קינואה
היום היה בישול החניכה שלי. ע"פ הרשת הבנתי שהקינואה במצב טוב כשהיא שקופה ועם זנב לבן קטן שזה בערך מה שיצא אבל רק ליתר ביטחון (כי מחוץ לבית יצא לי לאכול רק קינואה שהיתה מבושלת מידי ולא משהו)- זה אמור להיות קריספי בערך? זה לא היה ממש קריספי אבל זה לא היה רק ודביק. היה לי ממש טעים אבל מעניין לדעת אם אכלתי את זה חי. ועוד בענייני קינואה- בא לי למלא עלי מנגלוד בקינואה. כל מתכוני הממולאים בעולם ממליצים לבשל קודם את המילוי. כמה לבשל אותה בעצם לפני המילוי? (להשתמש בחצי מכמות המים? בשני שליש?) אחרי המילוי אני אמורה להחזיר את המנגולד לסיר עם קצת רוטב למשהו בסדר גודל של עשרים דקות.
היום היה בישול החניכה שלי. ע"פ הרשת הבנתי שהקינואה במצב טוב כשהיא שקופה ועם זנב לבן קטן שזה בערך מה שיצא אבל רק ליתר ביטחון (כי מחוץ לבית יצא לי לאכול רק קינואה שהיתה מבושלת מידי ולא משהו)- זה אמור להיות קריספי בערך? זה לא היה ממש קריספי אבל זה לא היה רק ודביק. היה לי ממש טעים אבל מעניין לדעת אם אכלתי את זה חי. ועוד בענייני קינואה- בא לי למלא עלי מנגלוד בקינואה. כל מתכוני הממולאים בעולם ממליצים לבשל קודם את המילוי. כמה לבשל אותה בעצם לפני המילוי? (להשתמש בחצי מכמות המים? בשני שליש?) אחרי המילוי אני אמורה להחזיר את המנגולד לסיר עם קצת רוטב למשהו בסדר גודל של עשרים דקות.