 דקות...

galvin

New member
תקשור את החוט לפעמון,

naja

New member
חפש יותר טוב.

שים את הדגש על מקומות שנראה לך שהוא לא יכול להיות שם.(מתחת ארונות, בתוך מגירות וכו'). למרות שעבר שבוע וחצי אני בספק אם הוא יצא מהבית. לדעתי, חכה לערב, ותדליק חימום חזק מאוד(מזגן או מפזר חום) בתוך החדר שלך, סגור את האור והדלת וחכה שהטמפרטורה תעלה בכמה מעלות-כנס לחדר ואם הוא שם סביר להניח שתמצא אותו משוטט.

Omriev

New member
../images/Emo13.gifתודה לnaja

ניסיתי את השיתה זה לא עבד ... עגב היתבלבלתי זה שבועים וחצי לא שבוע מצטער

למעלה